Alfa Romeo 4C Luotettavuus

Alfa Romeo 4C on italialaisvalmisteinen urheiluauto, joka keskittyy luotettavuustekijöiden sijaan suureen nopeuteen ja pehmeään ajoon. Auton hiilikuitukori on rakennettu ensiluokkaisella laadulla. Alfa Romeo on ollut mukana moottoriurheilussa jo iät ja ajat, mikä tekee siitä yhden tunnetuimmista urheiluautovalmistajista.

4C on keskimoottorinen urheiluauto, jota on saatavana kahdessa korimallissa. Ensimmäinen on coupe ja toinen on spider-malli, joka esiteltiin vuonna 2015. Alfa Romeo 4C:ssä on huippunopea 1,75 litran turboahdettu 4-sylinterinen moottori, joka tuottaa 240 hevosvoimaa. Auto kiihtyy 0-100 km/h vain 4,5 sekunnissa.

Luotettavuus

Alfa Romeo on enemmän suorituskykyisten autojen kuin luotettavien autojen valmistaja. 4C ei kuitenkaan ole kuten muut Alfa Romeon autot. Sen luotettavuus on tiettävästi parempi kuin muiden Alfa Romeojen. 4C myös säilyttää hintansa paremmin eikä se heikkene liian nopeasti.

Ongelmat

4C:n ei tiedetä kärsivän mistään suurista ongelmista, kuten jotkut aiemmat Alfa Romeo -mallit, mutta se on silti herkkä pala. Pienempiä ongelmia ovat esimerkiksi jousitusholkkien ongelmat ja muutamat vialliset osat siellä täällä, jotka yleensä kuuluvat takuun piiriin.

Huolto

Auton herkkyydestä puheen ollen, jos Alfa Romeosi kori vahingoittuu onnettomuudessa tai kolarissa, joudut maksamaan siitä omaisuuden. Auto on tehty hiilikuituputkesta, joka kovuudestaan huolimatta on äärimmäisen kallis korjattava.
Muuten oikea-aikainen huolto ja säännölliset öljynvaihdot voivat pelastaa sinut ikäviltä ongelmilta. Autolle tarjottu takuu on 4 vuotta tai 50 000 mailia, joten jos aiot ostaa sellaisen, kannattaa hankkia sellainen, jolla on vielä takuu voimassa.

  Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio Luotettavuus

Usein kysytyt kysymykset Alfa Romeo 4C:stä

Onko Alfa Romeo 4C etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Alfa Romeo 4C on takavetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Alfa Romeo 4C:ssä on?

Alfa Romeo 4C on 2-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: Kaksipaikkainen

Kuinka paljon hevosvoimia Alfa Romeo 4C:ssä on ja onko siinä turbo?

Alfa Romeo 4C:n teho on 237 hevosvoimaa ja vääntömomentti 258 lb-ft. Moottori on Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4, jonka iskutilavuus on 1,7 L. Polttoainejärjestelmä on Sequential MPI.

Kuinka monta istuinta Alfa Romeo 4C:ssä on?

Alfa Romeo 4C:ssä on 2 istuinta.

Minkälaiset pyörät siinä on?

Alfa Romeo 4C:ssä on 17 X 7 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 18 X 8 tuuman alumiiniset takavanteet.

Onko Alfa Romeo 4C:ssä vakiona ABS-jarrut?

Kyllä, Alfa Romeo 4C:ssä on vakiona lukkiutumattomat jarrut.

Onko Alfa Romeo 4C sen arvoinen?

Alfa Romeo 4C on loistava auto niille, jotka haluavat olla erilainen kuin muut. Se on kuitenkin kallis, ja siinä on joitakin teknisiä ongelmia. Jos haluat ajaa nopeaa autoa, Alfa Romeo 4c on ehdottomasti sen arvoinen.

Onko Alfa 4C tulevaisuuden klassikko?

Se voitti ”Future Classic” -kilpailun coupé-kategoriassa. Alfa 4C on auto, joka on suunniteltu nopeutta varten, ja sitä on kuvailtu ”2000-luvun Ferrariksi”. Alfa 4C:n suunnitteli Pininfarina, ja sitä rakennettiin vuosina 1998-2001.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z