BMW 750Li vaihteiston ongelmat

BMW 750Li

BMW 750Li on yksi markkinoiden hienoimmista luksussedaneista. Se on mukava, ylellinen, edistyksellinen, turvallinen, tilava ja suorituskykyinen. Kuten useimmissa BMW:ssä, myös tässä mallissa on kuitenkin useita ongelmia. Mutta mitkä ovat BMW 750Li:n vaihteisto-ongelmat?

BMW 750Li -mallin yleisiä vaihteisto-ongelmia ovat vaihteen vaihtamisen viivästyminen, viheltävä ääni, hyppiminen kiihdytyksen aikana, konepelliltä tuleva polttava haju, auton tärinä tiellä, vaihteistonestevuodot ja moottorin tarkastusvalon syttyminen.

Mitkä ovat BMW 750Li:n yleiset vaihteisto-ongelmat?

Vaihteiden vaihtamisen viivästyminen

Vaihteiden vaihtoviiveet ovat hyvin yleisiä BMW-malleissa. BMW 750Li ei ole poikkeus. Jos sinulla on siis vaikeuksia vaihtaa vaihteita tai huomaat voimakasta nykimistä, tämä on merkki siitä, että sinulla on vaihteisto-ongelmia. Saatat myös kuulla kytkimen vinkumista tai kokea vaihteen vaihtamisen epäröintiä, joka voi jättää sinut korkealle tai matalalle kierrosluvulle.

Pahimmassa tapauksessa vaihtamisviiveet voivat aiheuttaa sen, että BMW 750Li siirtyy hitaaseen tilaan ja jumiutuu. Jos sinulla on tällaisia ongelmia, sinun on syytä lopettaa ajaminen, koska saatat vaurioittaa vaihteistoa ja moottoria entisestään. Hinauta auto autokorjaamoon ja korjauta ongelma.

Hyppääminen kiihdytyksen aikana

Toinen yleinen vaihteisto-ongelma BMW 750Li -mallissa on, että kaasupoljin nykii. Tämä johtuu yleensä likaisista polttoainesuuttimista. Sen seurauksena autosi menettää tehoa, kun yrität kiihdyttää pysähdyksissä tai yrität ajaa tiettyä nopeutta. Varmista, että puhdistat likaiset polttoainesuuttimet tai vaihdat ruiskut, jos ne ovat vaurioituneet.

  BMW M550I:n yleiset ongelmat

Viheltävä ääni

Kun BMW 750Li -autosi vanhenee, voit odottaa kuulevasi viheltävää ääntä. Joitakin viheltävän äänen syitä ovat halkeamat alipainekumi- tai muovisessa alipaineletkussa, haljennut venttiilikansi tai huono CCV. Tämän ongelman korjaamiseksi pyydät mekaanikkoa suorittamaan diagnostiikkatestin ongelman aiheuttajan selvittämiseksi ja vaihtamaan vaurioituneen osan.

Auto tärisee tiellä

Jos autosi tärisee tai värisee tiellä, tämä on toinen merkki siitä, että vaihteistosi tarvitsee huomiota. Sitä paitsi voit helposti kertoa, milloin ongelma liittyy suoraan vaihteistoon, kun auto tärisee tai värisee ajaessasi hitaasti tai nopeammin.

Jos sinulla on tällainen ongelma, on tärkeää tarkastuttaa BMW 750Li -vaihteistosi, ennen kuin ongelma pahenee. Useimmissa tapauksissa tärinä johtuu planeettavaihteiston vaurioista tai laakeriongelmasta. Anna ammattitaitoisen teknikon tehdä diagnoosi autostasi ja korjata ongelma.

Konepelliltä tulee polttava haju.

Jos huomaat autostasi tulevan polttavan hajun ajon aikana, tämä on merkki siitä, että sinulla on vaihteistovuoto. Palava haju tulee yleensä erittäin kuumasta tai vuotavasta vaihteistonesteestä. Muita merkkejä vuotavasta vaihteistonesteestä ovat alhainen vaihteistonestetaso ja vaihteistonesteen vuoto auton alla maassa.

Alhaiset nestetasot autossa voivat johtaa vakaviin ongelmiin. Varmista, että ongelma on korjattu, jotta neste ei enää vuoda. Lisäksi vaihteistoneste kannattaa täyttää, jotta auto voi toimia optimaalisesti.

Moottorin tarkastusvalo syttyy

Jos vaihteistosi on viallinen tai siinä on ongelmia, autosi tietokone sytyttää moottorin tarkastusvalon. Toisin kuin yleiset moottoriongelmat, moottorin tarkistusvalo sytyttää vaihteiston varoitusvalon. Vaikka tämä valo syttyy, on tärkeää käydä ammattitaitoisen mekaanikon luona, jolla on oikea vianmääritystyökalu vikakoodien tarkistamiseksi. Näin ongelma voidaan paikallistaa ja mekaanikko voi korjata sen tarpeen mukaan.

  BMW M235I:n yleiset ongelmat

Vaihteiston nestevuodot

Vaikka vaihteistovuodot eivät ole yhtä yleisiä kuin öljy- ja jäähdytysnestevuodot, niitäkin voi tulla esiin, jos vaihteistossasi on ongelmia tai se on huono. Joitakin BMW 750Li -mallin vaihteistovuotojen tärkeimpiä syitä ovat vialliset nestelinjat, aukko vaippatiivisteessä, rikkinäiset tai kuluneet tiivisteet ja viallinen momentinmuunnin.

Tärkeimmät merkit vaihteistovuodoista ovat punaruskea tai elinvoimaisen punainen neste autosi alla. Tämän ongelman korjaamiseksi sinun on tunnistettava syy ja korjattava se. Sen jälkeen sinun on myös vaihdettava vaihteistoneste.

FAQ

Onko BMW N63 -moottori luotettava?

BMW N63 -moottori oli BMW:n ensimmäinen turboahdettu V8-moottori. Se oli tehokas, mutta siihen liittyi paljon luotettavuusongelmia. BMW on kuitenkin parantanut viimeisimpiä N63-moottoreita, sillä niissä ei ole paljon ongelmia kuten ensimmäisissä versioissa. Kaiken kaikkiaan BMW:n N63-moottori kuuluu markkinoiden vähiten luotettaviin BMW-moottoreihin.

Onko BMW:n vaihteiston korjaaminen helppoa?

Ei, se ei ole helppoa. BMW-vaihteiston korjaaminen on paitsi kallista myös kallista. Vaihteiston korjaaminen tai uudelleenrakentaminen vie tunteja. BMW 750Li -mallin vaihteiston korjaaminen maksaa 1800-5000 dollaria. Kustannukset voivat olla jopa suuremmat riippuen BMW 750Li -vaihtoehdosta, joka sinulla on.

Kuinka pitkän ajan kuluttua BMW:ssä alkaa esiintyä vaihteisto-ongelmia?

Oikein huollettuna BMW:n vaihteiston pitäisi kestää yli 100 000 kilometriä. Tästä huolimatta tässä osassa voi alkaa olla ongelmia jo 50 000 mailin kohdalla, jos sitä ei ole huollettu hyvin. BMW suosittelee vaihteistonesteen vaihtamista 30 000-50 000 mailin välein. Lisäksi neste kannattaa vaihtaa laadukkaaseen nesteeseen.

  Kaikki BMW 335i:n luotettavuudesta

Onko BMW 750Li:ssä paljon ongelmia?

Kyllä, BMW 750Li on yksi markkinoiden epäluotettavimmista BMW-malleista. Tämä johtuu siitä, että se on varustettu BMW N63 -moottorilla, johon liittyy runsaasti ongelmia. Joitakin BMW 750Li -mallin yleisiä ongelmia ovat muun muassa ajoitusketjun vikaantuminen, liiallinen öljyn käyttö, akun nopea tyhjeneminen, polttoainesuuttimen vikaantuminen ja venttiilinvarren tiivisteiden vuotaminen.

Bottom line

BMW 750Li ei ole ainoastaan ylellinen, mukava, edistyksellinen ja arvostettu auto, vaan se on myös hauska ajaa ja helppo käsitellä. Siitä huolimatta siihen liittyy myös useita ongelmia, jotka käyttäjien tulisi tietää. Vaihteisto-ongelmat ovat tietenkin osa näitä ongelmia.

Suurin osa BMW 750Li -auton ongelmista voidaan kuitenkin välttää tai vähentää asianmukaisella hoidolla ja huollolla.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z