BMW 8-sarjan Gran Coupe Luotettavuus

8-sarjan tyylikäs gran coupe -malli on yhtä tehokas kuin muut coupet, mutta siinä on kaksi ylimääräistä ovea. Ulkomuotoilu on erittäin siro ja urheilullinen. Sisätiloissa on kaikki ylelliset ominaisuudet, joita kuka tahansa voi toivoa. Kaikki tämä yhdistettynä BMW:n insinööritaitoon on todellinen ihme.

Yleiskatsaus

Auto on suunniteltu tarjoamaan erittäin laadukasta ajoa vahvan moottorinsa ansiosta. Perusmallissa on 3,0 litran 6-sylinterinen moottori, joka tuottaa 335 hevosvoimaa, ja se pystyy kiihdyttämään nopeudesta 5,3 sekunnissa nopeuteen 0-100 km/h. M8-mallissa on älyttömän nopea 4,4 L 8-sylinterinen twin-turbomoottori, joka tuottaa 613 hevosvoimaa ja pääsee 0 – 62 mph -merkkiin vain 3,4 sekunnissa.

Luotettavuus

Luotettavuustekijä on usein tärkeä niille, jotka haluavat tehdä tästä autosta päivittäisen ajokkinsa. BMW:n luotettavuus on usein tyydyttävä, ja ne toimivat erittäin hyvin. Niiden laadun varmistamiseksi sinun olisi kuitenkin käytettävä rahaa ennaltaehkäisevään huoltoon ja vaihdettava öljy säännöllisesti.
Kaiken kaikkiaan 8-sarja sai erittäin hyvät pisteet 83 pistettä 100:sta, ja se päihitti monet muut kilpailijat, kuten Porsche 911:n. Tämä ei ole yllättävää, sillä kaikki tietävät, että BMW:n tekniikka on aina huippuluokkaa ja BMW-autot vanhenevat hyvin, jos niitä pidetään huolellisesti. Mikään auto ei kuitenkaan ole täysin virheetön, ja myös tässä autossa voi olla pieniä ongelmia, jotka voidaan korjata edullisesti.

  Milloin BMW 3-sarjan korimalli muuttui?

Turvallisuus

Turvallisuus on erittäin tärkeä tekijä, jos joku rakastaa elämäänsä. 8-sarjan gran coupe on huippuluokan turvallisuusmittauksia ja törmäysturvallisuutta. Auto on ladattu aktiivisilla ja passiivisilla turvallisuusominaisuuksilla, kuten kuolleen kulman tunnistuksella tai turvatyynyillä. Autossa on jopa Intelligent Crash Response System (ICRS), joka osoittautuu käteväksi kolaritilanteissa.

Huolto ja korjaus

Tämän kaunottaren huoltokustannukset ovat todellinen pökäle. Auto on tyylikäs ja siisti omistaa, mutta tämän kauneuden ja ajokokemuksen turvaamiseksi sinun pitäisi maksaa siitä. Kun takuu päättyy, sinun pitäisi maksaa jopa 4000 dollaria vuodessa säännöllisestä huollosta.

FAQ

Onko BMW 8-sarjan Gran Coupe etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

BMW 8-sarjan Gran Coupe on nelivetoinen auto.

Kuinka monta istuinta BMW 8-sarjan Gran Coupessa on?

BMW 8-sarjan Gran Coupe on auto, jossa on 5 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Keskikokoiset autot

Kuinka paljon hevosvoimia BMW 8-sarjan Gran Coupessa on ja onko siinä turbo?

BMW 8-sarjan Gran Coupessa on 523 hevosvoimaa ja 553 lb-ft vääntöä. Moottori on Twin Turbo Premium Unleaded V-8, jonka iskutilavuus on 4,4 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Kuinka suuri on BMW 8-sarjan Gran Coupén tavaratila?

15,5 kuutiometriä ( 0,439 m3 ).

Minkälaiset pyörät siinä on?

BMW 8-sarjan Gran Coupessa on 20 X 8 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 20 X 9 tuuman alumiiniset takavanteet.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z