BMW 328i:n yleiset ongelmat

BMW 328i

BMW 328i on yksi markkinoiden halutuimmista keskikokoisista luksusautoista. Tämä auto ei ole ainoastaan tyylikäs, edistyksellinen ja ylellinen, vaan se myös toimii poikkeuksellisen hyvin. Siitä huolimatta siihen liittyy myös useita ongelmia. Mutta mitkä ovat BMW 328i:n yleisiä ongelmia?

Joitakin BMW 328i:n yleisimpiä ongelmia ovat öljyvuodot, ajoketjujen pettäminen, sähköongelmat, ylikuumenevat ilmastointi- ja lämmitysjärjestelmät sekä ajoneuvon nopeudensäätöongelmat. Muita ongelmia ovat mm. ohjaustehostimen vikaantuminen, ilmastoinnin tärinä, lämmityslaitteen puhallintuulettimen vikaantuminen, jäähdytysnesteen vuoto ja ulkopeili saattaa taittua liian pitkälle.

Mitä ongelmia BMW 328i:ssä on?

Öljyvuodot

Öljyvuodot ovat hyvin yleisiä BMW-malleissa. Myös BMW 328i -mallin omistajat ovat valittaneet siitä. Suurin osa öljyvuoto-ongelmista johtuu viallisesta tai rikkinäisestä venttiilikannen tiivisteestä. Hyvä uutinen on, että tämä ongelma on helppo tunnistaa ja se pitäisi saada korjattua ajoissa.

Sitä paitsi öljyvuoto on pahamaineinen vuoden 2015 BMW 328i -malleissa. Voit korjata tämän ongelman vaihtamalla huonon venttiilikannen tiivisteen.

Vikaantunut ajoitusketju

Toinen merkittävä ongelma BMW 328i -mallissa on epäonnistunut ajoitusketjun ohjain. Tästä ongelmasta raportoivat yleensä henkilöt, jotka omistavat vuosina 200-2015 valmistettuja BMW 328i -malleja. Ajoitusketjulla on taipumus rikkoutua ja aiheuttaa sen, että moottori ei käynnisty. Tämän ongelman korjaamiseksi sinun tulisi vaihtaa ajoitusketju.

Ilmastointi- ja lämmitysjärjestelmän ylikuumeneminen

Tämä on yleinen ongelma kaikissa BMW-malleissa. Ylikuumenevat ilmastointi- ja lämmitysjärjestelmät johtuvat yleensä joko jäähdytysnesteen vuodosta tai viallisesta vesipumpusta. Jos sinulla on siis ylikuumenemisongelmia, on ratkaisevan tärkeää, että jäähdytysjärjestelmä tarkastetaan ja korjataan ongelman korjaamiseksi.

  Mitkä ovat BMW-sarjan erot?

Ajoneuvon nopeudensäätöongelmat

Koska ajoneuvon nopeusanturi on jatkuvasti käytössä, tämä osa voi jossain vaiheessa tulla huonoksi tai vialliseksi. Tämän seurauksena se voi johtaa useisiin ongelmiin, jotka voivat vaikuttaa autosi suorituskykyyn. Useimmissa tapauksissa tämä ongelma johtuu johdotusongelmista. Joissakin tapauksissa nopeusanturi voi mennä rikki ja se on vaihdettava.

Sähköongelmat

BMW 328i:n kehittyneiden ominaisuuksien vuoksi käyttäjillä on helposti sähköongelmia. Joitakin sähköongelmia, joita käyttäjien pitäisi olla valmiita käsittelemään, ovat anturien pettäminen, vialliset sytytyskelat, tyhjät akut ja huonosti toimivat vaihtovirtageneraattorit.

Ohjaustehostimen vika

Tämä on toinen ongelma, johon BMW 328i -käyttäjien tulisi olla valmiita. On normaalia, että ohjaustehostimen letkut vikaantuvat. Jos letkut halkeavat, ne on helppo korjata. Mutta jos letkut repeävät, joudut vaihtamaan ne normaalin toiminnan palauttamiseksi.

Ulkopeili saattaa taittua liian pitkälle ulos.

Tämä on yksi typerimmistä ongelmista, joita BMW 328i:n käyttäjät kohtaavat. BMW suunnitteli peilit niin, että ne kelautuvat automaattisesti sisään pysäköinnin aikana. Yllättävää kyllä, tämä on turvaominaisuus, joka on sisällytetty estämään ohi ajavien autojen tai muiden vaaratekijöiden vahingossa aiheuttamat peilien vahingot. Päinvastoin, ne päätyvät rikkoutumaan itsestään.

Huomaa, että peileillä on taipumus ulottua ulospäin, kunnes ne napsahtavat pois paikaltaan.

Lämmittimen puhaltimen vikaantuminen

Lämmittimen puhallin on tärkeä osa, sillä se auttaa kuljettamaan ilmaa autoon. Jonkin ajan kuluttua puhallin voi kuitenkin haurastua eikä se enää toimi tarkoitetulla tavalla. Tämän ongelman korjaamiseksi käyttäjän on vaihdettava vikaantunut tai viallinen lämmittimen puhallin.

  Onko käytetyn BMW:n ostaminen huono ajatus?

Jäähdytysnestevuoto

Jäähdytysneste on erittäin tärkeää, koska se auttaa jäähdyttämään moottoria käytön aikana. Jos autossasi on siis jäähdytysnestevuoto, sinun on kiirehdittävä ongelman korjaamista ennen kuin tulee lisää ongelmia. Jäähdytysnestevuotoja aiheuttavat muun muassa rikkoutunut jäähdytin, löysät letkuliitokset tai vikaantunut vesipumppu.

Tämän ongelman korjaamiseksi sinun on ensin korjattava taustalla oleva ongelma.

Tärisevä ilmastointi

BMW 328i -mallin ilmastointijärjestelmässä on paljon ongelmia. Lämmittimen puhallintuulettimen vikaantumisen lisäksi ilmastointilaite saattaa myös täristä, väristä tai kolista toimiessaan. Tämä johtuu yleensä kylmäaineen puutteesta järjestelmässä. Tämän ongelman korjaamiseksi sinun on täytettävä kylmäaine uudelleen.

FAQ

Onko BMW 328i hyvä auto?

Se riippuu siitä, mitä etsit. BMW 328i on erinomainen auto, jos etsit tyylikästä, ylellistä ja suorituskykyistä autoa. Mutta jos etsit luotettavaa, polttoainetaloudellista ja edullista autoa, tämä ei ole ihanteellinen valinta sinulle.

Kuinka kauan BMW 328i kestää?

Oikealla hoidolla ja huollolla BMW 328i:n pitäisi ajaa yli 200 000 kilometriä. On syytä huomata, että jotkut omistajat ovat ajaneet yli 250 000 kilometriä, mikä on erittäin vaikuttavaa. Mutta jotta auto kestäisi näin pitkään, on myös säilytettävä hyvät ajotavat.

Onko BMW 328i:n huolto kallista?

Totta kai, kyllä! BMW 328i on paljon kalliimpi ylläpitää kuin useimmat sen kilpailijat. Keskimäärin omistaja voi joutua käyttämään yli 800 dollaria vuodessa tämän auton ylläpitoon. Tämä on 50 dollaria enemmän kuin luksusauton keskimääräinen ylläpitokustannus ja noin 150 dollaria enemmän kuin tavallisen auton ylläpitokustannus.

  BMW 325xi vaihteisto ongelmat

Onko BMW 328i hyvä päivittäinen kuljettaja?

Kyllä, BMW 328i on loistava päivittäinen kuljettaja. Kun sitä kuitenkin vertaa Toyotaan, Hondaan tai Mazdaan, huomaat, että sen päivittäinen käyttö on melko kallista. Odotetusti sen päivittäinen käyttö on kalliimpaa, ja se rekisteröi enemmän ongelmia kuin valtavirta-autot. Useimmat ihmiset eivät siis halua käyttää sitä päivittäisenä kuljettajana.

Mikä on paras BMW 328i vuosimalli?

BMW aloitti BMW 328i:n valmistuksen vuonna 2007. Vuosien varrella se teki erilaisia autoja, jotka erottuivat edukseen ja suoriutuivat erinomaisesti. Paras BMW 328i -mallivuosi oli kuitenkin E90, jota valmistettiin vuonna 2011. Siitä huolimatta useimmat BMW 328i -mallit ovat pärjänneet erittäin hyvin, ja ne kuuluvat luotettavimpiin BMW 3-sarjan malleihin.

Johtopäätös

Nyt kun tiedät, mitä ongelmia on odotettavissa, kun hankit BMW 328i -mallin, on tärkeää varmistaa, että auto tarkastetaan ja huolletaan asianmukaisesti, jotta se kestää pidempään. Kaiken kaikkiaan BMW 328i on hieno auto, jossa on paljon kiehtovia ominaisuuksia. Se on myös luotettava, mutta melko kallis ylläpitää.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z