Audi A3 Sportback e-tronin luotettavuus

e-tron on Audin hybridiautojen sarja. A3 Sportback e-tron oli hyvin menestynyt auto, mutta Audi lopetti sen tuotannon vuonna 2018. Auto on plug-in-hybridi ja se on perheautoksi keskittynyt hatchback. Voit edelleen ostaa tämän auton käytettynä noin 25 000 dollarilla, mikä ei ole kovin paljon luotettavasta ja luksusautosta.

A3 Sportback e-tron

A3 Sportback e-tron on PHEV-viistoperäauto, jossa on 1,4 litran turbomoottori. Hybridijärjestelmässä oli iso 8,8 kWh:n akku, ja sillä voi ajaa puhtaasti sähköllä 31 mailia. Tämän lisäksi auto on erittäin polttoainetaloudellinen, sillä sen polttoainetaloudeksi saadaan 2,8 gal/100 mailia. Hybridi-autoksi auto ei myöskään ole alitehoinen, ja se pystyy kiihdyttämään 0-100 km/h vain 6,5 sekunnissa.

Luotettavuus

Koska kyseessä on sähköhybridiauto, sen luotettavuusluokitus on hyvä. Edmundsin luotettavuusluokitus on keskimääräistä parempi. Omistajat ovat myös olleet melko tyytyväisiä laatuun ja antaneet autolle 4 tähteä 5:stä. Autossa oli kuitenkin joitakin ongelmia mekaanisten vikojen kanssa, mutta ei vakavia.
Hyvä asia on se, että A3 Sportback e-tron ei kohdannut merkittäviä vikoja tai takaisinkutsuja. Voit helposti hankkia mallin, joka olisi vielä takuun piirissä. Tämän auton takuu on 4 vuotta ja 50 000 kilometriä, mikä riittää vain pieniin ongelmiin.

Huolto

Audin kaltaiset luksusautot kohtaavat jonkin verran ongelmia kalliin huollon kanssa. Sarjan A3-mallissa on erittäin kalliit huoltokustannukset ja suuremmat mahdollisuudet suurempiin korjauksiin. Hybridiversio on kuitenkin melko luotettava verrattuna A3:een.

  Audi Q5 vs. Porsche Cayenne

A3 Sportback e-tron – hybridiperheauto

Hybridimalli säästää varmasti paljon rahaa. Autolla on taivaallista ajaa kaupungissa, ja turbomoottori antaa hyvän ajon maanteillä. Kustannustehokas hybridijärjestelmä yhdistettynä Audin ylellisyyteen ja premium-laatuun on varmasti hyvä ostos.

FAQ

Onko Audi A3 Sportback e-tron etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Audi A3 Sportback e-tron on etuvetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Audi A3 Sportback e-tronissa on?

Audi A3 Sportback e-tron on 5-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: Kompaktit autot

Kuinka paljon hevosvoimia Audi A3 Sportback e-tronissa on ja onko siinä turbo?

Audi A3 Sportback e-tronin teho on 204 hevosvoimaa ja vääntömomentti 258 lb-ft. Moottori on Intercooled Turbo Gas/Electric I-4, jonka iskutilavuus on 1,4 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Minkälaiset pyörät siinä on?

Audi A3 Sportback e-tronissa on 17 X 7,5 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 17 X 7,5 tuuman alumiiniset takavanteet.

Onko Audi A3 e-tron edelleen saatavilla?

Audi päätti lopettaa A3 Sportback e-tron -mallin valmistuksen vuonna 2018, mutta se on edelleen ostettavissa käytettyjen markkinoilla.

Mikä on Audi A3 e-tronin toimintasäde?

Audi A3 E-Tronin huippunopeus on 130 km/h, ja sen suurin toimintasäde on 50 km.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z