Aston Martin Virage Luotettavuus

Virage on ollut markkinoilla jo vuosikymmeniä. Tämä sukupolvi lanseerattiin vuonna 2011, ja sen oli tarkoitus sijoittua DBS- ja DB9-mallien väliin. Autossa oli aito Aston Martin -urheiluilme sen tyylikkään ja särmikkään korirakenteen ansiosta. Tätä valmistettiin vain erittäin pienessä mittakaavassa ja Viragia on maailmassa vain 1001 kappaletta.

Yleiskatsaus

Vanha Virage-malli tunnettiin aikanaan myös yhtenä nopeimmista autoista. Tässä uudemmassa mallissa on 5,9 litran AM11 V12-moottori, joka tekee nollasta 60 km/h:n nopeuden 4,6 sekunnissa. Tämä oli tuohon aikaan erittäin korkea. Tämän lisäksi moottori tuottaa 490 hevosvoimaa ja 420 lb-ft vääntöä. Tämän valmistus lopetettiin vuonna 2012, mutta se on edelleen ostettavissa käytettynä.

Luotettavuus

Historiallisesti Aston Martin valmistaa käsintehtyjä autoja, mikä on erittäin suuri myyntivaltti niille, mutta tämä oli myös ongelma. Käsin tehdyissä autoissa oli enemmän ongelmia kuin robotilla rakennetuissa. Siksi oli kuuluisaa, että AM-autot eivät ole niin kestäviä. Tämä on kuitenkin muuttunut siitä lähtien, kun he ovat panostaneet robotiikkaan ja tehneet osan tuotannosta täysin robottien varaan.
Vuosien 2011-12 Virage-mallit ovat paljon luotettavampia kuin vanhemmat, nyt vuosimallia olevat Virage-mallit. Moottori on luotettava, koska sitä on käytetty myös muissa autoissa, eikä moottorin kanssa ole ollut suuria ongelmia. Suurin osa osista on myös vankkoja, eivätkä ne ole niin haavoittuvia kuin vanhemmat AM-mallit.

  Audi A3 Sportback e-tronin luotettavuus

Huolto ja korjaus

Niin siistejä ja seksikkäitä kuin nämä eksoottiset luksusajoneuvot ovatkin, ne ovat sitäkin herkempiä. Ne tarvitsevat asianmukaista hoitoa koko elämänsä ajan, tai ne ovat erittäin alttiita vakaville ongelmille, kuten jousitus- tai moottorivikaongelmille. Näiden autojen korjaaminen on erittäin kallista, samoin kuin säännöllinen huolto.

FAQ

Onko Aston Martin Virage etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Aston Martin Virage on takavetoinen auto.

Kuinka monta istumapaikkaa Aston Martin Viragessa on?

Aston Martin Virage on auto, jossa on 4 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Minicompact Cars

Paljonko hevosvoimia Aston Martin Viragessa on ja onko siinä turbo?

Aston Martin Viragen teho on 490 hevosvoimaa ja vääntömomentti 420 lb-ft. Moottori on kaasu V12, jonka iskutilavuus on 5.9L/ Polttoainejärjestelmä on: Elektroninen polttoaineen ruiskutus.

Kuinka suuri on Aston Martin Viragen tavaratila?

5,0 Cubic Feet ( 0,142 m3 )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Aston Martin Viragessa on 20 x 8,5 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 20 x 11 tuuman alumiiniset takavanteet.

Miksi Aston Martin Viragen valmistus lopetettiin?

Auton valmistus lopetettiin vain 18 kuukauden kuluttua. Todellisuudessa autoja valmistettiin vain yli 1’000 kappaletta. Joitakin rajoitetun erän autoja valmistettiin pidempään. Ihmiset eivät tuntuneet pystyvän erottamaan Viragea muista malleista.

Mistä löydän hyvän hinnan käytetylle Aston Martin Viragelle?

Saat parempia tarjouksia, jos menet hyvämaineisten jälleenmyyjien, kuten eBay Motorsin, kautta. Kannattaa aina tarkistaa arvostelut, ennen kuin ostat keneltäkään muulta.

  Aston Martin DB11 Luotettavuus

Voinko ajaa omalla Aston Martin Viragella?

Kyllä! Se on täysin laillista. Varmista kuitenkin, että vakuutuksesi kattaa ajoneuvon ajamisen ilman rekisterikilpeä.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z