BMW 320i:n yleiset ongelmat

BMW 320i

BMW 320i on yksi markkinoiden parhaista keskikokoluokan luksussedanista. Toisin kuin muut BMW 3-sarjan huippumallit, tämä auto on hieman edullisempi ja polttoainetehokkaampi. Siitä huolimatta sillä on myös useita ongelmia, jotka kiinnostuneiden ostajien pitäisi tietää. Mutta mitkä ovat BMW 320i:n yleisiä ongelmia?

Joitakin BMW 320i:n yleisiä ongelmia ovat vaihteisto-ongelmat, sähköongelmat, ajoketjuongelmat ja ruosteongelmat. Lisäksi jotkut omistajat ovat raportoineet kokeneensa korin maaliherkkyyttä, tärisevän ohjauspylvään ongelmia, öljyvuotoja ja jarrulevyjen nopeaa kulumista.

Mitkä ovat BMW 320i:n yleisiä ongelmia?

Vaihteisto-ongelmat

Tämä on yksi BMW 3-sarjan yleisimmistä ongelmista. Siksi BMW 320i:n omistajat ovat valittaneet myös vaihteisto-ongelmista. Huomaa, että suurin osa tämän auton vaihteisto-ongelmista johtuu alhaisesta vaihteistonestetasosta tai vuodosta. Siksi on erittäin tärkeää varmistaa, että huonon nesteen huuhtelun lisäksi myös oikea ja ihanteellinen nestetaso on aina kunnossa.

Ajastusketjuongelmat

Toinen yleinen ongelma, josta käyttäjät ovat raportoineet, on huono ajoitusketju tai hammashihna. Hammashihnaongelmat ovat yleisiä, kun autolla on ajettu useita kilometrejä. Käyttäjät ovat raportoineet, että ajoitushihna löystyy, jolloin se ohittaa hammaspyörän hampaan ja moottori käy huonosti.

Tämän ongelman korjaamiseksi sinun on kiristettävä tai vaihdettava huono ajoitusketju tai -hihna, jos se on vaurioitunut.

Öljyvuodot

Öljyvuodot ovat myös hyvin yleisiä BMW 320i:ssä. Kun autoosi kertyy useita kilometrejä, eri osat haurastuvat, kuten öljynsuodatinkotelon tiiviste. Jos näin tapahtuu, se voi aiheuttaa öljyvuodon. Hyvä uutinen on, että tämä osa voidaan vaihtaa ja estää öljyvuodot.

  BMW 320d yleiset ongelmat

Sähköongelmat

Useat BMW 320i -käyttäjät ovat myös raportoineet sähköongelmista. Joitakin yleisimpiä raportoituja sähköongelmia ovat viallinen moottorinohjausmoduuli, keskuslukitusjärjestelmän toimintahäiriö ja takavalojen vikaantuminen. Ennen kuin korjaat sähköongelman, on tärkeää havaita taustalla oleva ongelma.

Jos esimerkiksi moottorinohjausmoduuli on viallinen, se on vaihdettava. Jos taas takavalo ei toimi, sinun on vaihdettava takavalojen liitäntätulpat.

Herkkä korimaali

Tämä on toinen yleinen ongelma BMW 3-sarjassa. Myös BMW 320i kohtaa tämän ongelman. Tämän auton omistajat ovat valittaneet, että heidän autonsa korimaali lohkeilee nopeasti ja helposti, mikä pakottaa heidät käyttämään uutta maalia nopeammin kuin odotettiin. Valmistajan pitäisi tehdä töitä tämän asian eteen.

Ruosteongelmat

Ruoste on toinen yleinen ongelma, jota tämän auton omistajien tulisi olla valmiita käsittelemään. Tämä ongelma on kuitenkin yleinen vanhemmissa BMW 320i -malleissa. Ruostetta voi esiintyä ovipenkkien ympärillä, pyöränkaarissa ja auton alapuolella. On erittäin tärkeää hoitaa tämä ongelma nopeammin, ennen kuin se karkaa käsistä ja aiheuttaa rakenteellisia vaurioita.

Jarrulevyjen nopea kuluminen

Toinen ongelma, josta monet BMW 320i:n käyttäjät ovat valittaneet, on jarrulevyjen nopeampi kuluminen. Yllättäen tämä on yksi ensimmäisistä osista, jotka joudut vaihtamaan, sillä tämän auton jarrulevyt eivät ole kovin kestäviä.

Jos et vaihda jarrulevyjä ajoissa, huomaat, että auton hidastuskyky on heikentynyt ja jarrupolkimen kautta kuuluu tärinää.

  BMW 318d - Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

Tärisevä ohjauspylväs

Viimeisenä muttei vähäisimpänä, ohjauspylväsongelmat ovat myös yleisiä tässä BMW 3-sarjassa. Monet käyttäjät ovat valittaneet, että he ovat kokeneet ohjauspylvään äänekkääksi ja täriseväksi matalilla nopeuksilla, jotka ovat välillä 35 ja 45 km/h. Tämän ongelman korjaaminen on kuitenkin melko kallista.

FAQ

Onko BMW 320i hyvä auto?

Se riippuu siitä, mitä etsit. Jos etsit ylellistä, suorituskykyistä, edistyksellistä ja tyylikästä autoa, BMW 320i on sinulle poikkeuksellinen auto. Sitä vastoin, jos kaipaat vähän huoltoa vaativaa, edullista ja halvempaa autoa, tämä ei ole oikea auto sinulle.

Onko BMW 320i:n huolto kallista?

Totta kai, kyllä! BMW 320i:n ylläpito ei ole halpaa, sillä sen varaosat ja huoltokustannukset ovat reilusti yli keskikokoisten luksusautojen keskiarvon. Käyttäjän on keskimäärin maksettava vuosittain yli 770 dollaria. Tämä on enemmän kuin luksusautoissa keskimäärin noin 750 dollaria.

Mikä on luotettavin BMW 3-sarjan moottori?

BMW 3-sarjassa on useita moottoreita, kuten 1,5-litrainen inline-3-turbomoottori, 1,6-litrainen inline-4-turbomoottori ja 3,0-litrainen inline-6-turbomoottori. Yksi parhaista ja luotettavimmista BMW 3-sarjan moottoreista on kuitenkin 2,0-litrainen TwinPower-turbo-rivi-4-sylinterinen moottori.

Huomaa, että 2,0-litrainen nelosrivimoottori ei ole vain BMW 3-sarjan malleissa, vaan myös BMW 4-sarjassa, X1:ssä ja 5-sarjassa. Se on yksi markkinoiden tehokkaimmista ja luotettavimmista BMW-moottoreista.

Kuinka kauan BMW 320i kestää?

Vaikka BMW on yksi markkinoiden vähiten luotettavista autoista, BMW 320i on silti melko luotettava. Hyvällä hoidolla ja huollolla BMW 320i voi kestää 200 000-250 000 kilometriä. Jotta auto kestäisi näin pitkään, omistajien on kuitenkin noudatettava BMW:n suosittelemia määräaikaishuoltoja.

  BMW Z4 VS Porsche Boxster - kumpi on parempi?

Onko BMW 320i polttoainetehokas?

Kyllä, BMW 320i on yksi luokkansa polttoainetehokkaimmista sedaneista. Se on myös yksi BMW 3-sarjan kuudennen sukupolven tehokkaimmista malleista. Sen yhdistetty polttoainetaloudellisuus on 28 mpg kaupungissa ja maantiellä. Samassa yhteydessä sen kulutus on 24 mpg kaupungissa ja 35 mpg maantiellä.

Loppupäätelmät

Nyt kun tunnet joitakin BMW 320i:n yleisimpiä ongelmia, on tärkeää pitää autostasi hyvää huolta, jos haluat sen kestävän pitkään. Suurin osa käsittelemistämme ongelmista voidaan välttää, jos omistaja noudattaa BMW:n suosittelemia huoltopalveluja.

Kaiken kaikkiaan BMW 320i on erinomainen keskikokoinen luksussedan, jossa on erinomaiset modernit ja ylelliset ominaisuudet. Se on myös polttoainetehokas ja erittäin käytännöllinen.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z