10 parasta käytettyä työmatka-autoa

Ihmiset, jotka joutuvat ajamaan pidempiä matkoja päästäkseen töihin joka aamu, rakastavat työmatkojen autoja. Käytetty työmatka-auto voi olla loistava vaihtoehto kaikille, jotka arvostavat pienemmän ja edullisemman ajoneuvon polttoainetaloutta, tai jos haluat säästää rahaa autossasi.
On monia työmatkaliikenneautoja, jotka eivät ole pieniä, ja jotkut eivät ole samanlaisia. Siksi sisällytimme 10 parhaan työmatkaliikenneauton luetteloon joitakin yllätyksiä. Otetaanpa katsaus siihen, mitä nämä päivittäiset autoilijat voivat tarjota.

Mikä tekee loistavasta työmatkakäyttöautosta hyvän?

Jos pendelöit joka päivä ja tiedät, miten tärkeää on, että sinulla on auto, joka tarjoaa hyvän bensamäärän, turvallisuusominaisuudet sekä mukavuuden. Sinun pitäisi nauttia siitä, että ajat autollasi töihin joka päivä.

Top 10 parasta käytettyä autoa, jotka kannattaa ostaa työmatkakäyttöön.

01. Mazda Mazda2

Mazda Mazda2 on loistava vaihtoehto työmatkalaisille. Sen kevyt alusta on viritetty tarjoamaan paremman käsiteltävyyden kuin muut luokkansa mallit. Mazda Mazda2 viistoperäisessä autossa on 1,5-litrainen nelisylinterinen moottori, joka tuottaa 100 hevosvoimaa ja 98 hevosvoiman vääntömomentin. Vakiovarusteena oleva viisivaihteinen manuaalivaihteisto on pienikokoisten autojen tehokkain (29 km/h kaupungissa/35 km/h maantiellä). Mazda2:n voi tilata myös nelivaihteisella automaattivaihteistolla. Vaikka Mazda2 on pieni viistoperä, siinä on vähemmän ominaisuuksia kuin vuosien 2011-2013 malleissa. Vuoden 2014 ja sitä uudemmat mallit ovat kuitenkin paremmin varusteltuja.

02. Volkswagen Jetta TDI

Niille, jotka pendelöivät 50-100 kilometriä päivässä, Volkswagen Jetta TDI on hyvin varjeltu salaisuus. Tässä kompaktissa sedanissa on 2,0-litrainen turbodiesel-moottori, joka tuottaa 30 mpg stop-and-go -ajossa ja 42 mpg maantiellä. Jetta TDI:n vaikuttava tehokkuus on yhdistetty 140 hevosvoimaan ja 236 lb ft vääntömomenttiin. Tämän ansiosta Jetta TDI tuntuu nopealta maantiellä. Autosta voi valita kuusivaihteisen manuaalisen ja kuusivaihteisen automatisoidun manuaaliversion. Jetta on päivitetty suuremmalle alustalle vuonna 2011. Se tarjoaa enemmän sisätilaa, mutta vähemmän ylellisyyttä kuin vanhemmat mallit.

  Mikä on nopein tapa suojata auto raekuuroilta?

03. Toyota Prius

Jos sinua kiinnostaa vain polttoainetaloudellisuus suurilla kilometreillä, Toyota Prius on edelleen paras käytetty työmatkaliikenneauto. Toyota Prius on hybridiautojen vakiokannattaja. Siinä on 1,8-litrainen nelisylinterinen moottori, joka yhdistettynä pariin sähkömoottoriin tuottaa 134 hevosvoimaa. Pienikokoisen Prius hatchbackin vaikuttava 51 prosentin kulutus kaupungissa ja 48 prosentin kulutus maantiellä on vaikuttavampi kuin minkään muun luokan auton. Nykyisen sukupolven Prius esiteltiin jälleenmyyjille ensimmäisen kerran vuonna 2010. Käytettyä varastoa on paljon.

04. Honda Insight

Poistamme pienikokoisen hybridihybridin Honda Insightin viimeisimmän painoksen parhaiden työmatka-autojen listaltamme. Sen sijaan käytämme ensimmäisen sukupolven mallia. Uusin Honda Insight tulee saataville vasta vuonna 2006, joten sinun on odotettava siihen asti. Säästöt kuukausittaisissa polttoainelaskuissa ovat kuitenkin sen arvoisia. Viisivaihteisen manuaalivaihteisen hatchbackin kulutus on 48 mpg kaupungissa ja 56 mpg maantiellä. Vaihtoehtona on myös portaaton automaattivaihteisto, mutta se ei ole yhtä taloudellinen. Insightissa on joitakin haittoja, kuten kahden matkustajan istuinpaikat, heikko 73 hevosvoiman ja 91 litran vääntömomentti kolmisylinterisestä, 1,0-litraisesta bensiinimoottorista, joka on yhdistetty yhteen sähkömoottoriin. Hondan alhainen hankintahinta ja alhainen polttoaineenkulutus tekevät siitä kuitenkin houkuttelevan valinnan kaikille, jotka eivät aio käyttää kimppakyytiä.

05. Hyundai Accent

Hyundai Accent on loistava valinta, jos haluat pysyä ajan hermolla, kun ostat käytettyä työmatkakäyttöautoa. Se tarjoaa myös korkean varustetason kohtuulliseen hintaan. Hyundai Accent on pienikokoinen viistoperäauto, jota on viimeksi päivitetty vuonna 2012. Sen sisätilat ovat tyylikkäät, ja siinä on houkutteleva pelti ja Bluetooth-yhteys. Autoon saa myös avaimetonta avainta ja vakionopeudensäätimen. Kaikki nämä ominaisuudet ovat loistavia autolle, jolla ajat töihin joka päivä. Hyundai Accentissa on sekä kuusivaihteinen manuaalivaihteisto että automaattivaihteisto. Sen 138 hevosvoiman nelisylinterinen mylly tuottaa 123 lbft vääntöä (sekä 28 mpg kaupunkiajossa ja 37 mpg maantiellä ajettaessa).

  Mikä on paras maasturi 6-henkiselle perheelle?

06. Smart Fortwo

Smart Fortwo on suunniteltu erilaisiin työmatkoihin kuin muut tämän listan autot. Smart Fortwo on suunniteltu kaupunkiautoksi. Tämä johtuu sen pienestä tilantarpeesta ja kyvystä mahtua ahtaimpiinkin pysäköintitiloihin. Smartin 1,0-litraisen kolmisylinterisen moottorin 71 hevosvoiman ja 68 hevosvoiman väännön perusteella on selvää, että pitkät matkat onnistuvat. Se ei kuitenkaan ole yhtä mukavaa pienelle coupelle. Kaupungissa saat 33 mpg, kun taas maantiellä voit odottaa 41 mpg. Smartissa on vakiona viisivaihteinen puoliautomaattinen käsivaihteisto.

07. Ford Fiesta

Mazda2:n tavoin Ford Fiesta tarjoaa paremman palautteen kuljettajalle ja paremman käsiteltävyyden kuin mitä pienikokoiselta viistoperältä voisi odottaa. Ford Fiesta on myös erittäin taloudellinen polttoaineen kulutuksen suhteen. Tämä ominaisuus tulee 1,6-litraisesta nelisylinterisestä moottorista, joka tuottaa 120 hevosvoimaa sekä 112 lb/ft vääntöä. Fiesta saavuttaa 29 km/h kaupunkiajossa ja 40 km/h maantiellä, jos siinä on Super Fuel Economy -paketti. Ilman näitä ominaisuuksiakin Fiesta pääsee kuitenkin 39 kilometriä tunnissa maantiellä. Niitä varten, jotka eivät halua vaihtaa vaihteita, viisivaihteinen manuaalivaihteisto on vakiovarusteena vuosien 2011-2013 Fiestoissa. Saatavana on myös kuusivaihteinen automaattinen manuaalivaihteisto.

08. Honda Fit

Honda Fit on enemmän kuin työmatkakäyttöauto. Se on myös täydellinen työmatkakäyttöauto ihmisille, joiden on otettava kaikki mukaansa, mutta joilla ei ole paljon tilaa pysäköidä kotona tai työpaikalla. Honda Fitin pienikokoinen koko hyödyntää Magic Seat -istuinta, jonka ansiosta sen toinen rivi majoitustilaa ja tavaratilaa voidaan taittaa ja litistää yhteensä 57 kuutiometriin. Kun tähän lisätään 1,5-litraisen nelisylinterisen moottorin 117 hevosvoimaa ja 106 hevosvoiman vääntömomentti sekä EPA:n polttoainetaloudellisuusluokitus, joka on 28 kilometriä tunnissa kaupungissa ja 35 maantiellä (kun se on varustettu viisivaihteisella automaattivaihteistolla viisivaihteisen manuaalivaihteiston sijasta), saat viistoperän reseptin.

  Parhaat kaksipaikkaiset avoautot

09. Chrysler 300

Vaikka Chrysler 300 saattaa tuntua hieman oudolta tässä parhaiden työmatkaliikenneautojen luettelossa, emme ole yllättyneitä. Chrysler 300:n kaltainen täysikokoinen sedan on paras valinta turvallisuuden ja mukavuuden kannalta, jos sinulla on paljon tekemistä maantiellä. Polttoaineenkulutukseltaan tehokkain 3,6-litrainen V6-moottori tuottaa 19 kilometriä tunnissa kaupungissa ja 31 maantiellä vuonna 2013 käyttöön otetun kahdeksanvaihteisen automaattivaihteiston ansiosta. Näitä lukuja täydentävät kuitenkin 292 hevosvoimaa ja 262 hevosvoiman vääntömomentti. Takapenkillä voisi myös nukkua mukavasti. Jos olet joskus jumissa työmatkalla, tämä on kätevä vaihtoehto.

10. Ford Escape Hybrid

Ford Escape Hybrid on ainutlaatuinen työmatka-autovaihtoehto. Tai ainakin se näyttää siltä, kunnes tarkastelet yksityiskohtia tarkemmin. Ford Escape Hybridin bensiini-sähköhybridivoimansiirto pystyy saavuttamaan 34 kilometriä tunnissa kaupungissa ja 31 kilometriä maantiellä. Siinä on myös 66 kuutiometriä tavaratilaa. Näitä lukuja on mahdoton päihittää, jos kuljetaan työmatkoja tuotenäytteiden ja tavarakuorman kanssa. 2,5-litrainen nelisylinterinen moottori ja sen sähkömoottori tuottavat 177 hevosvoimaa (tai kaksi, jos valitset nelivedon), mikä on melko paljon tehoa pienelle SUV:lle.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z