BMW 650i:n yleiset ongelmat

BMW on suosittu tuottamaan äärimmäisiä ajokoneita. Useimmat BMW-mallit toimivat erinomaisesti, tarjoavat mukavuutta ja ovat polttoainetehokkaita. Yksi markkinoiden hienoimmista BMW-malleista on BMW 650i 6-sarja. Mutta mitkä ovat 650i-mallin yleisiä ongelmia?

BMW 650i 6-sarja on tehokas ja ylellinen gran coupe, jolla on komea ulkomuoto. Tässä autossa on myös uusinta teknologiaa, ja siinä on tilava matkustamo ja tavaratila. Sillä on kuitenkin myös useita ongelmia, kuten liiallinen öljyn käyttö, turbon rikkoutuminen, polttoainepumppuongelmat, sähköviat ja paljon muuta.

Ennen kuin siis kulutat omaisuuden tähän ylelliseen ja urheilulliseen autoon, sinun pitäisi olla valmis käsittelemään edellä mainittuja ongelmia vuosien varrella. Sitä paitsi tämä auto ei ole kovin luotettava, mikä tarkoittaa, että saatat viettää enemmän aikaa korjaamolla verrattuna BMW 3-sarjan ja 5-sarjan autoihin.

Mitä yhteistä on BMW 650i:n kanssa?

Kuluttaa paljon öljyä

Yksi tärkeimmistä ongelmista, joita BMW 650i:n omistajat todennäköisesti kohtaavat, on liiallinen öljynkulutus. Tämä ongelma ilmenee tietyissä olosuhteissa. Lisäksi se on yleisempää BMW 650i -malleissa, joissa on N63 4,4-litrainen V8-voimansiirto.

Yksi asia, jonka epäillään aiheuttavan liiallista öljynkulutusta, on moottoritilan lämpö, joka hyödyntää kampikammion osien haurautta, jolloin auto käyttää liikaa öljyä. Joitakin merkkejä liiallisesta öljyn käytöstä ovat pakoputkesta tuleva sininen savu tai moottorin tarkastusvalon syttyminen. Tämän ongelman korjaamiseksi sinun on ehkä vaihdettava vialliset osat.

Polttoainepumpun ongelmat

Toinen yleinen ongelma, jonka BMW 650i -käyttäjät yleensä kohtaavat, on polttoainepumpun vikaantuminen. Tämä ongelma on kuitenkin yleinen vuoden 2011 BMW 650i -malleissa, joissa on V8-moottori. Se johtuu viallisesta venttiilistä, joka säätelee korkeapaineiseen polttoainepumppuun menevän polttoaineen määrää.

  BMW Z4 VS Audi TT - kumpi on parempi?

Jos venttiili on viallinen, moottorin teho vähenee ja moottorissa voi tapahtua toimintahäiriö. Ongelman korjaamiseksi on ehkä vaihdettava sekä säätöventtiili että polttoaineen korkeapainepumppu.

Ovien lukitusantureiden ongelma

Tämä ongelma on yleinen useimmissa BMW-autoissa. BMW 650i ei ole poikkeus. Ovien lukitusanturit vikaantuvat ovipaneelissa tai lukitusjärjestelmässä olevien katkenneiden liitäntöjen vuoksi. Ongelman korjaamiseksi sinun on ehkä ostettava uusi ovilukkojärjestelmä.

Vikaantuvat sytytyskelat

Tärkein syy joidenkin BMW 650i -mallien sytytyskelan vikaantumiseen on se, että kelaan kohdistuu ylijännite, joka johtuu huonosta sytytystulpasta tai sytytystulpan johtimesta. Jos sytytyskela vikaantuu, sinulla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin vaihtaa se.

Veden vuotaminen tavaratilaan

Jotkut BMW 650i -käyttäjät ovat myös raportoineet veden vuotamisesta veneeseen. Suurin syyllinen tähän on vikaantunut tavaratilan tiiviste. Jos tavaratilan tiivisteet pettävät, vesi vuotaa tavaratilaan ja kastelee tavarasi. Tämä on niin vaarallista, koska vesi voi joutua kosketuksiin tavaratilan sähköjen kanssa ja aiheuttaa tuhoa.

Avoauton katto-ongelmat

Kaikissa BMW 650i 6-sarjan malleissa ei ole suljettua gran coupea. Niissä on myös avoautoja. Jos siis aiot valita avoauton, yksi yleisimmistä ongelmista, joita sinun pitäisi odottaa kohtaavasi, on katto, joka ei sulkeudu. Tämä tapahtuu asentotunnistimen vikaantumisen vuoksi. Jos kojelaudassa palaa punainen valo, se vahvistaa, että anturi on vikaantunut.

Sähköviat

Sähköviat ovat toinen yleinen ongelma kaikissa BMW-malleissa. BMW 650i -mallissa tämä ongelma on yleisempi vuosien 2010 ja 2011 malleissa. Yksi 650i:n yleisimmistä sähkövioista on vesipumpun mahdollinen oikosulku. Jos sitä ei hoideta asianmukaisesti, se voi aiheuttaa konepellin alla tulipalon.

  BMW 6-sarjan luotettavuus

Ajovalojen tiivistyminen

Kun olet käyttänyt BMW 650i 6-sarjan autoa jonkin aikaa, saatat huomata, että ajovalo on kondensoitunut. Tämä on yleinen ilmiö tässä mallissa, ja sinun kannattaa seurata ajovaloja tarkasti. Jos tiivistyminen ei johdu äärimmäisestä säästä, sinun on vaihdettava ajovalo tai se voi vahingoittaa johdotusta.

FAQ

Miksi BMW lopetti 6-sarjan valmistuksen?

BMW lopetti 6-sarjan valmistuksen vähäisen kysynnän tai heikon myynnin vuoksi. Koska BMW 6-sarja oli kapealuokkainen, vain harvat ihmiset kiinnostuivat sarjasta. Niinpä vähäisen myynnin vuoksi BMW päätti lopettaa tämän sarjan vuonna 2019.

Onko BMW 650i kallis ylläpitää?

Kyllä, BMW 650i 6-sarja on erittäin kallis ylläpitää. Ennen kaikkea BMW:n osat ovat erittäin kalliita hankkia. Toiseksi myös työvoimakustannukset ovat korkeat, mikä tarkoittaa, että pieni korjaus- tai huoltotehtävä maksaa paljon, koska he käyttävät erikoistyökaluja.

Kuinka kauan BMW 650i -auto kestää?

Jos BMW 650i -autoa huolletaan ja ajetaan oikein, se voi kestää yli 200 000 kilometriä. Jos näin ei kuitenkaan tapahdu, tämä auto houkuttelee korkeat huolto- ja korjauskustannukset jo ennen kuin se saavuttaa edes 150 000 kilometriä. Asianmukainen huolto ja hyvät ajotavat ovat siis ratkaisevia sen pitkäikäisyyden ja kustannusten alhaalla pitämisen kannalta.

Onko BMW 6-sarja luotettavampi kuin 3-sarja?

Ei, BMW 3-sarja tarjoaa joitakin markkinoiden luotettavimmista BMW:istä. Toisaalta BMW 6-sarjassa on enemmän ongelmia ja sen osat ovat kalliimpia BMW 3-sarjaan verrattuna. BMW 3-sarja on siis luotettavampi kuin 6-sarja.

  Pitäisikö sinun vuokrata vai ostaa BMW?

Onko BMW 650i hyvä jokapäiväiseen ajoon?

Ei, BMW 650i ei ole hyvä auto päivittäiseen työmatkailuun. Sen lisäksi, että tässä autossa on paljon ongelmia, se kuluttaa paljon polttoainetta ja öljyä. Siksi on erittäin kallista ajaa päivittäin töihin, kouluun tai asioille.

Johtopäätös

BMW 650i on yksi markkinoiden hienoimmista BMW-kupeista. Tämä auto on tehokas, ylellinen, turvallinen ja toimii poikkeuksellisen hyvin. Mutta kuten kaikissa BMW:n malleissa, myös siinä on useita ongelmia, jotka kiinnostuneiden ostajien on hyvä tietää. Ongelmia ovat muun muassa polttoainepumppuongelmat, ylimääräisen öljyn käyttö, sähköviat, turbovika ja paljon muuta.

Huolimatta siitä, että BMW 650i:llä on vuosien varrella ollut useita ongelmia, se on kaunis, turvallinen ja käytännöllinen auto, joka tarjoaa vastinetta rahalle. Voit pidentää sen käyttöikää noudattamalla määräaikaishuoltoja ja tekemällä tarvittavat korjaukset tarvittaessa.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z