BMW F31 – Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

BMW F31

BMW:llä on pitkä historia suurista innovaatioista. He valmistavat joitakin markkinoiden hienoimpia autoja ja tarjoavat erilaisia korimalleja. BMW F31 on yksi parhaista BMW:n koskaan valmistamista matkailuautoista. Mutta mitä BMW F31:llä on tarjottavanaan?

BMW F31 3-sarjan Touring tai wagon on tyylikäs ja kauniisti muotoiltu auto. Siinä on istumapaikat jopa viidelle henkilölle, ja siinä on runsaasti tavaratilaa. Näin ollen se on yksi markkinoiden parhaista käytännöllisistä autoista, sillä sitä voidaan käyttää eri tarkoituksiin.

Lisäksi F31:ssä on huippuluokan sisätilat, joissa on erinomaiset viimeistelyt. Sitä on myös hauska ajaa, koska se on poikkeuksellisen suorituskykyinen ja helppokäyttöinen. F31:n ylläpito on kuitenkin melko kallista, vaikka se onkin luotettava.

BMW F31:n historia

BMW 3-sarja on ollut olemassa vuodesta 1975 tähän päivään asti. Tällä hetkellä 3-sarja on seitsemännessä sukupolvessa, mikä on suuri saavutus. Ensimmäisen sukupolven 3-sarja oli saatavana vain 2-ovisena coupe-mallina, mutta tämä muuttui vuosien varrella, sillä 3-sarjasta on tarjolla coupé, sedan, avoauto ja vaunu tai touring.

BMW F31 syntyi BMW 3-sarjan seitsemännessä sukupolvessa. Sen sisarus F30 valmistettiin vuonna 2009, kun taas BMW F31 valmistettiin vuonna 2010. Myöhemmin BMW lisäsi myös F34:n, joka on viistoperä, jota kutsutaan myös Gran Turismoksi. Huomaa, että BMW F30 on sedan.

Merkittäviä BMW 3-sarjan malleja, joita valmistettiin F31-mallin alla, ovat 328i, 320d ja 330d. Kaikki nämä mallit on valmistettu vuonna 2011. Sitä vastoin 320i-, 316d- ja 318d-mallit on valmistettu vuodesta 2012 alkaen.

  Mitkä ovat yleisiä ongelmia BMW 335i:ssä?

BMW F31:n ominaisuudet

Ulkonäkö

Mitä tulee ulkonäköön, BMW F31 touring on yksi markkinoiden komeimmista vaunuista. Tämä johtuu siitä, että useimmat vaunut näyttävät tylsiltä, mikä on normaalia. Kiitos ominaisuuksien, kuten keskikokoisen munuaisritilän, joka on kauniisti kahden ihanan LED-ajovalojen välissä.

Lisäksi siinä on suuret pyörät, ja BMW:n vakiomallinen sivurypytyslinja sulautuu täydellisesti muuhun autoon. Myös sisätilat ovat aivan toisella tasolla, sillä ne ovat paitsi tilavat myös ylelliset kalliiden materiaalien ja edistyksellisen teknologian ansiosta.

BMW F31 on pitkä ja kaunis auto, jonka akseliväli on 110,6 tuumaa, pituus 182 tuumaa, leveys 71,3 tuumaa ja korkeus 56,3 tuumaa.

Suorituskyky

Jos haluat suorituskykyä, kannattaa harkita BMW F30 M -muunnosta, sillä BMW F31:tä ei ole rakennettu suorituskykyä varten. Siitä huolimatta sillä on silti erinomaisia variantteja, joissa on tehokkaat moottorit ja nopeus. Esimerkiksi BMW F31 330d:ssä on tehokas moottori, ja se kiihtyy 0-100:een 5,6 sekunnissa, ja sen huippunopeus on 155 km/h.

Mukavuus ja tavaratila

BMW F31 on matkailuauto, mikä tarkoittaa, että se on erittäin tilava. Tähän autoon mahtuu mukavasti jopa viisi henkilöä. Siinä on myös suuri tavaratila, mutta takaistuimet voidaan myös taittaa kokoon, kun niitä ei käytetä, jolloin tila kasvaa. Näin ollen se on erittäin käytännöllinen auto ja sopii erinomaisesti perheelle.

Polttoainetehokkuus

Useimmat BMW 3-sarjan autot ovat polttoainetehokkaita. Myös BMW F31 -mallit ovat polttoainetehokkaita, ja 316d on niistä tehokkain, kun taas 330d on vähiten polttoainetehokas. Esimerkiksi BMW 316d:n polttoainetehokkuus on 64,2 mpg, kun taas 330d:n 54,3 mpg.

  BMW iX3 - Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

Hinta

Koska BMW lopetti F31-malliston vuonna 2019, markkinoilta löytyy vain laadukkaita käytettyjä BMW F31:iä. Useimmat niistä liikkuvat 10 000 ja 30 000 dollarin välillä. Varmista aina, että teet perusteellisen tarkastuksen, kun ostat käytettyjä autoja, varsinkin yksityishenkilöiltä tai yksityisiltä jälleenmyyjiltä.

FAQ

Onko BMW F31 luotettava?

Kyllä, BMW F31 on erittäin luotettava. Monet luotettavuuslaitokset ovat luokitelleet sen hieman keskimääräistä paremmaksi, mikä on hyvä asia. Tämän auton ylläpitokustannukset ovat kuitenkin edelleen korkeat, ja siksi se ei ole luotettavuusluokituksissa niin korkealla kuin sen pitäisi.

Mitkä ovat joitakin BMW F31:n yleisiä ongelmia?

BMW F31 on poikkeuksellinen luksusvaunu, jonka monet haluaisivat omistaa. Tästä huolimatta tässä autossa on myös useita ongelmia, jotka kiinnostuneiden ostajien tai käyttäjien tulisi tietää. Jotkut BMW F31:n ongelmista ovat moottorin ylikuumeneminen, ajoketjuongelmat, vialliset turvatyynyt, viallinen kampiakselianturi ja monet muut.

Vaikka F31:ssä on paljon ongelmia, kaikki ongelmat eivät löydy yhdestä autosta. Joitakin ongelmia esiintyy vain tietyissä mallivuosissa. Lisäksi voit käydä BMW-huoltokeskuksessa tai sertifioidussa teknikossa korjaamassa edellä mainitut ongelmat paljon helpommin.

Kuinka nopea BMW F31 on?

BMW F31 -matkavaunua ei ole rakennettu nopeutta varten. Se toimii silti poikkeuksellisen hyvin ja on nopeampi kuin useimmat luokkansa autot. Esimerkiksi tämän malliston suorituskykyisin auto on BMW F31 330d.
BMW F31 330d M Sport -mallissa on 3,0-litrainen yhden turbon suorakaasukuutosmoottori. Tämä tehokas moottori tuottaa jopa 254 hevosvoimaa ja 413 hevosvoiman vääntömomentin. Se myös kiihtyy 0-100 vain 5,6 sekunnissa, ja sen huippunopeus on 155 kilometriä tunnissa.

  BMW Z4 VS Audi TT - kumpi on parempi?

Kuinka kauan BMW F31 kestää?

Tässä matkailuautossa on yksi BMW:n luotettavimmista moottoreista. Siksi, jos tätä autoa huolletaan asianmukaisesti, se voi kestää yli 250 000 kilometriä. Jos sitä ei kuitenkaan huolleta hyvin, se ei välttämättä selviä yli 150 000 mailia.

Onko BMW F31 helppo korjata?

BMW:ssä on paitsi kehittynyttä tekniikkaa, ne myös hajoavat usein. Ja kun ne hajoavat, suurin osa ongelmista vaatii erikoislaitteita korjaamiseen. Vaikka BMW:t ovatkin vaikeita korjata, BMW F31 ei ole niin vaikea korjattava, kunhan sinulla on oikeat työkalut.

Loppupäätelmät

Kaiken kaikkiaan BMW 3-sarjan F31 touring on erinomainen auto, jossa on paljon ominaisuuksia. Tämä vaunu on luotettava, mukava, ylellinen, tilava, tyylikäs ja turvallinen. Siitä huolimatta siinä on myös muutamia ongelmia, kuten öljyvuodot, moottorin ylikuumeneminen, ajoketjuongelmat ja paljon muuta.

Mutta jos BMW F31:tä huolletaan asianmukaisesti, sillä ei ole suurinta osaa edellä mainituista ongelmista. Ainoa haaste ovat huoltokustannukset, jotka ovat melko korkeat. Siitä huolimatta tämä on erinomainen luksusauto ja erittäin luotettava.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z