Alfa Romeo Giulia Luotettavuus

Alfa Romeo Giulia on vuonna 2015 lanseerattu pienikokoinen edustusauto. Auto on kilpailija saksalaisille autonvalmistajille, kuten BMW:lle ja Audille. Giulia on yksi Alfa Romeon sarjatuotetuista autoista ja se on yksi luotettavimmista Alfa Romeo -autoista.

Alfa Romeo tunnetaan urheiluautojen valmistuksesta, mutta Giulia on itse asiassa melko luotettava sedan. Auton voimanlähteenä on 2,0 litran bensiinimoottori tai 2,2 litran dieselmoottori. Auton Quadrifoglio-painos on suorituskykymalli, ja siinä on supernopea 2,9 L:n turboahdettu V6-moottori.

Luotettavuus

Aiemmin Alfoilla oli huono maine luotettavuuden suhteen, ja niissä oli paljon raportoituja ongelmia. Ne keskittyivät ennen vain tekemään suorituskykyisiä nopeita autoja, eivät niinkään turvallisia päivittäisajoneuvoja. Giulia on kuitenkin muutos. Carbuyer arvioi autolle 4,0 arvosanaa 5,0:sta, mutta se jää silti jälkeen luotettavuudessa.

Kaiken kaikkiaan Giulia on luotettavuudeltaan keskinkertainen. Autossa on raportoitu runsaasti ongelmia, mutta korkea suorituskyky ja käsiteltävyys jättävät luotettavuustekijät varjoonsa.

Huolto

Näiden autojen huolto on aina ollut kallista. Giulialla on neljän vuoden takuu, mutta sen käyttökustannukset ovat korkeat. Joudut silti maksamaan pienistä asioista, kuten sytytystulpista, jotka maksavat noin 1 500 dollaria, sekä öljynvaihdoista, jotka maksavat noin 250 dollaria, ja muista pienistä asioista, jotka voivat kasvaa.

Turvallisuus

Giulia saa hyvät arvosanat turvallisuuden osalta. IIHS:n ja Euro NCAP:n suorittamissa törmäysturvallisuustesteissä se sai erittäin hyvän arvosanan. Autossa on monia turvallisuusominaisuuksia, kuten etutörmäysvaroitin, turvatyynyt, jalankulkijan tunnistus, vakionopeudensäädin, kaistavahti ja automaattinen hätäjarru.

  Alfa Romeo 4C Luotettavuus

Usein kysytyt kysymykset Alfa Romeo Giuliasta

Onko Alfa Romeo Giulia etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Alfa Romeo Giulia on nelivetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Alfa Romeo Giuliassa on?

Alfa Romeo Giulia on auto, jossa on 5 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Keskikokoiset autot

Kuinka paljon hevosvoimia Alfa Romeo Giuliassa on ja onko siinä turbo?

Alfa Romeo Giuliassa on 280 hevosvoimaa ja 306 lb-ft vääntöä. Moottori on Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4, jonka iskutilavuus on 2,0 L. Polttoainejärjestelmä on Gasoline Direct Injection.

Kuinka monta istuinta Alfa Romeo Giuliassa on?

Alfa Romeo Giuliassa on 5 istuinta.

Minkälaiset pyörät siinä on?

Alfa Romeo Giuliassa on 17 X 7,5 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 17 X 7,5 tuuman alumiiniset takavanteet.

Onko Alfa Romeo Giulia kallis ylläpitää?

Alfa Romeo Giulian ylläpitokustannukset ovat samanlaiset kuin muiden luksusautojen. Osien ja työn hinta voi kuitenkin olla keskimääräistä korkeampi. Jos haluat säästää rahaa, harkitse käytetyn ostamista.

Mikä on nopein Alfa Romeo Giulietta?

Nopein Alfa Romeo Giulia on Quadrifoglio, jonka huippunopeus on 191 km/h. Tämä auto julkaistiin vuonna 2016.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z