BMW 330i:n yleiset ongelmat

BMW 330i

BMW 330i on yksi luokkansa erinomaisimmista autoista. Tämä johtuu siitä, että se näyttää ihastuttavalta ja siinä on tehokas moottori. Se on myös mukava, polttoainetaloudellinen ja tasainen ajettava. Siitä huolimatta siinä on myös useita ongelmia. Mutta mitkä ovat BMW 330i:n yleiset ongelmat?

BMW 330i:n yleisiä ongelmia ovat öljyvuodot, pakoputken kolina, puhaltimen loppuvaiheen puhallinvastuksen pettäminen, jäähdytysnesteen häviäminen ja ohjaustehostimen ongelmat. Lisäksi muut omistajat ovat raportoineet epäonnistuneista etuohjausvarren kiinnitysholkeista, moottorin ylikuumenemisesta, sähköongelmista, vesipumpun vikaantumisesta ja jousitusongelmista.

Mitkä ovat yleisiä ongelmia BMW 330i:ssä?

Öljyvuodot

Jos omistat BMW:n, tämä on yksi niistä ongelmista, joita kannattaa odottaa. Monet BMW 330i -käyttäjät ovat valittaneet palavan öljyn hajua tai öljyä autonsa alla. Tämä ongelma ilmenee yleensä sen jälkeen, kun autolla on ajettu useita kilometrejä. Suurin syyllinen on yleensä huono venttiilikannen tiiviste. Joten tämän osan vaihtaminen korjaa ongelman automaattisesti.

Puhaltimen viimeisen vaiheen puhallinvastuksen vikaantuminen

Puhallinpuhaltimen työ on puhaltaa kaikki pakotettu ilma. Jos siis puhaltimen loppuvaiheen puhallinvastus on viallinen tai vaurioitunut, se ei toimi tarkoitetulla tavalla. Huomaa, että tämä ongelma johtuu yleensä korroosiosta, ylikuumenemisesta tai viallisesta puhallinmoottorista. Jos siis haluat korjata tämän ongelman, sinun on havaittava taustalla oleva ongelma ja korjattava se.

Pakokaasun kolina

Tämä ongelma ilmenee yleensä, kun auto käynnistyy kylmänä. Asianomaiset omistajat ovat todenneet, että äänet ovat yhtä korkeaa kuin korkea tärinäääni, joka lähtee pakojärjestelmän keskeltä. Päinvastoin, asioilla on tapana palata normaaliksi, kun auto lämpenee.

  Onko BMW X5 luotettava?

Jäähdytysnesteen menetys

Jäähdytysnesteen menetys BMW 330i:ssä johtuu yleensä paisuntasäiliön vuodosta. Huomaa, että paisuntasäiliöiden vuodot johtuvat yleensä säiliön sisällä olevista roskista tai laskeumista. Lisäksi se voi johtua myös säiliön ja jäähdyttimen välisen tiivisteen kulumisesta.

Jos siis haluat korjata tämän ongelman, sinun on vaihdettava tiiviste ja poistettava saostumat tai vaihdettava paisuntasäiliö.

Ohjausvarren etukannattimen holkkien vikaantuminen

Etuohjausvarren kannattimen holkkien tehtävänä on pehmentää jousitusjärjestelmää, mikä puolestaan hillitsee melua ja tärinää ja tarjoaa myös pehmeämmän ajon kuoppien yli. Jonkin ajan kuluttua etuvakaajan holkit kuitenkin kuluvat ja niiden teho heikkenee. Jos näin tapahtuu, ne on vaihdettava.

Ohjaustehostimen ongelmat

Tämän auton ohjaustehostinongelmat johtuvat yleensä useiden ohjaustehostinletkujen pettämisestä. Letkut voivat pettää kulumisen tai korkean lämpötilan vuoksi. Syystä riippumatta on elintärkeää vaihtaa ne ajoissa ja välttää lisäongelmat.

Vikaantunut vesipumppu

Useimmat BMW 333i:n osat on valmistettu muovista, ja vesipumppu on yksi niistä. Tämän seurauksena vesipumppu voi vioittua kulumisen tai vaurioitumisen vuoksi. Kun vesipumppu on huono, moottori ylikuumenee. Siksi on ratkaisevan tärkeää vaihtaa vikaantunut tai vaurioitunut vesipumppu, jotta moottori ei joutuisi paineeseen.

Moottorin ylikuumeneminen

Kuten edellä todettiin, yksi moottorin ylikuumenemista aiheuttavista asioista on viallinen vesipumppu. Muita ongelmia ovat jäähdyttimen ongelmat, jäähdytysjärjestelmän vuodot tai jopa tukkeutuneet letkut. Jos moottori siis ylikuumenee, on tärkeää, että se diagnosoidaan ennen korjaamista.

  BMW X8:n yleiset ongelmat

Sähköongelmat

Useimpien sisarustensa tavoin myös BMW 330i:ssä on paljon sähköongelmia. Yleisimpiä sähköongelmia ovat kuitenkin iDrive-järjestelmän ongelmat, äänentoistoon liittyvät ongelmat ja basson katkeaminen Harman Kardon -äänijärjestelmällä varustetuissa autoissa.

Sähköongelmien korjaamiseksi saatat joutua tarkistamaan johdotuksen, sulakkeen, vaihtovirtageneraattorin ja jopa akun.

Jousitusongelmat

Vaikka jousitusongelmat eivät ole kovin yleisiä BMW 330i:ssä, useat käyttäjät ovat raportoineet joistakin ongelmista. Useimmat käyttäjät totesivat, että heillä oli koliseva ääni, kun taas toiset totesivat, että takajousituksen jousissa oli ongelmia. Riippumatta jousitusongelmasta, tämän ongelman korjaaminen ei ole yhtä hankalaa kuin vaihteisto-ongelmien.

Siksi sinun kannattaa antaa autosi diagnosoida ja korjata se ammattitaitoiselle BMW-ammattilaiselle.

FAQ

Onko BMW 330i luotettava?

Jos etsit luksusautolta luotettavuutta, BMW 330i on hyvä auto. Useimmat luotettavuuslaitokset ovat antaneet BMW 330i:lle keskimääräistä paremman luotettavuusluokituksen. Useimmat sen kilpailijat ovat kuitenkin luotettavampia, mutta uusimmat mallit suoriutuvat tällä alalla huomattavasti paremmin.

Kuinka kauan BMW 330i kestää?

BMW 330i on hyvin rakennettu ja kestävä. Jos sitä siis huolletaan ja hoidetaan hyvin, tämä auto voi kestää yli 200 000 kilometriä. Useat käyttäjät ovat kuitenkin huomanneet ajaneensa yli 250 000 kilometriä, mikä on erittäin vaikuttavaa tällaiselta luksusautolta.

Mikä on paras vuosi BMW 330i:lle?

BMW 330i on ollut markkinoilla jo jonkin aikaa. Vuosien varrella BMW on pystynyt kehittämään upeita malleja, jotka ovat ihastuttaneet BMW:n ystäviä. Erinomaisin BMW 330i -mallivuosi on kuitenkin 2005-malli. E90-mallina tunnettu malli on yksi markkinoiden suorituskykyisimmistä ja luotettavimmista BMW-malleista.

  Mercedes vs BMW luotettavuus, kumpi on luotettavampi?

Onko BMW 330i:n huolto kallista?

Kyllä, BMW 330i:n huolto on kallista. Käyttäjän on oltava valmis käyttämään keskimäärin vähintään 800 dollaria vuodessa tämän auton ylläpitoon. Tämä on vähintään 50 dollaria enemmän kuin alan luksusautojen keskiarvo. Tämän lisäksi varaosien kustannukset ovat markkinoiden korkeimmat.

Mitä eroa on BMW 320i:n ja 330i:n välillä?

Suurin ero BMW 320i:n ja BMW 330i:n välillä on se, että 330i on tehokkaampi mutta tehottomampi kuin 320i. Lisäksi BMW 320i:ssä on perinteinen mittaristo analogisine asteikkoineen, kun taas 330i:ssä on nätimpi digitaalinen live-cockpit mittaristoineen.

Yhteenveto

Tarkasteltuamme joitakin BMW 330i:n yleisiä ongelmia on selvää, että tämä auto tarvitsee asianmukaista hoitoa ja huoltoa, jotta se kestäisi pidempään. Siitä huolimatta se on edelleen poikkeuksellinen auto, jossa on hämmästyttävää tekniikkaa ja mukavuutta. Lisäksi se toimii poikkeuksellisen hyvin ja on melko luotettava.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z