Audi Q8 Luotettavuus

Q8 on vuonna 2018 lanseerattu keskikokoinen katumaasturi. SUV on täysi luksusauto, jossa on kaikki Audin premium-ominaisuudet. Siinä on 2 riviä, jotka ovat riittävän tilavia 5 henkilölle, ja siinä on myös suuri 605 litran tavaratila. Q8 on tehty kilpailemaan muiden saksalaisten autojen, kuten BMW:n X6:n tai Mercedes-Benzin GLE-luokan kanssa.

Audi Q8

Q8:sta on saatavana sekä bensiini- että dieselmoottori. Tehokas bensiinimoottori on 3,0 litran V6-turbomoottori, joka tuottaa 335 hevosvoimaa. Kaikissa Q8-malleissa on Audin kuuluisa nelivetojärjestelmä. AWD-järjestelmä tekee autosta entistäkin pitävämmän liukkailla pinnoilla. Autosta on myös S-malli, ja siinä on vielä nopeampi V8-moottori.

Luotettavuus

Keskikokoiset ja kompaktit katumaasturit ovat viime aikoina olleet todella kuuluisia muotonsa ja käytännöllisyytensä vuoksi. Q8:n luotettavuusluokitus on kunnollinen 79 pistettä sadasta, mikä tekee siitä paremman kuin monista muista luokkansa katumaastureista. Autossa on myös vähemmän tunnettuja vikoja, ja muut pienet ongelmat voidaan kattaa takuun puitteissa. Myös osien laatu on tunnetusti paljon parempi kuin monissa muissa katumaastureissa.

Huolto

Maastoautojen huolto on yleensä enemmän kuin muiden sedanien tai sedanien. Syynä on se, että osat ovat kalliimpia ja auto vaatii enemmän määräaikaishuoltoja. Arvion mukaan Q8 maksaisi sinulle noin 12 000 dollaria ensimmäisten 10 vuoden aikana. Tämä tekee noin 1 200 dollaria vuodessa, mikä ei ole kovin paljon, kun tarkastellaan muita kilpailijoita.

  Audi RS3 Luotettavuus

Audi Q8 – erikoinen luksusauto

Q8 on erittäin hieno auto, jossa on tehokas moottori ja ylivoimainen maantiekulku. Autolla on paljon tarjottavaa ulkoasusta sisätiloihin. Sisätiloissa on 3 todella hyödyllistä ja hienoa näyttöä. Luotettavuus on myös hyvä muiden ylivoimaisten turvallisuusominaisuuksiensa ansiosta. Näin ollen Q8 on erittäin kelpo tilava luksusauto.

FAQ

Kuinka monta istuinta Audi Q8:ssa on?

Audi Q8 on auto, jossa on 5 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: All Wheel Drive

Kuinka paljon hevosvoimia Audi Q8:ssa on ja onko siinä turbo?

Audi Q8:ssa on 335 hevosvoimaa ja 369 lb-ft vääntöä. Moottori on Intercooled Turbo Gas/Electric V-6, jonka iskutilavuus on 3,0 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Kuinka paljon maavaraa Audi Q8:ssa on?

5,8 tuumaa ( 14,73 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Audi Q8:ssa on 20 X 9 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 20 X 9 tuuman alumiiniset takavanteet.

Onko siinä vakiona ilmastointi?

Kyllä, siinä on vakiona ilmastointi.

Onko Audi Q8 kallis ylläpitää?

Huolto- ja korjauskustannukset Audi Q8:n ensimmäisten 10 vuoden aikana ovat noin 12 500 dollaria. Tämä on 2 900 dollaria enemmän kuin luksusmaastureiden alan keskiarvo. On olemassa 36,25 %:n mahdollisuus, että Q8 tarvitsee suurempia korjauksia tänä aikana. Tämä on 3,31 % enemmän kuin vertailukelpoiset ajoneuvot segmentissä.

Kumpi on parempi Q7 vai Q8?

Q8 on myös vetokyvyltään ja hevosvoimiltaan tehokkain. Vuoden 2020 Audi Q7 on edullisempi vaihtoehto, jos kuljettajat vertailevat autoja taloudellisesti. Q8 on kalliimpi, mutta siinä on uskomattomia teknisiä ominaisuuksia, jotka saattavat olla sen arvoisia.

  Alfa Romeo Stelvio Luotettavuus

Kuinka paljon Audi Q8 maksaa?

Edmundsin mukaan uuden 2019 Audi Q8:n hinta alkaa noin 53 600 dollarista. Jos haluat sellaisen nyt, voit odottaa maksavasi 55 400-63700 dollaria. Nämä hinnat voivat kuitenkin muuttua jopa 3 100 dollaria seuraavien kuukausien aikana.

Onko Audi Q8 Twin Turbo?

Audi Q8 on kaksoisturbo. Kaksoisturboahdettu 4,0 litran V-8-moottori tuottaa 591 hevosvoimaa ja 590 lbft vääntöä. Moottori voidaan yhdistää Quattro-nelivetojärjestelmään, kahdeksanvaihteiseen automaattivaihteistoon ja 48 voltin hybridi-järjestelmään polttoainetehokkuuden parantamiseksi.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z