Bentley Mulsanne Speed Luotettavuus

Yleensä Bentley valmistaa vain korkealuokkaisia täysimittaisia luksusautoja. Mulsanne Speed -malli on vielä ylellisempi ja suorituskykyisempi malli. Speed-mallissa oli paljon tehokkaampi moottori, ja se oli vuonna 2014 lanseerattu rajoitettu painos. Nämä autot on usein rakennettu kestämään iät ja ajat.

Yleiskatsaus

Speed-mallissa oli paljon enemmän premium-ominaisuuksia, kuten urheilutila, tummennettu maalipinta ja erottuvat ajovalot. Moottori on myös nopeampi ja tehokkaampi V8 6,75 litran kaksoisturbomoottorilla, joka tuottaa 530 hevosvoimaa ja nopeus 0-100 km/h 4,8 sekunnissa. Hyötysuhde on kasvanut 13 % nopeammassa mallissa.

Luotettavuus

Luotettavuus ei ole suurin huolenaihe tämäntyyppisen ylellisen ja eksklusiivisen ajoneuvon omistamisessa. Nämä autot on rakennettu kestämään vuosia, ja siksi Bentleyn vuosikertaautoja myydään edelleen korkeaan huutokauppahintaan. Bentley valmistaa näitä autoja paljon pienemmässä mittakaavassa, hienoimmista laatuosista ja monimutkaisesta suunnittelusta.
Mulsannen nopeus lopetettiin vuonna 2020, mutta autoa myydään edelleen. Tämä johtuu siitä, että nämä autot ovat erittäin harvinaisia ostaa ja ne kestävät jopa yli 20 vuotta. Myös moottorin ja autossa käytettävien osien laatu on paras mahdollinen, ja insinöörityö on tehty niin, että auto on luotettava.

Turvallisuus

Bentleyn autoja ei testata säännöllisesti törmäystesteissä, mutta ne ovat suoriutuneet erittäin hyvin nay-onnettomuustapauksissa. Tämä johtuu siitä, että Mulsanne Speedissä on monia aktiivisia ja passiivisia turvallisuusominaisuuksia. Näitä ovat mm:

  • 8 turvatyynyä
  • Mukautuva vakionopeudensäädin
  • Ajonvakautusjärjestelmä
  • lukkiutumattomat jarrut
  BMW 2-sarjan Gran Coupe luotettavuus

Huolto ja korjaus

Ainoa asia, joka tekee Bentleystä epäluotettavan, ovat sen korkeat huoltokustannukset. Kustannukset ovat korkeat, koska Bentley käyttää erittäin harvinaisia ja kalliita osia. Nämä osat toimivat erittäin hyvin, mutta ne vaativat jatkuvaa hoitoa ja huoltoa. Jopa yksinkertaiset öljynvaihdot maksavat enemmän kuin muut autot. Mulsanne Speed tarvitsisi vähintään 2 000 dollaria vuodessa auton ylellisyyden ylläpitämiseksi.

FAQ

Onko Bentley Mulsanne Speed etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Bentley Mulsanne Speed on takavetoauto.

Kuinka monta istuinta Bentley Mulsanne Speedissä on?

Bentley Mulsanne Speed on 5-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: Keskikokoiset autot

Kuinka paljon hevosvoimia Bentley Mulsanne Speedissä on ja onko siinä turbo?

Bentley Mulsanne Speedissä on 537 hevosvoimaa ja 811 lb-ft vääntöä. Moottori on Twin Turbo Flexible V-8, jonka iskutilavuus on 6,8 L. Polttoainejärjestelmä on: Sequential MPI.

Kuinka suuri on Bentley Mulsanne Speedin tavaratila?

15,7 kuutiometriä ( 0,445 m3 ).

Minkälaiset pyörät siinä on?

Bentley Mulsanne Speedissä on 21 X 9 tuuman taotut alumiiniset etuvanteet ja 21 X 9 tuuman taotut alumiiniset takavanteet.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z