Aston Martin DBS Superleggera Luotettavuus

DBS Superleggeran kaltaiset autot tunnetaan useimmiten nopeista suorituskyvyistään eikä niinkään luotettavuustekijöistään. Jo tällaisen auton omistaminen on saavutus autoharrastajille. Tämän auton ajaminen on uskomattoman nopeaa ja tasaista auton kovaäänisen äänen kanssa.

Yleiskatsaus

Aston Martin on keskittynyt standardiensa mukaisesti pienempiin moottoreihin, mutta suuremmalla teholla. DBS Superleggerassa on 5,2 litran kaksoisturboahdettu V12-moottori, joka tuottaa muhkeat 715 hevosvoimaa ja 664 lb-ft. Tämän ansiosta auto kiihtyy nollasta 60 km/h 3,2 sekunnissa, ja sen huippunopeus on 211 km/h.

Luotettavuus

DBS:n kaltaisissa superautoissa ei useinkaan kiinnitetä huomiota luotettavuustekijöihin, vaan keskitytään supernopeisiin moottoreihin ja tehokkuuteen. Aston Martinilla oli myös huono maine luotettavuuden suhteen. Tämä on kuitenkin muuttunut viime vuosina, ja Aston Martin -autot ovat nykyään melko luotettavia kestävien laatuosiensa ansiosta.
DBS Superleggerassa ei ole suuria yleisiä vikoja. Jotkin osat saattavat joutua vaihtoon tietyn ajokilometrin kohdalla, mutta takuu saattaa auttaa omistajia siinä. Auton luotettavuusluokitukset ovat keskitasoa, mikä on DBS:n kaltaisille autoille varsin hyvä.

Huolto ja korjaus

Näiden autojen käyttökustannukset ovat massiiviset auton monimutkaisuudesta johtuen. On mahdollista, että auto alkaa aiheuttaa ongelmia, jos sitä ei huolleta kunnolla. Pelkästään tämä huolto maksaisi kuitenkin paljon. Aikaisempia omistajia tarkastelemalla kaikki ovat ehdottaneet, että jokaisen DBS:n omistajan tulisi pitää vuosittain 2 500 dollaria sivussa säännöllistä huoltoa tai muita kuin suunniteltuja käyntejä varten.

  Aston Martin Virage Luotettavuus

Aston Martinin nykyinen ihme

Auto on superauto ja jos joku haluaa supernopean auton, jossa on luksusta, niin tämä auto on vastaus. Auton läsnäolo tiellä on valtava ja kaunis kori saa kaikki katsomaan autoa. jos sinulla on varaa tällaiseen autoon, niin sinulla on varaa myös sen huoltoon.

FAQ

Onko Aston Martin DBS Superleggera etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Aston Martin DBS Superleggera on takavetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Aston Martin DBS Superleggerassa on?

Aston Martin DBS Superleggera on auto, jossa on 4 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Minicompact Cars

Kuinka paljon hevosvoimia Aston Martin DBS Superleggerassa on ja onko siinä turbo?

Aston Martin DBS Superleggerassa on 715 hevosvoimaa ja 663 lb-ft vääntöä. Moottori on Twin Turbo Premium Unleaded V-12, jonka iskutilavuus on 5,2 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Kuinka paljon maavaraa Aston Martin DBS Superleggerassa on?

3,5 tuumaa ( 8,89 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Aston Martin DBS Superleggerassa on 21 X 10 tuuman taotut alumiiniset etuvanteet ja 21 X 11 tuuman taotut alumiiniset takavanteet.

Onko Aston Martin DBS Superleggera Coupen omistajilla valituksia?

Aston Martin DBS Superleggera lanseerattiin vuonna 2017, eivätkä asiakkaat ole valittaneet superautosta. Vaikka Aston Martin DBS Superleggera ei välttämättä vaikuta, olemme havainneet, että suurin osa Aston Martineja koskevista valituksista liittyy sähkökomponenttien vikoihin eikä konepeltiin.
Aston Martin DBS Superleggera ratkaisee tämän ongelman helpommin käyttämällä Mercedes-Benziltä lainattuja infotainment- ja muita sähkölaitteita. Vaikka ne eivät ehkä kuulosta paljolta, ne ovat äärimmäisen luotettavia ja tuntuvat riittävän premium-tason laitteilta tämäntyyppiseen autoon.

  Aston Martin Vantage Luotettavuus

Onko Aston Martin DBS Superleggera sen arvoinen?

Kyllä! Se kannattaa ehdottomasti ostaa, koska se näyttää upealta maanteillä. Jos haluat jotain erilaista kuin tavallinen urheiluauto, osta tämä. Tulet myös rakastamaan tämän auton ajamista.

Mistä saan Aston Martin DBS Superleggeran käsiini?

Löydät ne netistä tai jopa offline. Niitä on saatavilla kaikkialla maailmassa.

Voinko räätälöidä Aston Martin DBS Superleggeraa?

Aston Martin DBS Superleggera -auton kustomoinnissa on joitakin vaihtoehtoja.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z