Audi e-tron GT:n luotettavuus

e-tron GT on Audin valmistama täyssähköauto, joka lanseerataan vuonna 2020. Autossa on iso akku, jonka avulla voi ajaa pitkiäkin matkoja. Siinä on myös pikalatausominaisuudet. Auto on nelivetoinen sedan ja siinä on myös Audin kuuluisa nelivetojärjestelmä.

Audi e-tron GT

Autossa on 2 synkronista vaihtovirtasähkömoottoria, jotka saavat virtansa 93,4 kWh:n akusta. Auto tukee myös jopa 270 kW:n pikalatausta, ja se voi ladata auton 22 minuutissa. Auton arvioitu toimintasäde on noin 264 mailia (425 km).
Auton sähkömoottori mahdollistaa auton äärimmäisen kiihtyvyyden, ja se pystyy kiihdyttämään 0-100 km/h vain 4,1 sekunnissa. Autosta on myös RS-malli, joka kiihtyy 0-100 km/h vain 3,3 sekunnissa.

Luotettavuus

e-tron GT on suhteellisen uusi auto sen luotettavuuden arvioimiseksi. Audin aiemmat e-tron-mallit ovat olleet varsin luotettavia ja kestäviä. GT:ssä on kaksi tavaratilaa, mikä lisää auton käytännöllisyyttä. Joitakin ongelmia on raportoitu, kuten äkillinen tehonmenetys, mutta se voidaan kattaa Audin 4 vuoden takuulla.

Huolto

Sähköautojen huoltokustannukset ovat usein vähäiset tai olemattomat, koska autossa on vähemmän liikkuvia osia. Sähköautoissa on silti joitakin huoltotoimenpiteitä, kuten jarrupalojen ja -järjestelmän vaihto, latauspistorasian vaihto ja renkaiden vaihto. Kaikki nämä tehdään tietyn ajokilometrimäärän kohdalla, mikä varmasti säästää rahaa.

Sähköinen luksusauto

e-tron GT:n ylläpitokustannukset ovat erittäin alhaiset, ja siinä on erittäin hieno sähkömoottori. Auto on todella kallis, mutta se maksaa itsensä takaisin auton suorituskyvyn muodossa. Auto on uusi lisäys Audin e-tron-mallistoon, ja sillä on aikaa näyttää suuria vikoja. Muuten aiempia e-troneita tarkasteltaessa voidaan varmasti sanoa, että auto olisi riittävän luotettava.

  Audi A3 Luotettavuus

FAQ

Onko Audi e-tron / e-tron Sportback etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Audi e-tron / e-tron Sportback on nelivetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Audi e-tron / e-tron Sportbackissa on?

Audi e-tron / e-tron Sportback on 5-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: Standard SUV 4WD

Kuinka paljon hevosvoimia Audi e-tron / e-tron Sportbackissa on ja onko siinä turbo?

Audi e-tron / e-tron Sportbackissa on 355 hevosvoimaa ja 414 lb-ft vääntöä.

Millaiset pyörät siinä on?

Audi e-tron / e-tron Sportbackissa on 20 X 9 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 20 X 9 tuuman alumiiniset takavanteet.

Mikä on Audi e-tron GT:n toimintasäde?

Audi e-tron GT:n toimintasäde on 232 mailia eli 373 kilometriä.

Onko Audi e-tron GT hyvä auto?

Audi e-tron GT on hyvä auto. Täysin uusi neliovinen EV on hauskasti ajettava luksushybridiauto ja sähköauto. Se on ketterä ja tehokas, ja se tarjoaa mukavan ajomukavuuden sekä yli 200 mailin toimintasäteen. Se on sisältä kauniisti muotoiltu, ja siinä on paljon helppokäyttöistä tekniikkaa.

Kuinka kauan Audi e-tronin akku kestää?

Audi väittää, että tämä akku tarjoaa 241 mailin toimintasäteen (Amerikassa virallinen väite on 204 mailia 95 kWh:n E-tron SUV:lle).

Kuinka nopea Audi RS E-Tron GT on?

E-Tron GT Quattro tuottaa 496 hevosvoimaa ja 464 lb-ft vääntöä. Se on 522 hevosvoimaa ja 472 lb-ft vääntöä overboostilla. RS tuottaa 590/637 hevosvoimaa, 612 hv ja 612 lb-ft. GT Quattron huippunopeus on 152, RS:n 155 km/h.

  Aston Martin DBX Luotettavuus

Tarjoaako Audi ajoneuvoilleen laajennetun huoltosuunnitelman?

Kyllä! Voit pidentää kattavuuskautta ostamalla yhden laajennetuista huoltosuunnitelmistamme. Näin voit teettää korjauksia ilman, että sinun tarvitsee maksaa omasta pussista ennen sopimuskauden loppua. Siihen sisältyy myös tiepalvelu, joten jos matkan aikana sattuu jotain, apu on aivan nurkan takana.

Missä e-tron GT valmistetaan?

Audi Brussels valmistaa vuodesta 2018 lähtien Audi e-tronin, joka on merkin ensimmäinen nelirenkainen täyssähköinen malli.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z