BMW 8 sarjan luotettavuus

8-sarja koostuu Grand tourer -coupeista ja avoautoista. Nämä ovat täysikokoisia ajoneuvoja, joissa on erittäin nopeat moottorit. Nämä autot ovat sekä urheilullisia että premium-luokan autoja, sillä autossa on takavetojärjestelmä ja sisällä kaikki ylellisyysominaisuudet, kuten lämmitettävät etuistuimet. Tämä sarja lopetettiin vuonna 1999, ja se aloitettiin uudelleen vuonna 2018.

Yleiskatsaus

Tällä hetkellä saatavilla oleva sukupolvi on nimeltään G15. Jopa 840i:n kaltaisessa perusmallissa on 3,0 litran 6-sylinterinen 335 hevosvoiman moottori. Tämä voi tulla myös AWD-järjestelmällä, joka lisää entisestään vakautta tiellä. Tässä sarjassa on myös M-malleja ja sitten on Alpina B8 -malli, joka on suorituskykyinen urheiluauto.

Luotettavuus

Luotettavuuskerroin ei useinkaan ole hyvä luksusautoissa, koska niiden huolto on runsasta ja koska niissä on enemmän mahdollisuuksia ennalta suunnittelemattomiin käynteihin. BMW:llä on kuitenkin mennyt viime aikoina hyvin, ja se on tuottanut erittäin luotettavia ja vankkoja autoja.

J.D. Power on antanut 8-sarjalaisille erittäin hyvän luotettavuusarvosanan 83 pistettä 100:sta. Tämä on sen listan kärkeä ja paljon parempi kuin kilpailijoidensa. Tämä on valtava asia, koska osat ovat laadukkaita ja moottori on luotettava. Historiallisesti BMW on osoittautunut yhdeksi nopeimmista ja kestävimmistä moottoreista.

Turvallisuus

8-sarja ei ole kaukana jäljessä myöskään luotettavuuden suhteen. Itse asiassa 8-sarja on yksi markkinoiden turvallisimmista täysikokoisista luksusautoista. Se pystyy kilpailemaan jopa Volvon tai Genesiksen kaltaisten turvallisuusominaisuuksien jättiläisten kanssa. Jos puhutaan turvallisuusominaisuuksista, niin tässä autossa on sellaisia ominaisuuksia kuin

  • Turvatyynyt
  • Automaattinen hätäjarrutus
  • kuolleen kulman tunnistus
  • Kaistavahti
  Volvon ja BMW:n luotettavuus - kumpi on parempi?

Huolto ja korjaus

Huolto on usein suuri seikka saksalaisen auton ostamisessa, koska niiden ylläpito on varmasti kallista. Myös 8-sarja on erittäin kallis huollon suhteen, ja ilman takuuta joutuisit maksamaan vuosittain noin 4000 dollaria huollosta.

FAQ

Onko BMW 8-sarja etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

BMW 8-sarja on nelivetoinen auto.

Kuinka monta istuinta BMW 8-sarjassa on?

BMW 8-sarjan autossa on 4 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Subcompact Cars

Kuinka paljon hevosvoimia BMW 8-sarjassa on ja onko siinä turbo?

BMW 8-sarjan autossa on 523 hevosvoimaa ja 553 lb-ft vääntöä. Moottori on Twin Turbo Premium Unleaded V-8, jonka iskutilavuus on 4,4 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Kuinka suuri on BMW 8-sarjan tavaratila?

14,8 kuutiometriä ( 0,419 m3 ).

Minkälaiset pyörät siinä on?

BMW 8-sarjassa on 20 X 8 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 20 X 9 tuuman alumiiniset takavanteet.

Onko BMW 8-sarja sen arvoinen?

Häikäisevän pehmeä ja nopea V-8, urheilullinen käsiteltävyys ja rauhallinen kyyti. Sisätilat ovat ylelliset. Huonot puolet Näkemäesteet ovat jonkin verran, takapenkki ei ole yhtä dramaattinen kuin Lexus LC:ssä, ja näkyvyys ulospäin on jonkin verran esteenä. Arvio Sekä 8-sarjan coupe että avoauto ovat erittäin ylellisiä, vaikka ne eivät olekaan kovin erilaisia.

Lopettaako BMW 8-sarjan tuotannon?

BMW ilmoitti, että M8-avoauto ja -coupe lakkautetaan Pohjois-Amerikassa mallivuoden 2021 aikana. Hyvästi 2-oviset BMW M8:t ja M8 Competition -malli.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z