Aston Martin DB9 GT Luotettavuus

Tämä oli kauniin DB9:n viimeinen malli. GT-malli sai lisää parannuksia suorituskykyynsä. DB11 GT on grand tourer, ja sitä kutsutaan eksoottiseksi superautoksi. Tämä superauto on tehty superrikkaille autojen ystäville. Jo pelkästään tämän auton ääni saa sinut rakastumaan tähän kaunottareen. DB9-sarja kuitenkin lopetettiin vuonna 2016 ja korvattiin DB11:llä.

Yleiskatsaus

GT-malli sai joitakin päivityksiä moottoriinsa ja muihin pieniin asioihin. Tässä auton pedossa on 5,9 litran V12-moottori, jossa on 540 hevosvoimaa 6 750 kierroksen kierrosluvulla. Auton vääntömomentti on 457 lb-ft ja aika 0-100 km/h on 4,4 sekuntia. Autossa on myös manuaalivaihteisto, mikä on nykyään harvinaista.

Luotettavuus

Autojen käsityönä valmistaminen aiheuttaa joitakin ongelmia, mutta Aston Martin on parantanut paljon viime vuosina. DB9 GT on saanut tarpeeksi hyvät luotettavuusarviot superautoksi. Muista, että tällaisissa autoissa on usein luotettavuusongelmia.

Huolto ja korjaukset

Näiden eksoottisten autojen huolto ei ole helppo asia. Nämä autot ovat todella herkkiä ja käyttökustannukset ovat usein liian suuret. Sinun pitäisi vain pitää 2500 dollaria sivussa auton korjaamiseen ja säännölliseen huoltoon.

On kuitenkin raportoitu joitakin pieniä ongelmia, kuten polttoaineen täyttöaukon korkin ja SAT-Navin kanssa. Nämä ovat erittäin pieniä ongelmia. DB9:n joitakin osia, kuten jarruja, elektroniikkaa ja vaihdelaatikkoa, on käytetty myös muissa autoissa, eikä niistä ole koskaan raportoitu mitään ongelmia. Joten toivottavasti DB9 GT:ssä ei ole suuria yleisiä ongelmia.

  Aston Martin DBS Luotettavuus

Legendaarinen auto

DB9 GT on ollut todella hieno auto, ja se on edelleen hyvä ostos. Auton ylellisyys ja ensiluokkainen laatu ovat ehdottomasti sen arvoisia. Yritä kuitenkin ostaa auto, jossa on takuu, sillä silloin säästät paljon.

Usein kysytyt kysymykset Aston Martin DB9 GT:stä

Onko se etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Aston Martin DB9 GT on takavetoinen auto.

Kuinka monta istuinta DB9 GT:ssä on?

Aston Martin DB9 GT on auto, jossa on 4 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Minicompact Cars

Kuinka paljon hevosvoimia Aston Martin DB9 GT:ssä on ja onko siinä turbo?

Aston Martin DB9 GT:ssä on 540 hevosvoimaa ja 457 lb-ft vääntöä. Moottori on Premium Unleaded V-12, jonka iskutilavuus on 5,9 L. Polttoainejärjestelmä on MPI.

Kuinka suuri on DB9 GT:n tavaratila?

6,6 Cubic Feet ( 0,187 m3 )

Kuinka monta istuinta Aston Martin DB9 GT:ssä on?

Aston Martin DB9 GT:ssä on 4 istuinta.

Minkälaiset pyörät siinä on?

Aston Martin DB9 GT:ssä on 20 X 8,5 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 20 X 11 tuuman alumiiniset takavanteet.

Onko DB9 hyvä sijoitus?

Aston Martin DB9 on hyvä auto sijoittaa, koska sen jälleenmyyntiarvo on korkea ja se on klassinen auto. Aston Martin DB9 on myös luksusauto, mikä tarkoittaa, että sen hankinta on kallista. Aston Martin DB9 on kuitenkin turvallinen sijoitus, koska sillä on vahva tuotemerkki ja se on ajaton klassikko.

  Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio Luotettavuus

Onko Aston Martin DB9 superauto?

Tämä auto on hyvin pitkälti superauto. Kilparatakelpoisten superautojen osalta Aston on kilpailijoitaan huomattavasti parempi auto. DB9 on kaunis, tyylikäs ja upea pitkän matkan matka-auto.

Kuinka nopea Aston Martin DB9 on?

186 MPH / 300 KM/H

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z