BMW 645ci – Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

Jos haluat tehokkaan, suorituskykyisen, helppokäyttöisen, ylellisen ja tehokkaan gran touring coupén, BMW 645ci on ihanteellinen vaihtoehto. Tässä autossa on kuitenkin sekä hyviä että huonoja puolia, jotka kiinnostuneiden ostajien on hyvä tietää ennen kuin he käyttävät vaivalla ansaitut rahansa.

Tässä artikkelissa sukellamme kaikkeen, mitä sinun on tiedettävä BMW 645ci 6-sarjasta. BMW 645ci on 2-ovinen coupe, johon mahtuu jopa neljä henkilöä. Hämmästyttävää kyllä, se on yksi BMW:n luomista kapeista autoista, minkä vuoksi sinun ei kannata odottaa näkeväsi useimpia niiden tyyppisiä autoja tien päällä.

BMW 645ci 6-sarjan historiaa

BMW 645ci kuuluu BMW 6-sarjan grand tourereihin, joita valmistettiin vuodesta 1976 alkaen. BMW 6-sarja seurasi BMW E9:ää, ja se on neljännessä sukupolvessa. BMW 645ci:tä valmistettiin kuitenkin vuosina 2004-2005. Sillä on siis vain kaksi mallivuotta. Molemmista vuosimalleista on saatavana coupe ja avoauto.

Molemmissa autoissa on N62 V-8 -moottori, joka on imusarja. Tämä moottori on tehokas ja suorituskykyinen. Siinä on kuitenkin myös joitakin yleisiä BMW-ongelmia, jotka käyttäjien tulisi tiedostaa.

BMW 645CI:n ominaisuudet

Ulkonäkö

Vaikka vuoden 2005 BMW 645ci coupe on lähes 20 vuotta vanha, se on kaunis ja ylellinen auto. Tässä 2-ovisessa coupessa on virtaviivainen ja urheilullinen muotoilu. Toisin kuin BMW:n nykyisissä malleissa, joissa on suuri säleikkö, tässä yksikössä on pieni mutta hyvin muotoiltu säleikkö, joka täydentää sen koria.

Lisäksi urheilullinen mutta selkeästi rajattu kori huokuu ylellisyyttä ja ylellisyyttä. Lisäksi siinä on kova katto, mutta sen päällä on kattoluukku. Tämä päästää valon sisään autoon ja antaa sille eloisan tunnelman. Myös sisätilat on toteutettu hyvin ja niissä on ensiluokkaisia materiaaleja, joiden ansiosta se erottuu kilpailijoistaan.

  Onko BMW 330e luotettava?

Joitakin poikkeuksellisia ominaisuuksia, joita BMW 645ci:ssä on, ovat nahkaistuinten verhoilu, etu-ilmastointi/ kaksivyöhykkeinen automaattiohjaus, lämmitettävät peilit, navigointijärjestelmä, 18-tuumaiset hopeiset alumiinivanteet, kallistettava lasinen kattoluukku, Xenon-adaptiiviset ajovalot ja avaimeton avaimeton avaimenperä.

Vuoden 2005 BMW 645ci 6-Series 2dr coupe -mallin akseliväli on 109,4 tuumaa, pituus 190,2 tuumaa, leveys 73,0 tuumaa ja korkeus 54,1 tuumaa. Näiden mittojen mukaan BMW 645ci on melko iso auto, joka riittää nelihenkiselle perheelle.

Suorituskyky

Kuten useimmat BMW:n urheilu- tai huippusuorituskykyiset mallit, 645ci:stä on saatavana sekä coupe että avoauto. Korityypistä huolimatta näissä autoissa on sama moottori ja ne tuottavat samat hevosvoimamäärät.

BMW 645ci on varustettu N62-moottorilla, jossa on 4,4-litrainen V8-moottori. Lisäksi siinä on 6-vaihteinen manuaalivaihteisto ja takaveto. Moottori tuottaa maksimissaan 325 hv ja 330 lb-ft vääntöä. Se kiihtyy myös 5,6 sekunnissa nopeudesta 0-100 ja sen enimmäisnopeus on 155 km/h.

Suorituskyvyltään BMW 645ci on poikkeuksellisen hyvä. Lisäksi siinä on näppärät kädensijat, jotka tarjoavat kuljettajalle täydellisen ajokokemuksen. Ja koska kyseessä on takavetojärjestelmä, autossa on erinomainen vetovoima, joten se voi kruisailla lumella sujuvasti, toisin kuin FWD-järjestelmällä varustettu BMW.

Mukavuus ja tavaratila

Mitä mukavuuteen tulee, BMW 645ci 6-sarja on erittäin mukava, sillä siinä on suuret ja mukavat nahkaistuimet. Siinä on myös huomaavainen jalka- ja pääntila sekä edessä että takana. Tilavan matkustamon lisäksi tässä gran touring coupessa on myös tilava tavaratila. Siinä on yhteensä 13,0 kuutiometriä tavaratilaa.

  BMW X1 Luotettavuus

On kuitenkin tärkeää huomata, että vaikka BMW 645ci on nelipaikkainen auto, siinä on vain kaksi ovea. Tämä ei kuitenkaan vaikuta sen mukavuuteen tai tilaan.

Polttoainetehokkuus

Koska BMW 645ci on varustettu 4,4-litraisella V8-moottorilla, se on kuluttava. Tämän vuoksi se ei ole polttoainetehokas verrattuna muihin BMW-sarjoihin, kuten 3- ja 5-sarjaan. Sen EPA-luokitus on 15 mpg kaupungissa, 22 mpg maantiellä ja yhdistetty 17 mpg.

Hinta

Hinnaltaan BMW 645ci on melko kallis, vaikka se onkin vanha malli. Tämä johtuu sen huippuominaisuuksista ja teknisistä edistysaskelista. Lisäksi avoauto on kalliimpi kuin coupe. BMW 645ci coupe maksaa noin 69 900 dollaria, mutta sen avoautoversio noin 76 900 dollaria.

FAQ

Mitkä ovat BMW 645ci -mallin yleiset ongelmat?

BMW 645CI 6-sarja saattaa olla suorituskykyinen ja tehokas auto, mutta siinä on myös useita ongelmia, joita omistajien on syytä varoa. Joitakin BMW 645ci:n yleisimpiä ongelmia ovat öljyvuodot, moottorin syttymishäiriöt, sähköviat, sytytyskelan vika, polttoainepumppuongelmat, jäähdytysnesteputken vuoto ja paljon muuta.

Jos BMW 645ci -autossasi on jokin edellä mainituista ongelmista, on parasta, että viet sen lähimpään BMW-huoltoon asianmukaista hoitoa varten ja takuun mitätöinnin välttämiseksi.

Onko BMW 645ci kannattava investointi?

Se riippuu siitä, mitä etsit. Jos haluat ylellisen, tehokkaan ja suorituskykyisen coupén välittämättä hinnasta, tämä on erinomainen auto sinulle. Mutta jos haluat luotettavan, vähän huoltoa vaativan ja polttoainetaloudellisen BMW-mallin, tämä ei ole sinulle sopiva coupé.

  BMW VS Volkswagen luotettavuus - kumpi on parempi?

Kuinka nopea BMW 645ci on?

BMW 645ci pystyy kilpailemaan joidenkin markkinoiden parhaiden gran touring -coupejen kanssa. Tämä johtuu siitä, että sen huippunopeus on erinomaiset 155 kilometriä tunnissa. Lisäksi se kiihtyy nopeudesta 0-100 5,6 sekunnissa, mikä on erinomainen.

Bottom line

BMW 645ci saattaa olla kapealla alueella toimiva auto, mutta se on yksi parhaista BMW:n koskaan valmistamista gran touring -coupeista. Se on mukava, tehokas, turvallinen, ylellinen ja varustettu huippuluokan ominaisuuksilla. Auto on myös kauniisti muotoiltu ja sitä on helppo käsitellä. Siitä huolimatta siinä on useita ongelmia, joita kiinnostuneiden ostajien tulisi olla valmiita käsittelemään, ja se on myös yksi vähiten BMW:n malleista.

Kaiken kaikkiaan BMW 645ci on erinomainen auto, joka tarjoaa vastinetta rahalle. Sitä paitsi voi valita kupeen tai avoauton välillä oman maun mukaan.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z