Audi A3 Luotettavuus

A3 on pienikokoinen sedan, joka esiteltiin vuonna 1996. Auto on nyt neljännessä sukupolvessa, ja sillä on muita suorituskykyisiä malleja, kuten S3 ja RS3. Audi valmistaa luksusautoja, joissa keskitytään huipputeknologiaan ja kauniisiin autoihin. Audien sisätilat ovat aina huippuluokkaa, eikä myöskään A3 ole poikkeus.

Audi A3

A3 on ylellinen ja premium-luokan auto, joka on suunniteltu mukavaan ja pehmeään ajoon. A3 kilpailee usein BM 2-sarjan ja Mercedes-Benzin A-luokan kanssa. A3:n voimanlähteenä on 1,0 litran turbomoottori, ja A3:sta on myös S- ja RS-suorituskykymalleja. Tässä 4. sukupolvessa on tehty muutoksia ajovaloihin ja takavaloihin sekä joitakin sisätilojen parannuksia.

Luotettavuus

Saksalaisilla autoilla oli hyvä maine luotettavuuden suhteen, mutta se on heikentynyt viime vuosina. A3 ei ole luotettavin auto, ja sen luotettavuuspisteet ovat 51,75, kun 57 on keskiarvo. A3:n kaltaisilla luksusautoilla on kuitenkin usein alhaiset luotettavuuspisteet, koska niiden huolto on kallista.

Huolto ja korjaus

Autossa on aiemmin ollut ongelmia moottorivian, moottorin syttymishäiriöiden ja jousituksen vian kanssa. Monet näistä ongelmista voidaan ehkäistä oikea-aikaisella huollolla. A3:n huoltokustannukset ovat kuitenkin erittäin korkeat, ja ne ovat noin 741 dollaria vuodessa. Tämä on huomattavasti korkeampi kuin monilla sen kilpailijoilla.
Auton tärkeimpien korjausten tiheyden osalta auto saa keskimääräistä huonomman arvosanan 1,44. Tämä tarkoittaa, että A3:lla on suurempi mahdollisuus saada suuria korjauksia ensimmäisten vuosiensa aikana. Se on kuitenkin edelleen alhaisempi kuin useimpien muiden Audien.

  Kumpi on turvallisempi, Volvo vai Audi?

Audi A3 – todellinen luksusauto

Auto on varmasti perheajoneuvo, jonka sisätiloissa on panostettu maksimaalisesti ylellisyyteen. A3:ssa on loistava infotainment-järjestelmä ja mukavat istuimet. Auton luotettavuus on huolestuttava tekijä. Jos kuitenkin haluat luksusauton, joudut käsittelemään joitakin luotettavuusongelmia.

FAQ

Onko Audi A3 etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Audi A3 on etuvetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Audi A3:ssa on?

Audi A3 on auto, jossa on 5 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Pienikokoiset autot

Kuinka paljon hevosvoimia Audi A3:ssa on ja onko siinä turbo?

Audi A3:ssa on 184 hevosvoimaa ja 221 lb-ft vääntöä. Moottori on Intercooled Turbo Regular Unleaded I-4, jonka iskutilavuus on 2,0 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Kuinka suuri on Audi A3:n tavaratila?

12,3 kuutiometriä ( 0,348 m3 ).

Minkälaiset pyörät siinä on?

Audi A3:ssa on 18 X 8 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 18 X 8 tuuman alumiiniset takavanteet.

Onko Audi A3 kallis ylläpitää?

Kyllä, se on melko kallis verrattuna muihin vastaaviin ajoneuvoihin. Tarvitset noin 1 000 dollaria vuodessa vain pitämään ajoneuvosi kunnossa.

Kuinka kauan Audi A3:n moottorit kestävät?

AudiA3:n pitäisi kestää 150 000-200 000 kilometriä ennen kuin se vaatii suurempia korjauksia, kuten vaihteiston tai moottorin vaihtoa. Vanhemmat mallit eivät kestä yhtä kauan kuin uusimman sukupolven Audi.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z