BMW 325xi vaihteisto ongelmat

BMW 325xi vaihteisto ongelmat

BMW 325xi on yksi käytettyjen autojen markkinoiden hienoimmista kompaktista henkilöautoista. Sen poikkeuksellisen tehon, nopeuden, huippuominaisuuksien ja erinomaisen suorituskyvyn ansiosta. Kuten useimmissa käytetyissä BMW:ssä, myös 325xissä on kuitenkin paljon ongelmia, jotka kiinnostuneiden käyttäjien on hyvä tietää.

Huolimatta monista ongelmista BMW 325xi on silti hieno auto. Se on myös yksi markkinoiden luotettavimmista käytetyistä BMW-malleista. Yksi suurimmista ongelmista, joita kiinnostuneiden ostajien tulisi kuitenkin varoa, on vaihteisto-ongelmat. Mutta mitkä ovat BMW 325xin yleiset vaihteisto-ongelmat?

BMW 325xi -mallin yleisiä vaihteisto-ongelmia ovat vaihteiden vaihtaminen, polttava haju, viheltävät äänet, auton narskuttelu kiihdytyksen aikana ja auton tärinä tiellä. Useimmat näistä ongelmista voidaan välttää auton asianmukaisella hoidolla ja huollolla.

Mitkä ovat yleisiä BMW 325xi:n vaihteisto-ongelmia?

Vaihteiden vaihtaminen

Tämä on yksi yleisimmistä vaihteisto-ongelmista, joita BMW:n käyttäjät kokevat. Tämä ongelma on yleinen huolimattomien kuljettajien keskuudessa. Se johtuu siitä, että neste on saastunut tai vähissä. Siksi on tärkeää huoltaa BMW 325xi -vaihteistosi BMW:n suositusten mukaisesti.

Tämän ongelman korjaamiseksi kuljettajan on vaihdettava saastunut neste uuteen nesteeseen. Päinvastoin, jos nestetaso on alhainen, kuljettajan on täytettävä neste haluttuun tasoon.

Auto tärisee tiellä

Toinen yleinen BMW 325xi:n vaihteisto-ongelma on auton tärinä tiellä ajon tai kiihdytyksen aikana. Autosi tärisee, jos vaihteisto on vaurioitunut tai sen vaihteistonestetaso on alhainen. BMW:si tarvitsee kunnollista voitelua, jonka riittävä määrä nesteitä takaa. Jos nesteet ovat riittämättömät, liikkuvien osien on vaikea toimia optimaalisesti.

  BMW X7 yleiset ongelmat

Paras ratkaisu on täyttää autosi oikeilla ja riittävillä vaihteistonesteillä, jotta se ei tärise. Ja jos vaihteisto on vaurioitunut, anna se tarkastuttaa ja korjata luotettavalla mekaanikolla.

Auto jyrisee kiihdytyksen aikana

Jos BMW:n planeettavaihteistojärjestelmäsi on vaurioitunut, alat kuulla jauhavaa ääntä. Auton planeettavaihteisto varmistaa, että autosi pyörien nopeus vastaa moottorin nopeutta. Jos moottori ja pyörät eivät siis ole synkronissa, ne törmäävät toisiinsa ja aiheuttavat jyrisevän äänen.

Jos haluat välttää jauhamisen kuulemisen tai autosi voimansiirtojärjestelmän vahingoittumisen, ongelma on korjattava korjaamalla tai vaihtamalla planeettavaihteistojärjestelmä.

Polttava haju

Tämä on toinen yleinen ongelma, josta eri BMW-käyttäjät ovat valittaneet. Jos auton matkustamossa on siis palava haju tai vaihteistonesteen tuoksu, tämä on merkki siitä, että vaihteistosi ylikuumenee. Ja tärkeimmät syyt ovat vaihteistonestevuoto tai alhainen polttoaineen taso.

Jos näin on, sinun on selvitettävä, miksi autosi vaihteisto vuotaa. Joitakin syitä ovat huono momentinmuunnin, vikaantunut tiiviste, huonot tiivisteet tai vaurioituneet nesteletkut. Korjaa tai vaihda vaurioitunut osa ongelman korjaamiseksi.

Viheltävät äänet

Jos kuulet viheltävää ääntä kiihdyttäessäsi, se on merkki siitä, että vaihteistossasi on ongelmia. Ensimmäinen syyllinen, joka on tarkistettava, on generaattorin hihna. Vaihtovirtageneraattorin hihna on yksi niistä hihnoista, jotka kuluvat BMW:ssä nopeammin. Muita syitä viheltävään ääneen voivat olla kytkinpaketin liukuminen, työntölaakerin vikaantuminen tai alhainen vaihteistonestetaso.

  BMW:n tehokkain moottori

Ennen kuin arvuuttelet, mistä on kyse, on parasta viedä BMW:si ammattitaitoiseen mekaanikkoon tai BMW-huoltokeskukseen, jotta ongelma voidaan selvittää. Sinun kannattaa vaihtaa huonot tai vaurioituneet osat, jotta viheltävä ääni ei kuuluisi uudelleen.

FAQ

Kuinka kauan BMW:n vaihteisto kestää?

BMW-malleissa on yksi markkinoiden parhaista vaihteistojärjestelmistä. Siksi hyvällä hoidolla ja huollolla BMW:n vaihteiston pitäisi kestää yli 300 000 kilometriä. Mutta jos et pidä autostasi hyvää huolta, vaihteistossasi alkaa olla vakavia ongelmia jo 100 000 kilometrin kohdalla.

Asianmukaisen hoidon ja huollon lisäksi vaihteistoneste on vaihdettava 30 000-50 000 mailin välein. Huomaa, että automaattivaihteiston vaihteistonesteet on vaihdettava aikaisemmin kuin manuaalivaihteiston.

Mikä aiheuttaa BMW:n vaihteiston luistamisen?

BMW:n vaihteisto ei luista helposti, mutta jos se luistaa, se tarkoittaa, että vaihteistossa on ongelma. Joitakin BMW:n vaihteiston luistoa aiheuttavia asioita ovat alhainen vaihteistonestetaso ja nestevuodot. Voit siis torjua tämän ongelman varmistamalla, että vuoto on korjattu ja autossa on riittävästi vaihteistonestettä.

Onko BMW 325xi luotettava auto?

Kyllä, BMW 325xi on luotettava auto. Useimmat luotettavuuslaitokset ovat antaneet tälle autolle keskimääräistä paremman luotettavuusluokituksen. Tämä tarkoittaa, että se on luotettavampi kuin useimmat BMW-mallit. Lisäksi jos sitä huolletaan hyvin, BMW 325xi voi kestää yli 250 000 kilometriä. Jotta se kestäisi pidempään, tarvitaan kuitenkin asianmukaista hoitoa.

  Onko BMW F30 hyvä auto?

Onko BMW 325xissä paljon ongelmia?

Kyllä, BMW 325xissä on useita ongelmia. Se on kuitenkin edelleen luotettava ja kestävä auto. Vaihteisto-ongelmien lisäksi BMW 325xissä on myös öljyvuotoja, viallinen takaikkunan säädin, vesipumppuongelmia, ohjaustehostimen letkun vikaantuminen, jäähdytysnesteen häviäminen ja puhaltimen loppuvaiheen puhallinvastuksen vikaantuminen.

Mistä tiedän, onko BMW-vaihteistoni huono?

Joitakin merkkejä, jotka viittaavat siihen, että BMW-mallissasi on vaihteisto-ongelmia, ovat vaihteistonestevuodot, ääni vaihteita vaihdettaessa, tärinä tai tärinä, vaihteiden vaihto-ongelmat, tyhjäkäyntiäänet ja vaihteiden liukuminen. Jos huomaat jonkin näistä merkeistä, vie autosi ammattitaitoiselle mekaanikolle ongelman korjaamiseksi.

Johtopäätös

BMW 325xissä voi olla vaihteisto-ongelmia, mutta se on silti hieno auto, vaikka BMW ei enää valmistakaan sitä. Se on luotettava, tehokas, mukava, tilava, käytännöllinen, turvallinen ja hauska ajaa. Vaihteisto-ongelmien lisäksi 325xissä on myös vesipumppuongelmia, öljyvuotoja, ohjaustehostimen letkun vikaantuminen ja viallinen takaikkunan säädin.

Yleisesti ottaen useimmat BMW 325xin ongelmat voidaan välttää auton asianmukaisella hoidolla ja huollolla. Lisäksi käyttäjän tulisi noudattaa BMW:n määräaikaishuoltoa.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z