BMW E60 ongelmat

BMW E60 ongelmat

BMW E60 on valmistettu vuosina 2003-2010. Tänä aikana se oli yksi hienoimmista BMW 5-sarjan sedaneista, sillä se oli suunniteltu ainutlaatuisesti ja siinä oli paljon uutta tekniikkaa.

Lisäksi BMW E60 on tilava, mukava, ylellinen ja luotettava. Koska tässä autossa oli useita uusia tekniikoita, siinä oli useita ongelmia. Nämä tekivät siitä vähemmän luotettavan ja kalliin huollettavan.

Yleisiä BMW E60 5-sarjan ongelmia ovat muun muassa ohjausvarsien vikaantuminen, jarrutehostimen vikaantuminen, vuotavat vaimentimet, repeytyneet istuimet, vaihteisto-ongelmat, polttoaineeseen liittyvät ongelmat ja epäkunnossa oleva liukurengas, vain muutamia mainitakseni.

Mitkä ovat BMW E60:n yleisiä ongelmia?

Polttoaineeseen liittyvät ongelmat

Yleinen ongelma BMW E60:ssä on polttoaineongelmat. Tämä ongelma rehottaa BMW 535i:ssä. Ongelma johtuu viallisesta termostaatista ja polttoainepumpusta. Kun nämä osat kuluvat tai vaurioituvat, ne aiheuttavat tehon menetystä, pienentynyttä polttoainemäärää, vinkuvaa ääntä, jäähdytysnestevuotoja ja lämmitysongelmia.

Korjaa tai vaihda viallinen polttoainepumppu tai termostaatti ongelman korjaamiseksi. Lisäksi älä anna polttoainepumpun tai termostaatin kulua kokonaan ennen niiden vaihtamista.

Ohjausvarren vika

Kun BMW E60 -mallisi on ajanut noin 40 000 kilometriä, ohjausvarsien vikaantuminen voi alkaa tai myös holkit voivat pettää. Jos tämä osa vioittuu, käsittely voi löystyä, mikä johtaa vakaviin jousitusjärjestelmän ongelmiin. Varmista, että vaihdat huonon ohjausvarren ja holkit.

Vaihteisto-ongelmat

Vaihteisto-ongelmat ovat myös yleisiä useimmissa BMW E60 -malleissa, mutta ne ovat pahempia BMW E60 5-sarjan 530d -mallissa. Tämän mallin ZF-automaattivaihteisto kehittää ongelmia, kun vaihteiston osat alkavat kulua. Koska useimmat osat on valmistettu muovista, ne kuluvat paljon nopeammin.

  2022 BMW M4 vs. Mercedes C63 AMG

Kun vaihteisto on huono, alat kuulla outoja ääniä, kun vaihdat pysäköinnistä ajoon. Huomaa, että E60-mallin huonon vaihteiston korjaaminen on kallista.

Vuotavat vaimentimet

Toinen yleinen ongelma, johon BMW E60:n omistajien tulisi olla valmiita, on vuotavat vaimentimet. Koska nämä osat ovat alttiina lialle ja pölylle, ne kuluvat yleensä nopeammin. Etuosan vaimentimet kuluvat nopeammin kuin takaosan vaimentimet. Siksi ne on syytä tarkastaa 40 000-50 000 kilometrin välein ja vaihtaa tarvittaessa.

Jarrutehostimen vikaantuminen

Muutamat kuljettajat ovat raportoineet tästä ongelmasta. Jarrutehostimen vika johti siihen, että jarruja oli hyvin vaikea painaa. Tämä ongelma on yhdistetty vialliseen letkuun, joka vuotaa öljyä jarrutehostimeen. Tämän seurauksena jotkut BMW E60 -mallit kutsuttiin takaisin. Tarkista tämä asia aina ennen käytetyn BMW E60 -mallin ostamista.

Viallinen termostaattikotelo

Viallinen termostaattikotelo on toinen ongelma, johon BMW E60 -omistajien tulisi olla valmiita. Tämä johtuu yleensä termostaatissa olevasta johdotusvirheestä, joka estää sähköisten signaalien lähettämisen auton jäähdytys- tai lämmitysjärjestelmään. Vaihda termostaatti.

Aktiivisen ohjausjärjestelmän toimintahäiriö

Suurin syy siihen, että useimmissa BMW E60 -autoissa on tämä ongelma, on se, että ohjaustehostimen hihnat kuluvat nopeammin. Jos niitä ei siis vaihdeta ajoissa, ne aiheuttavat aktiivisen ohjausjärjestelmän vian. Muita syitä voivat olla pumpun toimintahäiriöt, tukkeutuneet letkut, viallinen ohjaustehostin, pyörän luistinrenkaan toimintahäiriö ja viallinen aktiivinen ohjausmoduuli.

  Onko käytetty BMW i3 hyvä ostos?

Vuotava venttiilikansi tai öljynsuodatinkotelo.

BMW E60:n venttiilikansi kuluu nopeammin. Tällöin se voi halkeilla tai rikkoutua ja vaikuttaa muihin osiin, kuten öljynsuodatinkoteloon. Merkkejä huonosta venttiilikannesta ovat muun muassa öljyvuodot, alhainen moottoriöljyn määrä ja likainen venttiilikansi. Vaihda kuluneet osat mahdollisimman pian, jotta vältät ongelmien pahenemisen.

Repeytyneet tai repeytyneet istuimet

Repaleiset tai revenneet istuimet ovat hyvin yleisiä BMW:ssä. Tämä johtuu pääasiassa istuinten valmistuksessa käytettyjen materiaalien laadusta. Tämä on kuitenkin pieni ongelma, sillä repeytyneet istuimet voidaan ommella tai vaihtaa.

FAQ

Onko BMW E60 luotettava?

Ei, BW E60 ei ole luotettava auto. Tämä johtuu siitä, että siinä on useita ongelmia, kuten vaihteisto-ongelmia, sähköongelmia ja paljon muuta. Lisäksi monet luotettavuuslaitokset arvioivat sen luotettavuuden keskimääräistä huonommaksi, sillä tämä auto rekisteröi enemmän ongelmia kuin alan keskiarvo.

Jos siis etsit autolta luotettavuutta, pysy kaukana BMW E60:stä tai muista BMW 5-sarjan autoista. BMW 5-sarja kuuluu BMW:n vähiten luotettaviin malleihin.

Mikä on luotettavin BMW E60 -malli?

Luotettavin BMW E60 on BMW 528i. Tässä poikkeuksellisessa sedanissa oli 3,0-litrainen N52-luonnonohjattu suorasuuntainen kuutosmoottori. N52-moottori on paitsi yksi BMW:n luotettavimmista moottoreista, myös tehokas ja siinä on vain vähän ongelmia.

Siitä huolimatta, jos olet ostamassa käytettyä BMW E60 5-sarjan 528i-mallia, varmista, että se on hyvin huollettu, jotta vältät kalliit korjaukset tulevaisuudessa.

  BMW ix3 VS Polestar 2 - kumpi on parempi?

Onko BMW E60 kallis huoltaa?

Kyllä, BMW E60 on kallis ylläpitää, koska siinä on paljon uutta tekniikkaa sen virheestä. Tämän seurauksena tämä auto voi olla kallis korjata ja ylläpitää. Koska BMW:n OEM-osat ja työvoima ovat kuitenkin kalliita, ne tekevät huollon kokonaiskustannuksista huomattavan korkeat.

Kuinka monen kilometrin jälkeen BMW E60:ssä alkaa olla ongelmia?

Asianmukaisella huollolla BMW E60:llä ei pitäisi olla ongelmia ennen kuin se saavuttaa 100 000 mailia. Jos sitä ei kuitenkaan huolleta kunnolla, tässä autossa voi alkaa esiintyä ongelmia jo 50 000 mailin kohdalla. Lisäksi jos sitä huolletaan hyvin, se voi kestää yli 250 000 kilometriä.

Yhteenveto

Kun olet tutustunut BMW E60 5-sarjan yleisiin ongelmiin, voit nyt keskittyä auton huoltamiseen, jotta se olisi pitkäikäinen. E60 on mukava auto, jossa on huipputeknisiä ominaisuuksia ja poikkeuksellinen suorituskyky. Mutta ilman asianmukaista hoitoa ja kunnossapitoa tästä autosta voi tulla päänsärky omistajalle.

Noudattamalla BMW:n määräaikaishuolto-ohjelmaa voit varmistaa, että E60-autosi pysyy kunnossa ja toimii optimaalisella tasolla. Näin vähennät korjaus- ja huoltokustannusten kokonaismäärää tulevaisuudessa.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z