BMW 7-sarjan luotettavuus

BMW on tunnettu luksusautoista, joiden moottorit ja tienkestävyys ovat erittäin korkeatasoisia, ja juuri tästä 7-sarjassa on kyse. 7-sarjaan kuuluu täysikokoisia luksusautoja. Niitä on saatavana bensiini-, diesel- ja plug-in-hybridijärjestelmällä. 7-sarja on täyden yritystason luksusauto, jossa on erittäin tasainen ajo.

Yleiskatsaus

7-sarjan tarjoama sulavuus on vertaansa vailla. Sisätilat ovat myös valtavan korkealaatuiset ja tarjoavat 2 etunäyttöä. Jos puhutaan ajokokemuksesta, niin autossa on moottorivalikoima 2,0 L:n turbomoottorista Alpinan valmistamaan huipputehokkaaseen 6,6 L:n V12-moottoriin.

Luotettavuus

Luotettavuuden suhteen 7-sarjassa ei ole tingitty mistään. Moottorin laadusta auton osien kestävyyteen tämä auto on äärimmäisen luotettava. Voit ostaa jopa vanhan sukupolven 7-sarjan, ja sekin toimisi täydellisesti.
Luotettavuusluokituksista puhuttaessa auto saa 3,5 tähteä viidestä. Tämä on erittäin hyvä arvosana täysikokoiselle luksusautolle. Yleensä tällaisilla luksusautoilla ei ole hyviä luotettavuusarvioita, kuten Jaguarilla tai Bentleylla, mutta BMW on osoittanut erittäin hyviä tuloksia.

Turvallisuus

Saksalaiset autot ovat tunnettuja turvallisuus- ja törmäyksenhallintaominaisuuksistaan. Myöskään 7-sarja ei ole sen vähäisempi kuin muutkaan. Autossa on kuusi kaksivaiheista turvatyynyä, jotka suojaavat mahdollisissa kolaritilanteissa. Autossa on muitakin ennaltaehkäiseviä turvallisuusominaisuuksia, kuten lukkiutumisenestojärjestelmä, luistonesto, kaistavahti jne.

Huolto ja korjaus

7-sarjan huolto on kalliimpaa kuin muiden pienten luksusajoneuvojen, kuten 5-sarjan, huolto. Tämä on huolestuttava tekijä. 7-sarja tarvitsee äärimmäistä huolellisuutta ja oikea-aikaista huoltoa, jotta auton hyvä kunto voidaan varmistaa. Tämä on kuitenkin varmasti hyvin kallista, ja se tarvitsee jopa yli 1000 dollaria vuodessa ensimmäisten viiden vuoden aikana ja noin 2000 dollaria vuodessa ensimmäisten viiden vuoden jälkeen.

  Paras BMW perheelle

FAQ

Onko BMW 7-sarja etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

BMW 7-sarja on nelivetoinen auto.

Kuinka monta istuinta BMW 7-sarjassa on?

BMW 7-sarjan autossa on 5 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Suuret autot

Kuinka paljon hevosvoimia BMW 7-sarjassa on ja onko siinä turbo?

BMW 7-sarjan autossa on 523 hevosvoimaa ja 553 lb-ft vääntöä. Moottori on Twin Turbo Premium Unleaded V-8, jonka iskutilavuus on 4,4 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Kuinka suuri on BMW 7-sarjan tavaratila?

18,2 kuutiometriä ( 0,515 m3 ).

Minkälaiset pyörät siinä on?

BMW 7-sarjassa on 19 X 8,5 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 19 X 8,5 tuuman alumiiniset takavanteet.

Onko BMW 7-sarjassa ongelmia?

7-sarjassa on ollut hyvin vähän raportoituja ongelmia, kun taas edellisen sukupolven luotettavuus oli hyvä. Auto ei ollut mukana viimeisimmässä luotettavuustutkimuksessamme, mutta sen pienempi sisarus, 5-sarja, kyllä.

Kuinka monta kilometriä BMW 7-sarja kestää?

Hyvin huolletun ja säännöllisesti huolletun BMW:n pitäisi kestää reilusti yli 100 000 kilometriä. Jotkut BMW:n omistajat ovat omistaneet BMW:nsä yli 250 000 mailia. Ne kestävät pitkään, jos niistä pidetään hyvää huolta.

Miksi 7-sarjan BMW on niin halpa?

On helppo ymmärtää, miksi 7-sarjan BMW maksaa huomattavasti vähemmän kuin vanhempi malli. Se on luksusauto. Vaikka auto olisi vain vuoden vanha, auton omistajat eivät maksa huippuhintaa saadakseen vanhentunutta tekniikkaa käytettyihin autoihinsa.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z