Aston Martin DBX Luotettavuus

DBX on Aston Martinin crossover-maasturi, jonka tavoitteena on tarjota samaa suorituskykyä ja ylellisyyttä, mutta enemmän tilaa matkustajille ja matkatavaroille. SUV lanseerattiin vasta viime vuonna, ja se on siitä lähtien menestynyt hyvin. DBX tarjoaa korkean maavaran, joka antaa kuljettajalle paljon enemmän näkymää ja ajamisen iloa.

Yleiskatsaus

Isossa katumaasturissa on 4,0 litran V8 twin-turbomoottori, jossa on 9-vaihteinen automaattivaihteisto. Auto tuottaa 542 hevosvoimaa ja 516 lb-ft vääntöä, minkä ansiosta auto kiihtyy 0-100 km/h 3,9 sekunnissa. Tämä tehokas moottori pystyy myös vetämään muita ajoneuvoja jopa 5940 kiloa.

Luotettavuus

Auto on suhteellisen uusi, jotta sen luotettavuutta voisi arvioida. muiden asiakkaiden arvostelujen mukaan autossa ei kuitenkaan ole tähän mennessä ollut suurempia vikoja. Mikään suuri luotettavuusorganisaatio ei ole arvioinut DBX:ää, mutta muita autoja tarkastelemalla voidaan sanoa, että DBX ei olisi yhtään huonompi kuin ne.
DBX:stä ei ole tehty yhtään merkittävää valitustiedostoa, eikä myöskään takaisinkutsuja ole ollut tähän mennessä. aston Martin -autojen historiaa tarkasteltaessa voidaan sanoa, että auton laatu on aina hyvä ja osat kestävät pidempään. Huolto on kuitenkin välttämätöntä, jotta ei kohdata vakavia ongelmia.

Huolto ja korjaus

Huolto on maastureissa yleensä korkeampi kuin muissa sedaneissa, ja Aston Martin -autoissa se on vielä korkeampi. Pelkkä huolto maksaisi yli 1 000 dollaria, kun pidetään mielessä, että saattaa esiintyä muita suunnittelemattomia huoltoja, jotka maksavat lisäksi noin 1 000 dollaria. Näin ollen auton käyttökustannukset ovat korkeat.
Jos puhutaan Aston Martin -autojen korjaushistoriasta, se on todella kallista. Pelkkä öljynvaihto maksaisi noin 400 dollaria autenttiselta jälleenmyyjältä, mutta sinulla on takuu, joka kattaa kaiken tämän. Muuten tällä autolla on valmiudet tulla päivittäiseksi ajokkiisi.

  Audi A3 Sportback e-tronin luotettavuus

FAQ

Onko Aston Martin DBX sen arvoinen?

Aston Martin DBX on sen arvoinen. Aston Martin DBX on luksusmaasturi, joka on suunniteltu varakkaille. Se on urheilullinen auto, joka on rakennettu ajettavaksi nopeasti. DBX on loistava valinta niille, jotka haluavat ylellisen auton, jota on myös hauska ajaa.

Tekeekö Aston Martin 4×4:n?

DBX on loistava 4×4, koska siinä on vakiona neliveto. Et tarvitse mitään ylimääräistä lisävarustetta tai lisävarustetta saadaksesi parhaan mahdollisen suorituskyvyn irti tästä upeasta koneesta.

Mitä DBX tarkoittaa Aston Martinissa?

DBX on lyhenne sanoista Double Bubble X-ray. Tämän Aston Martinin kehittämän tekniikan avulla kuljettaja näkee auton korin läpi. Tekniikka käyttää kahta suurienergistä röntgensäteilyä luodakseen kuvia auton sisätiloista.

Kuinka monta istuinta Aston Martin DBX:ssä on?

Aston Martin DBX on auto, jossa on 5 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Neliveto

Kuinka paljon hevosvoimia Aston Martin DBX:ssä on ja onko siinä turbo?

Aston Martin DBX:ssä on 542 hevosvoimaa ja 516 lb-ft vääntöä. Moottori on Twin Turbo Premium Unleaded V-8, jonka iskutilavuus on 4,0 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Kuinka paljon maavaraa Aston Martin DBX:ssä on?

7,5 tuumaa ( 19,05 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Siinä on 22 X 10 tuuman alumiiniset etupyörät ja 22 X 11,5 tuuman alumiiniset takapyörät.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z