7 syytä, miksi sinun pitäisi ostaa uusi Mercedes vuonna 2022

Mercedes Benz on merkki, joka ei kaipaa enempää esittelyä, sillä se on todellinen synonyymi ylivertaiselle ylellisyydelle, mukavuudelle ja tyylille. Vaikka autoteollisuuden nykyiset trendit muuttuvat nopeasti, näyttää siltä, että Mercedes onnistuu aina löytämään keinon pysyä kärjessä.

On monia syitä, miksi Mercedeksen ostaminen vuonna 2022 on järkevää, varsinkin koska Mercedeksen valmistamat autot on suunniteltu kestämään pitkään, varsinkin jos valitset korkeamman varustuksen mallin. Mercedes tarjoaa myös tehokkaita ja voimanlähteitä koko mallivalikoimassa, mikä tarkoittaa, että oikean moottorin löytäminen on helppoa.

Lähes kaikki Mercedeksen mallit tarjoavat nykyään aidon Mercedes-ajokokemuksen, mikä tarkoittaa, että ne ovat yleensä mukavampia kuin useimmat tiellä olevat autot. Ne näyttävät hyvältä sisältä ja ulkoa, ja ne ovat täynnä futuristisia teknologiaratkaisuja sekä turvallisuuden että ylellisyyden kannalta.

Jos pidät katsomastasi mallista, mutta mielestäsi siitä puuttuu tehoa, voit helposti päivittää mallia AMG-osaston kautta. Lopuksi, riippumatta siitä, minkä tyyppisestä autosta olet kiinnostunut, Mercedes tarjoaa aivan varmasti sellaisen.

Mercedes kestää sinua pitkään.

Mercedeksen autojen tiedetään kestävän muutamia satoja tuhansia kilometrejä, jos niitä huolletaan oikein, mikä tarkoittaa, että sinun ei pitäisi tarvita uutta autoa lähiaikoina. Koska lähes kaikki Mercedes-mallit on pakattu tehtaalta lähtien kaikenlaisilla ominaisuuksilla, ne vanhenevat hitaammin kuin useimmat muut autot.

Suuri valikoima moottorivaihtoehtoja

Tuskin mikään automerkki tarjoaa yhtä mallia kohden niin monta eri voimansiirtoa kuin Mercedes. Voit esimerkiksi ostaa Mercedes Benz GLC:n perustason 255 hv:n moottorilla, joka on jo melko tehokas, tai voit valita huippumallin GLC 63 AMG S:n ja nauttia 503 hv:n moottorista.

  Sopivatko Audin vanteet Mercedekseen?

Tuskin mikään auto on yhtä mukava kuin Mercedes.

Mercedeksen koko brändifilosofia on tarjota markkinoiden mukavimpia ja ylellisimpiä autoja segmentistä riippumatta. Tämä tarkoittaa sitä, että Mercedeksen valmistamat sedanit ja katumaasturit ovat lähellä kärkeä markkinoiden mukavimpina autoina, ja sama pätee myös Mercedeksen viistoperäisiin autoihin, pakettiautoihin, farmareihin ja jopa superautoihin.

Mercedes-autot näyttävät upeilta sisältä ja ulkoa

Muotoilu on yksi tärkeimmistä tekijöistä, jotka kannattaa ottaa huomioon uutta autoa ostettaessa, sillä kukaan ei halua ostaa huonon näköistä autoa. Siksi sinun on varmasti hyvä tietää, että kaikki Mercedes-mallit on rakennettu pitkän linjan luotettavien muotoiluvalintojen pohjalta, mikä saa ne näyttämään komeilta ja ylellisiltä. Tämä näkyy myös heti, kun astut modernin Mercedeksen sisälle.

Mercedes-autot ovat täynnä teknologiaa

Mercedeksen tiedetään investoivan valtavia määriä rahaa tutkimus- ja kehitystyöhön sekä innovaatioihin, mikä on melko ilmeistä, kun katsot, mitä keskiverto-Mersu nykyään tarjoaa. Lähes kaikki uusimmat ylellisyys- ja turvallisuustekniikat ovat kaikissa Mercedes-malleissa, ja osa niistä kuuluu jopa vakiovarusteisiin.

Mercedes AMG -mallit ovat nopeita ja jännittäviä.

Vaikka useimmat Mercedes-mallit pyrkivätkin ylivertaiseen mukavuusajokokemukseen, voit halutessasi valita urheilullisemman ajotavan. AMG-osaston kautta voit helposti tuplata hevosvoima- ja vääntömomenttitehot ja tehdä autosta paljon dynaamisemman ja jännittävämmän. AMG-autoissa on kaikenlaisia AMG-kohtaisia ominaisuuksia, ja ne ovat helposti tunnistettavissa tavallisemmasta Mercedes-mallista.

  Missä Mercedes-malleissa on Apple CarPlay?

Mercedes tarjoaa auton jokaiseen segmenttiin

Mercedes tarjoaa kymmeniä erilaisia malleja lähes kaikkiin mahdollisiin käyttökohteisiin. Olipa kyse sitten kompaktista sedanista tai täysikokoisesta katumaasturista, on todennäköistä, että Mercedes on saanut sinut katettua. Kaikki nykyiset Mercedes-mallit ovat linjassa sen kanssa, miltä todellisen Mercedeksen pitäisi näyttää ja tuntua, mikä tarkoittaa, että yksikään Mercedes-malli ei ole vähemmän Mercedes.

UKK-osio

Ovatko Mercedes-autot parempia kuin Audi- ja BMW-autot?

Mercedes-mallit ovat, kuten mainittu, hieman enemmän mukavuuden ja ylellisyyden puolelle räätälöityjä, kun taas BMW-mallit ovat dynaamisempia. Audi valmistaa autoja, jotka sijoittuvat jonnekin näiden kahden väliin, mikä tarkoittaa, että ne ovat mukavia ja dynaamisia, mutta eivät yhtä mukavia kuin Mercedes eivätkä yhtä dynaamisia kuin BMW.

Tämä tarkoittaa usein sitä, että jotkin Audi-mallit tuntuvat hieman tylsiltä tai vailla luonnetta olevilta. Paremman merkin valitseminen näistä kolmesta riippuu lähinnä merkkiuskollisuudestasi ja siitä, mistä segmentistä olet kiinnostunut. Kaiken kaikkiaan nämä kolme ikonista autonvalmistajaa pystyvät vaihtamaan lyöntejä lähes jokaisessa segmentissä.

Mikä on paras Mercedes sedan ostettavaksi vuonna 2022?

Uusi Mercedes Benz C-luokka vuodelta 2022 on paras Mercedes-sedan, jonka voit ostaa juuri nyt, koska siinä yhdistyvät ylellisyys, käytännöllisyys ja teknologia paremmin kuin missään muussa Mercedes-mallissa. C-luokka on aina ollut yksi suosituimmista Mercedeksen malleista, ja uusin C-luokka tulee varmasti jatkamaan tätä perinnettä.

  Mitä eroa on Mercedes-luokkien välillä?

Vuoden 2022 C-luokka vaikuttaa valtavalta parannukselta vanhaan verrattuna, sillä se näyttää pienennetyltä versiolta täysikokoisesta S-luokasta. Tämä tarkoittaa, että sekä sisä- että ulkosuunnittelu näyttävät aivan upeilta ilman, että ne maksavat törkeän paljon rahaa.

Mikä on paras Mercedes-maasturi, joka kannattaa ostaa vuonna 2022?

Mercedes tarjoaa tällä hetkellä 9 erilaista katumaasturia, joten voi tuntua vaikealta tietää, mihin niistä kannattaa valita. Jos kuitenkin haluat kompaktin katumaasturin, muista tutustua Mercedes Benz GLA:han, sillä tämä kompakti katumaasturi-crossover on paras katumaasturi, jonka voit ostaa, jos olet kiinnostunut kompaktista kaupunkiautosta, jossa on korotettu ajoasento.

Toisaalta muista tutustua Mercedes Benz GLE:hen, jos haluat keskikokoisen luksusmaasturin, jossa on runsaasti tilaa jokaiselle matkustajalle. Mercedes Benz G-luokka on kuitenkin kiistatta kaikkien aikojen paras Mercedes-katumaasturi, joten jos pystyt hankkimaan sellaisen, tulet varmasti rakastamaan sitä.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z