BMW 4-sarjan luotettavuus

4-sarja on BMW:n pienikokoisten edustusautojen sarja, jossa on coupe, gran coupe, avoauto ja liftback. Sarja on täynnä suorituskykyisiä moottoreita ja vakautta tiellä. Tämä voi olla hauska jokapäiväinen ajokki, sillä M-mallit ovat huippunopeita autoja. sähköistämisen osalta tarjolla on myös hybridimalleja.

Yleiskatsaus

Tässä sarjassa on valtava valikoima voimansiirtoja. Sarjan perusmallissa, 430i:ssä, on 4-sylinterinen turbomoottori, joka tuottaa 255 hevosvoimaa, jolla pääsee 7,5 sekunnissa nopeudesta 0:sta nopeuteen 7,5 km/h. Sen jälkeen on M-malli, jossa on 3,0 litran I6-moottori. Auto on kaikkea, mitä kukaan voi toivoa.

Luotettavuus

Mitä luotettavuuteen tulee, 4-sarja loistaa tälläkin osa-alueella. Moottori on kestävä ja se on ollut markkinoilla jo vuosia. Näistä moottoreista ei ole raportoitu yhtään vakavaa moottoriongelmaa. muut kuin moottori, rakennettu laatu ja osat ovat todella hyviä ja kestäviä.
Jos puhutaan luotettavuusluokituksista, J.D Power on antanut autolle 81 pistettä 100:sta. Tämä pistemäärä on todella hyvä ja todistaa auton ylivoimaisen laadun. Luotettavuusluku voi jopa nousta, jos autosta huolehditaan kunnolla ja sillä ajetaan huolella.

Turvallisuus

Turvallisuus on yksi asia, joka voi lisätä tai vähentää auton luotettavuutta. Onneksi 4-sarjan turvallisuusominaisuudet ovat niin hyvät, että sitä voi verrata mihin tahansa markkinoilla olevaan autoon. Auto on varustettu kaikilla uusimmilla turvavarusteilla ja törmäyksenestolaitteilla.

  Audi RS7 Luotettavuus

Huolto ja korjaus

Ainoa asia, jonka vuoksi ihmiset pelkäävät saksalaisia autoja, on niiden korkeat käyttö- ja huoltokustannukset. Myös 4-sarjan huolto on kallista, ja se voi viedä jopa 2 000 dollaria vuodessa auton viiden vuoden käytön jälkeen. Ennaltaehkäisevän huollon lisäksi myös mikä tahansa suunnittelematon käynti maksaisi paljon.

FAQ

Onko BMW 4-sarja etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

BMW 4-sarja on nelivetoinen auto.

Kuinka monta istuinta BMW 4-sarjassa on?

BMW 4-sarja on auto, jossa on 4 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Kompaktit autot

Kuinka paljon hevosvoimia BMW 4-sarjassa on ja onko siinä turbo?

BMW 4-sarjan autossa on 382 hevosvoimaa ja 368 lb-ft vääntöä. Moottori on Intercooled Turbo Gas/Electric I-6, jonka iskutilavuus on 3,0 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Minkälaiset pyörät siinä on?

BMW 4-sarjassa on 18 X 7,5 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 18 X 7,5 tuuman alumiiniset takavanteet.

Onko BMW 3- vai 4-sarja parempi?

BMW 3-sarja on tehokkaampi ja nopeampi kuin BMW 2-sarja, jossa on 255 hevosvoimaa ja 295 lb-ft vääntöä. BMW 4-sarjassa on 248 hevosvoimaa ja 258 vääntöä. Molemmissa autoissa on nelisylinterinen moottori.

Mitä eroa on BMW 4-sarjan ja 3-sarjan välillä?

Merkittävin ero BMW 3-sarjan ja BMW 4-sarjan välillä on saatavilla olevien korimallien valikoima. BMW 3-sarjassa on kolme vaihtoehtoa: urheilullinen sedan, urheilullinen vaunu tai Gran Turismo. BMW 4-sarjasta on kolme versiota: coupe, Gran Coupe ja avoauto. Gran Coupe on neliovinen coupe, joka on tehokkaampi kuin 3-sarjan sedan.

  Mikä on paras BMW-sarja?

Ovatko BMW:t luotettavia 100 000 kilometrin jälkeen?

Hyvin huolletun ja säännöllisesti huolletun BMW:n pitäisi kestää reilusti yli 100 000 kilometriä. Jotkut BMW:n omistajat ovat omistaneet BMW:nsä yli 250 000 mailia. Ne kestävät pitkään, jos niistä pidetään hyvää huolta.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z