BMW 5 sarja luotettavuus

Se on vanhin markkinoilla oleva BMW-sarja. 5-sarjaan kuuluu sedan-autoja, joissa on hybridi- ja M-malleja. Auto on sisältä täynnä ylellisiä ominaisuuksia, ja ulkoisesti se on yksi parhaimman näköisistä täysikokoisista sedaneista. Näissä autoissa on myös AWD-järjestelmä, joka tarjoaa entistäkin paremman tienpidon ja vakauden.

Yleiskatsaus

BMW:n luksusautot ovat maailmankuuluja suorituskykynsä ansiosta. 5-sarjassa on moottorivalikoima 1,6:sta M-mallin 4,4 litran moottoriin. Perusmalli Yhdysvaltain markkinoilla on 530i, jossa on 2,0 L:n 4-sylinterinen moottori, jonka teho on 248 hevosvoimaa. Moottorin lisäksi autossa on monia muita ominaisuuksia, kuten valaistut valot, paremmat jarrut jne.

Luotettavuus

5-sarja on ollut markkinoilla vuosikymmeniä, ja sillä on hyvä luotettavuusmaine. Ihmiset jättävät luotettavuustekijän usein huomiotta tämän auton suuren nopeuden ja kauneuden vuoksi. Auton rakenne on erittäin kestävä ja autossa käytetyt osat kestäisivät pitkään toivottavasti.
Luotettavuuspisteistä puhuttaessa G30:llä on yksi oman luokkansa parhaista luotettavuuspisteistä. Se sai J.D Powerilta arvosanan 4/5, mikä tekee siitä yhden oman luokkansa parhaista. Tämä osoittaa, että moottorin laatu ja autossa käytetyt tuotteet ovat erittäin korkealaatuisia.

Turvallisuus

Tämä on yksi tärkeimmistä luotettavuustekijöistä, ja 5-sarjan autoilla on erittäin hyvät turvallisuusluokitukset. Se sai täydet 10 arvosanaa 10:stä, mikä on erittäin kiitettävää. Siinä on kaikki tarvitsemasi turvallisuusominaisuudet, kuten kuolleen kulman tunnistus, turvatyynyt, jarruavustin jne.

  Ovatko BMW:n takavetoiset autot hyviä lumessa?

Huolto

Näiden luksusautojen ylläpito on suuri kipu lompakolle. Se tulee käyttämään lähes 1000 dollaria vuodessa ennaltaehkäisevään huoltoon. jos sattumalta jokin hajoaa, maksat valtavan summan. Jos kuitenkin haluat BMW:n tarjoaman ajomahdollisuuden, niin tämä on pakko.

FAQ

Onko BMW 5-sarja etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

BMW 5-sarja on nelivetoinen auto.

Kuinka monta istuinta BMW 5-sarjassa on?

BMW 5-sarja on auto, jossa on 5 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Keskikokoiset autot

Kuinka paljon hevosvoimia BMW 5-sarjassa on ja onko siinä turbo?

BMW 5-sarjan autossa on 523 hevosvoimaa ja 553 lb-ft vääntöä. Moottori on Twin Turbo Premium Unleaded V-8, jonka iskutilavuus on 4,4 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Minkälaiset pyörät siinä on?

BMW 5-sarjassa on 19 X 8 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 19 X 9 tuuman alumiiniset takavanteet.

Onko BMW 5-sarjassa ongelmia?

BMW 5-sarjan yleisiä ongelmia ovat termostaatit ja vesipumput. Kannattaa kiinnittää huomiota moottorin lämpötilamittariin ja moottorin huoltovalon merkkivaloon, sillä ne ovat merkkejä ongelmista. 25 % 5-sarjan mekaanisista vioista johtuu jäähdytysjärjestelmästä.

Kuinka monta kilometriä BMW 5-sarja kestää?

Oikein hoidettuna BMW 5-sarjan pitäisi kestää 150 000-200 000 mi. Monet mallit pystyvät raporttien mukaan kestämään jopa 370 000 mailia. Tämä pitkäikäisyys on kuitenkin mahdollista vain, jos ajoneuvoa huolletaan hyvin ja sille tehdään kalliita korjauksia.

  Volvon ja BMW:n luotettavuus - kumpi on parempi?

Miksi BMW 5-sarja on niin halpa?

BMW:t ovat halpoja, koska käytettyjen autojen markkinat ovat kyllästyneet. Autot ovat tuotteita siinä missä muutkin tuotteet. Kun kysyntää on paljon ja tarjontaa paljon, hinnat laskevat.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z