Audi RS4 Luotettavuus

RS-mallit ovat Audin huippumalleja. RS4:llä on monta sukupolvea, ja se on nyt neljännessä sukupolvessa. Neljännen sukupolven RS4 Avant on vaunun muotoinen, mutta sitä ei tarjota Yhdysvalloissa. Markkinoilla on kuitenkin edelleen saatavilla vanhempia RS4 B7-sedaneita.

Audi RS4

Uusinta RS4:ää tarjotaan Avant-muodossa, joka on Audin vaunu- tai farmarimallinen vastine. Autossa on tehokas 2,9 litran V6-turbomoottori ja 8-vaihteinen Tiptronic-automaattivaihteisto. Moottori tuottaa valtavat 444 hevosvoimaa, ja auto kiihtyy 0-100 km/h vain 3,5 sekunnissa. Tämä on valtavan nopea vaunuksi.

Luotettavuus

RS4:n luotettavuus on ollut hyvä koko sen olemassaolon ajan. Aiemmat sedan-mallit ovat olleet tarpeeksi luotettavia, jotta niitä voi ostaa jopa 12 vuoden kuluttua niiden lakkauttamisesta. Avant-mallissa ei ole koskaan ollut suuria ongelmia, ja se on riittävän luotettava ostettavaksi.

Huolto

RS4 Avant on uusi auto ja suurin osa vaihtomateriaaleista kuuluisi Audin 4 vuoden takuun piiriin. Audi teki RS4:lle takaisinkutsun iskunvaimentimen vian vuoksi. Muuten RS4 avant on kestävä auto.
Jos tarkastellaan RS4 B7 sedanin luotettavuutta, niin se on hintaluokassaan luotettava auto. Autossa ei ole suuria ongelmia, mutta jarrujen, renkaiden ja öljyn vaihto maksaa paljon enemmän. Se on kuitenkin melko tavallista RS4 B7:n kaltaisille luksusurheiluautoille. Se tuottaa myös noin 400 hevosvoimaa, joten se on kestettävä.

  Audi e-tron GT:n luotettavuus

Audi RS4 – suorituskykyiset autot

RS4:n Avant-malli on melko harvinainen luokassaan, ja sen kilpailijana on vain Mercedes-AMG C63. Luksusautot eivät ole kovin yleisiä ja ne ovat aika käytännöllisiä omistaa. RS4 Avant tarjoaa paljon tilaa matkustajille ja rahdille. Vanha sedan-malli voi kuitenkin tarjota kunnollisen nelivedon.

FAQ

Onko Audi RS4 etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Audi RS4 on nelivetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Audi RS4:ssä on?

Audi RS4 on 5-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: Compact

Kuinka paljon hevosvoimia Audi RS4:ssä on ja onko siinä turbo?

Audi RS4:n teho on 420 hevosvoimaa ja vääntömomentti 317 lb-ft. Moottori on kaasu V8, jonka iskutilavuus on 4,2 l/ Polttoainejärjestelmä on: FSI Direct.

Kuinka suuri on Audi RS4:n tavaratila?

13,4 kuutiometriä ( 0,379 m3 ).

Kuinka suuri maavara Audi RS4:ssä on?

3,7 tuumaa ( 9,4 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Audi RS4:ssä on 19 x 9,0 tuuman seosmetallivanteet edessä ja 19 x 9,0 tuuman seosmetallivanteet takana.

Onko Audi RS4 superauto?

Audi RS4 Avant estate on suorituskykyinen ja ylellinen ajoneuvo, jossa yhdistyvät käytännöllisyys ja superauton suorituskyky. Audi RS4 Avant on A4-mallin huippumalli. Siinä on massiiviset jarrut, tukevat kauhaistuimet ja sen V8-moottorin upea soundtrack.

Kumpi on parempi RS4 vai RS6?

RS6 Avantissa on 4,0-litrainen V8-kaksoisturbomoottori, joka tuottaa 591 hevosvoimaa ja 590 lb. ft. Kun taas RS4:ssä on kaksoisturbo, 444 hevosvoimaa ja 443 lb. ft. RS4 Avant maksaa vähemmän, on kevyempi ja edullisempi. Koska se on pienempi ja kevyempi, voit odottaa RS4 Avantin suoriutuvan paremmin radalla.

  Audi Q8 Luotettavuus

Mitä Rs tarkoittaa Audissa?

Audin RS-mallit tarkoittavat RennSportia. Ulkopuolella oleva RS-logo merkitsee, että kyseessä on RS-malli. Tämä käännös saksasta tarkoittaa kilpaurheilua. Ei ole yllättävää, että Audin RS-mallit perustuvat Audin ajoneuvojen kilpaversioihin.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z