BMW F11 – Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

BMW F11

BMW F11 5-sarjan touring on tyylikäs ja käytännöllinen auto, jonka monet perheet haluaisivat. Sen tarjoamien tilavien sisätilojen ja tavaratilan ansiosta. Lisäksi se on erittäin taloudellinen ja tehokas, ja siinä on paljon turvaominaisuuksia.

Koska auton huippunopeus on noin 140 kilometriä tunnissa, se on melko nopea verrattuna useimpiin kilpailijoihinsa. Sen lisäksi sitä on helpompi käsitellä, ja se tarjoaa tasaisen ajon ja ylelliset ominaisuudet. Auto ei kuitenkaan ole kovin luotettava, sillä sen ylläpito on melko kallista. Lisäksi käyttäjät ovat raportoineet useista ongelmista, joita kiinnostuneiden ostajien pitäisi olla valmiita käsittelemään.

BMW F11:n historia

Ensimmäinen BMW 5-sarja esiteltiin vuonna 1972. Tällä hetkellä BMW 5-sarja on seitsemännessä sukupolvessa, mikä on suuri saavutus. Toisaalta BMW F11, joka on osa 5-sarjaa, lanseerattiin vuonna 2010, kun F10 lanseerattiin vuonna 2009. Molemmat autot kuuluvat BMW:n kuudenteen sukupolveen.

BMW:n kuudes sukupolvi koostuu F10:stä (sedan), F11:stä (wagon, jota markkinoidaan touring-mallina) ja F07:stä (fastback, mutta jota markkinoidaan Gran Turismona). Lisäksi Kiinassa, Lähi-idässä ja Meksikossa myytiin pitkävartista sedan-versiota (F18). Lisäksi BMW F11 touringia valmistettiin vain vuosina 2010-2017.

BMW F11:n ominaisuudet

Ulkonäkö

BMW F11:n ulkoinen viehätysvoima on erinomainen, sillä se näyttää tyylikkäältä ja majesteettiselta. Harkitun muotoilunsa ansiosta ketterän näköinen munuaisritilä on suljettu kahden LED-ajovalojen väliin. Sivupoimut tekevät siitä entistäkin tyylikkäämmän näköisen, ja 18-tuumaiset kevytmetallivanteet antavat sille urheilullisen ilmeen.

Myös sisätilat ovat henkeäsalpaavat kalliine materiaaleineen, erinomaisine verhoiluineen, nahkaohjauspyörineen ja nahkaistuimineen. Istuimet ovat myös mukavat, ja suuri tavaratila on ihanteellinen tavaroiden säilyttämiseen, kun suuntaat ulos. Tämä auto on todellinen määritelmä ylellisyydestä yhdistettynä käytännöllisyyteen.

  Yleisiä ongelmia BMW 645ci -mallissa

BMW F11 5-sarjan Wagon -mallin akseliväli on 116,9 tuumaa, pituus 193,2 tuumaa, leveys 73,2 tuumaa ja korkeus 57,6 tuumaa.

Suorituskyky

Yksi asia, joka saa BMW:n erottumaan useimmista kilpailijoistaan, on sen suorituskykyiset ajoneuvot. BMW F11 touring -perusmallissa on 2,0-litrainen nelosrivimoottori, joka tuottaa jopa 184 hv ja 199 lb-ft vääntöä. Tämä on erinomaista, sillä se myös kellottaa 0-100 km/h 8,3 sekunnissa ja sen huippunopeus on 140 km/h.

Mukavuus ja tavaratila

Tilan ja matkustamon tilavuuden osalta F11 on yksi parhaista. Siinä on viisi ovea ja viisi istuinta. Lisäksi jalkatilaa ja pääntilaa riittää pitkillekin ihmisille. Niille, joilla on paljon matkatavaroita, takaistuimet voidaan taittaa tavaratilan lisäämiseksi. Tilaa on siis vähintään 19,77 kuutiometriä ennen takaistuinten taittamista.

Polttoainetehokkuus

Luksusauton omistaminen voi aiheuttaa päänvaivaa, varsinkin jos se on polttoainesyöppö. Näin ei kuitenkaan ole, sillä BMW F11 on erittäin polttoainetehokas. Sen EPA-luokitus on 26,4 mpg kaupungissa, 42,8 mpg maantiellä ja 34,6 mpg yhdistettynä.

Hinnat

Jos otat huomioon tämän auton tarjoamat ominaisuudet, ylellisyyden, turvallisuuden ja käytännöllisyyden, huomaat, että saat vastinetta rahoillesi. Jos kuitenkin otat huomioon korjaus- ja huoltokustannukset, se voi olla kova pala nieltäväksi, sillä se on todella kallis. BMW F11 5-Series touringin perushinta on 50 000 dollaria.

  Mistä tiedän, onko BMW:llä vielä takuu?

FAQ

Kannattaako BMW F11:een käyttää rahaa?

Kyllä, BMW F11 on jokaisen siihen käytetyn dollarin arvoinen. Se ei ole ainoastaan ylellinen ja edistyksellinen, vaan se on myös tilava ja siinä on paljon tavaratilaa. Auto on myös turvallinen, ja siinä on paljon teknisiä ominaisuuksia, jotka tekevät kyydistä paitsi tuulettimen myös ikimuistoisen.

Sinun pitäisi kuitenkin olla valmis käyttämään sen ylläpitoon, jotta se voi jatkaa toimintaansa korkealla tasolla. Jos näin ei tehdä, tulet katumaan tämän auton hankkimista, sillä ongelmat kasaantuvat edelleen ja johtavat kalliisiin korjauksiin.

Mitkä ovat BMW F11:n yleiset ongelmat?

BMW F1 -mallissa on useita ongelmia, jotka kiinnostuneiden ostajien tai omistajien tulisi tietää. Näitä ovat esimerkiksi alipainepumpun vikaantuminen, vialliset turvatyynyt, moottorin ylikuumeneminen, tehon menetys ja moottorin koliseva ääni. Muita ongelmia ovat VANOS-öljyvuoto, ohjauspyörän äänet, toimintahäiriöiden merkkivalon syttyminen ja takalasinpyyhkimen vikaantuminen.

Kuinka nopea BMW F11 on?

BMW F11:tä ei ole suunniteltu luokkansa nopeimmaksi autoksi. Siitä huolimatta se on melko nopea, sillä se kiihtyy 0-100 vain 8,3 sekunnissa. Lisäksi sen nopeus on vaikuttava 140 km/h, mikä on yksi luokkansa parhaista. BMW F11:n suorituskykyinen versio on BMW F11 5-sarjan Touring LCI 520i performance.

Mitä eroa on BMW F11:n ja F10:n välillä?

Suurin ero BMW F11:n ja F10:n välillä on se, että BMW F10 on sedan, kun taas BMW F11 on farmari tai touring. Lisäksi F11 on jonkin verran meluisampi kuin F10, koska tavaratila ei ole suljettu kuten F10:ssä. Lisäksi F11:n tavaratila on suurempi kuin F10:n, koska sen takaistuimet voidaan taittaa kokoon säilytystilan lisäämiseksi.

  BMW X1 Luotettavuus

Onko BMW F11:ssä paljon ongelmia?

Aikaisemmissa BMW F11 -malleissa oli monia ongelmia. Vuosina 2010-2013 valmistetuissa BMW F11 5-sarjan Touring-malleissa oli paljon ongelmia. BMW kuitenkin paransi ja esitti vuodesta 2014 alkaen uusia malleja, joissa oli vähemmän ongelmia. Kaiken kaikkiaan BMW F11 -mallissa on paljon ongelmia, vaikka se onkin luotettava sarja.

Johtopäätös

Jos olet etsinyt ylellistä ja käytännöllistä autoa perheellesi, BMW F11 on täydellinen valinta sinulle. Tämä auto on tilava, mukava, turvallinen, tehokas, reagoiva ja erinomaisesti käsiteltävä. Siitä huolimatta siinä on myös useita ongelmia, joita käyttäjien tulisi käsitellä, kuten vialliset turvatyynyt, alipainepumpun vika ja moottorin ylikuumeneminen.

Lisäksi useimmat BMW F11:n ongelmista voidaan hoitaa sertifioidun BMW-teknikon tai BMW-huoltokeskuksen toimesta. Jos päätät investoida BMW F11 5-sarjan touring-malliin, ole valmis maksamaan kalliin hinnan korjaus- ja huoltotöistä. Kaiken kaikkiaan auto on luotettava.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z