Audi TT RS Luotettavuus

Audi TT on Audin 2-ovinen coupe- ja roadster-urheiluauto. RS-malli lisää auton urheilullisuutta entisestään. RS-malleja kutsutaan usein Audin superautoiksi. Itse autoa verrataan moniin muihin urheiluautoihin, kuten Chevrolet Corvetteen tai Porsche 718 Caymaniin. Auton kori mahdollistaa herkän ohjauksen, ketterän käsiteltävyyden ja nopeamman kiihtyvyyden.

Yleiskatsaus

TT RS on ehdoton luksusihme. Sisätiloissa on Audin kaikki uusimmat teknologiaominaisuudet. Matkustamo on valmistettu premium-luokan alumiinista, ja nahka on timanttiompelua. Koska kyseessä on pieni urheiluauto, siinä ei kuitenkaan ole tarpeeksi tilaa takarivillä, mutta takarivin voisi taittaa kokoon, jotta rahtitilaa saataisiin lisää.
TT RS:n voimanlähteenä on 5-sylinterinen 2,5 litran turboahdettu moottori, joka tuottaa valtavan määrän 394 hevosvoimaa ja 354 lb-ft vääntöä. Auton massiivinen vääntömomentti antaa autolle voimaa kiihdyttää 0-100 km/h vain 3,6 sekunnissa.

Luotettavuus

Audi on koko olemassaolonsa ajan ollut kunnollisen luotettava saksalainen merkki. Vaikka Audi ei ehkä olekaan luotettavin merkki, TT RS on rakennettu laadukkaimmista tuotteista. Myös moottori on ollut markkinoilla jo useita vuosia, ja se on luotettava. Moottorin kanssa ei ole toistaiseksi ollut mitään suurempia ongelmia.

Huolto ja korjaukset

Laadukkaat osat ovat aina ensiluokkaisia, mutta kaikki nämä osat maksavat muhkean summan rahaa, kun ne on vaihdettava. Säännöllinen huolto ja öljynvaihto maksavat myös paljon. Näitä autoja ei ole helppo käsitellä itse, joten joudut kuljettamaan ne Audin jälleenmyyjälle pienenkin vian vuoksi.

  Sopivatko Mercedeksen vanteet Audiin?

Audi TT RS – luotettava urheiluauto

Tämä on ollut urheiluauto, jolla on useiden vuosien kokemus moottoriurheilusta. Auton näppärä käsiteltävyys ja turbonopea moottori ovat erittäin tyydyttäviä ajettavia. Siksi TT RS olisi kenelle tahansa unelma-auto omistettavaksi.

FAQ

Onko Audi TT RS etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Audi TT RS on nelivetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Audi TT RS:ssä on?

Audi TT RS on auto, jossa on 4 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Pienikokoiset autot

Kuinka paljon hevosvoimia Audi TT RS:ssä on ja onko siinä turbo?

Audi TT RS:ssä on 394 hevosvoimaa ja 354 lb-ft vääntöä. Moottori on Intercooled Turbo Premium Unleaded I-5, jonka iskutilavuus on 2,5 L. Polttoainejärjestelmä on: Portti-/suoraruiskutus.

Minkälaiset pyörät siinä on?

Audi TT RS:ssä on 20 X 9 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 20 X 9 tuuman alumiiniset takavanteet.

Onko Audi TT RS superauto?

Audi TT RS on varmasti superauto! Sitä pidetään yhtenä maailman parhaista suorituskykyisistä ajoneuvoista. Audi TT RS on alle 150 000 dollaria maksava superauto.

Onko Audi TT RS nopea?

Audi TT RS on nopea auto. TT RS:ssä on 400 hevosvoimaa ja 354 lb ft vääntöä 2,5-litraisen turbo-I5:n ansiosta. Se saavuttaa nopeuden 60 km/h vain neljässä sekunnissa suoraan tehtaalta. Vakiovarusteinen TT RS voi ajaa Ferrari F430:n kanssa 60 km/h nopeuteen ilman, että sen tarvitsee koskea mihinkään pulttiin tai mutteriin. Se on nopea.

  Audi Q5 vs. Porsche Cayenne

Onko Audi TT RS:ssä vakiona ABS-jarrut?

Kyllä, Audi TT RS:ssä on vakiona ABS-jarrut.

Mitä TT RS tarkoittaa Audi?

Audin RS-mallistoon – RennSport eli ’kilpaurheilu, se tarkoittaa – kuuluvat tällä hetkellä TT RS Coupe ja Roadster, RS 3 Sportback, sedan ja RS 3 Sportback sekä RS 5 Coupe ja RS 6 Avant ja RS 7 Sportback.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z