2022 Mercedes G Wagon vs. Jeep Wrangler

Mercedes Benz G-luokalla ja Jeep Wranglerilla on hyvin vähän yhteistä ylivoimaisten maasto-ominaisuuksien lisäksi. Mercedes Benz G Wagon on ylellinen katumaasturi, joka pystyy vaivattomasti sekä maastoajoon että keskustan kruisailuun samalla, kun se pehmustaa sinut laadukkailla materiaaleilla ja suorituskykyisillä V8-moottoreilla.

Jeep Wrangler puolestaan pystyy maastossa ajamiseen hämmästyttävän hyvin, jopa paremmin kuin G-luokka, mutta kaikilla muilla osa-alueilla se yksinkertaisesti kalpenee. Jeep Wranglerin ostavat asiakkaat, jotka elävät seikkailunhaluista elämäntapaa ja viettävät mielellään aikaa maastoreiteillä.

G-vaunuja ostavat ihmiset, jotka elävät rikasta elämäntapaa, ja useimmat G-vaunut uskaltautuvat harvoin edes maastoon, mutta silloin kun ne uskaltautuvat, ne tekevät sen hämmästyttävän hyvin. Tämä tarkoittaa sitä, että tuskin kukaan koskaan aikoo tehdä ristiinostoksia näiden kahden välillä, mutta jos he tekevät, he saattavat törmätä tähän artikkeliin.

Kaiken kaikkiaan G Wagon on parempi, tehokkaampi, ylellisempi, halutumpi, mukavampi ja enemmän kaikkea tarjoava auto, mutta se maksaa viisi kertaa enemmän.

2022 Mercedes Benz G-luokka – autoteollisuuden ikoni

Todellisen autenttisuuden löytäminen autoteollisuuden nykyaikana on vaikea tehtävä, koska autot alkavat sekä näyttää että tuntua toisiltaan. Mercedeksen kaltaiset merkit erottavat C-, E- ja S-luokat toisistaan vain koon mukaan, mikä tarkoittaa, että ne näyttävät lähes identtisiltä ja siten identiteetti puuttuu.

G-luokka on kuitenkin tämän jyrkkä vastakohta, sillä se suorastaan tihkuu aitoutta ja itsevarmuutta. Millään markkinoilla olevalla katumaasturilla ei ole yhtä hienoa asemaa kuin G-luokalla, ja osittain siksi G-luokka pitää arvonsa niin hyvin, paljon paremmin kuin useimmat luksusmaasturit.

  Sopivatko Audin vanteet Mercedekseen?

G-luokka on Wrangleria parempi kaikissa kuviteltavissa olevissa tilanteissa, koska se tarjoaa kaiken, kun taas Wrangler tarjoaa siihen verrattuna suhteellisen pelkistetyn kokemuksen. G-luokka on paremmin varusteltu, hienostuneempi, tilavampi, ylellisempi, haluttavampi ja parempi ajaa.

G-luokka on todellinen luksusauto, eikä vain siksi, että se on todellinen luksusautojen lippulaiva. Se on yksi kaikkien aikojen ikonisimmista, ellei jopa ikonisin katumaasturi.

2022 Jeep Wrangler – Seikkailunhaluinen ja helposti saavutettava maastoauto.

Vuoden 2022 Jeep Wrangler alkaa noin 30 000 dollarista, mikä tekee siitä 100 000 dollaria halvemman kuin G-luokka. Muuta sinun ei tarvitse tietää, koska näiden kahden välillä on 100 000 dollarin ero. Hinta nousee yli 75 000 dollariin, kun kyseessä ovat parhaimmat saatavilla olevat Wrangler-mallit, eli Rubicon-mallit.

Näitä kahta ei kuitenkaan ole järkevää verrata missään muussa kuin maastoajossa, sillä niiden hienostuneisuus ja yleinen kokemus ovat aivan eri tasolla. Jeep Wrangler on kaukana luksusajoneuvosta, ei edes Rubicon-huippumallissa.

Se on utilitaristinen seikkailumaasturi, joka on tehty ihmisille, jotka rakastavat viettää aikaa poluilla ja kiipeilykilpailuissa. Se kalpenee vertailussa mukavuuden, tekniikan, tilan ja yleisen hienostuneisuuden osalta, mutta se on odotettavissa hintaeron huomioon ottaen.

Mercedes Benz G-Wagon vs. Jeep Wrangler – kumpi on parempi maastossa?

Mercedes Benz G-Wagonissa on 4,0 litran turboahdettu V8-moottori, joka tuottaa 416 tai 577 hv riippuen siitä, minkä version valitset. Siinä on 9-vaihteinen automaattivaihteisto, kolme lukittavaa tasauspyörästöä, tikapuutyyppinen runko, matalavaihteinen vaihteisto, itsenäinen jousitusjärjestelmä, jossa on kaksoisvipupyörästöinen etuakselisto ja jäykkä akseli takana.

  Mitkä ovat parhaat renkaat Mercedes C300:een?

G-luokassa on 10,6 tuuman maavara, ja siinä on vakiona maantiekäyttöön paremmin soveltuvat renkaat. Jeep Wranglerissa on 2,6 litran V6-moottori, jossa on 285 hv, mikä riittää Wrangleriin. Wranglerissa on myös elektronisesti lukittavat tasauspyörästöt, elektroninen etuvakaajan irrotus, ja Jeep Xtreme Recon -erikoispaketti sisältää jopa 1,5 tuuman korotuksen, korkeammat renkaat ja lukuisia maastokelpoisia lisävarusteita.

Wranglerin maavara on 10,8 tuumaa, ja siinä on myös matalavaihteinen vaihteisto. Molemmat ovat vaikuttavia maastoajoneuvoja, mutta Jeep on saatavana tehtaalta lähtien maastoystävällisemmällä paketilla, joten se päihittää G-Wagonin useimmilla osa-alueilla.

Tämä ei ole mikään yllätys, sillä Wrangler on suunniteltu painottaen maastoajoa, varsinkin jos otetaan huomioon Rubicon-mallit. G-luokat taas, vaikka ne ovatkin erittäin kyvykkäitä, tuskin koskaan uskaltautuvat päällystämättömille pinnoille.

FAQ-osio

Onko Mercedes Benz G-luokka parempi perheauto kuin Jeep Wrangler?

Mercedes Benz G-luokka on todellakin parempi perheauto kuin Wrangler, koska se tarjoaa huomattavasti enemmän tilaa sekä matkustajien että tavaratilan osalta. G-luokka on myös paljon turvallisempi kuin Wrangler ja samalla mukavampi ja jämäkämpi.

Perheystävällisistä autoista G-luokka on selvästi Wranglerin yläpuolella, eikä Wrangler todellakaan ole mitään, mitä Wrangler voisi tehdä paremmin tässä suhteessa, paitsi tietysti hinta.

Onko Mercedes Benz G-luokka suositumpi kuin Jeep Wrangler?

Mercedes Benz G-luokka on paljon suositumpi kuin Jeep Wrangler, koska lähes kaikki rakastavat G-luokkaa. Jeep Wrangleria arvostavat oikeastaan vain seikkailunhaluiset ja maastoon suuntautuneet asiakkaat, kun taas suuri yleisö pitää Wrangleria siistinä, mutta ei läheskään yhtä siistinä kuin G-luokkaa.

  Audi vs. Mercedes: Luotettavuus

Ihmisillä on taipumus verrata näitä kahta maastoautoa keskenään, koska ne ovat molemmat maastokelpoisia, niiden ulkomuoto on laatikkomainen ja ne näyttävät samankaltaisilta tietyillä alueilla, kuten ajovalojen muotoilussa, mutta todellisuudessa tässä pelissä on tasoja, ja G-luokka on huipputasoa, mutta Wrangler ei yksinkertaisesti ole sitä.

Miksi ostaisin Jeep Wranglerin Mercedes G-luokan sijaan?

Ensimmäinen syy, miksi ostaisin Wranglerin G-luokan sijaan, on hinta. Toinen syy, miksi ostaisin Wranglerin G-luokan sijaan, on maastokelpoisuus. Vaikka G-luokka pystyykin kulkemaan samankaltaisessa maastossa, 130 000 dollarin katumaasturin jääminen kivelle on paljon kivuliaampi kokemus kuin 30 000 dollarin Jeep Wranglerin jääminen.

Jos olet maastoilun harrastaja, sinun on parempi valita Wrangler. Harvoin kukaan kuitenkaan tekee ostoksia näiden kahden maastoauton välillä, mutta ne, jotka tekevät niin, tekevät sen maastoilun vuoksi.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z