BMW i8:n luotettavuus

Hybridiautot ovat ilmaston lämpenemisen vuoksi kuljetusalan uudet kasvot. i8 on PHEV-auto, jossa on erittäin nopea moottori. Vuosikymmeniä sitten ihmisillä oli käsitys, että sähköautot saattavat olla hitaita, mutta nykyään hybridiautot tarjoavat nopeimman kiihtyvyyden. Auto on muotoiltu äärimmäisen tyylikkäästi ja särmikkäästi, että kuka tahansa voisi kääntää päänsä nähdäkseen tämän auton menevän.

Yleiskatsaus

i8 on pistokehybridi, ja se on melko harvinainen auto omistettavaksi. Autossa on 1,5 litran turbomoottori yhdistettynä 7,1 litiumioniakkuun. Auto tuottaa peräti 369 hevosvoimaa, ja sen täyssähköinen toimintasäde on noin 15 mailia. Sen polttoainetalous on 3,7 gal/100mi.

Luotettavuus

Hybridiautot ovat luotettavia monien tekijöiden, kuten polttoainesäästöjen vuoksi. BMW on valmistanut hybridiautojaan jo vuosia, ja i8 on ollut markkinoilla vuodesta 2014. i8:n osalta ei ole raportoitu monista suurista ongelmista, mutta se ei silti ole luodinkestävä auto.
Auton luotettavuusluokituksista puhuttaessa AutoExpress antoi autolle 4 tähteä 5:stä. Ihmisillä on ollut tämä auto jo vuosia, eikä yksikään heistä ole valittanut auton rakentamisen laadusta. Moottori on myös melko vankka, joka kestäisi vuosia.

Turvallisuus

Turvallisuus on kaikkien BMW:n autojen plussaa, eikä i8 ole nytkään poikkeus. Vaikka autoa ei ole testattu monien turvallisuusjärjestöjen toimesta, uskotaan, että i8 on melko turvallinen, kun tarkastellaan sen turvallisuusominaisuuksia. Auton turvallisuusominaisuuksia ovat mm:

  • 8 turvatyynyä
  • Etutörmäyksen esto
  • Ajonvakautusjärjestelmä
  Paras BMW-malli rahoilleen

Huolto ja korjaus

Huoltokustannukset riippuvat omistajasta, kuinka paljon hän haluaa autonsa kestävän pitkään. Jos käytät enemmän rahaa ennaltaehkäisevään huoltoon, se varmasti pidentää autosi käyttöikää. Säännöllisesti tehtynä i8:n huoltokustannukset ovat korkeat, ja ne ovat noin 2 000 dollaria vuodessa. Tosin se riippuu jälleen omistajasta, kuinka paljon hän haluaa kuluttaa.

FAQ

Onko BMW i8 etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

BMW i8 on nelivetoinen auto.

Kuinka monta istuinta BMW i8:ssa on?

BMW i8 on auto, jossa on 4 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Pienikokoiset autot

Kuinka paljon hevosvoimia BMW i8:ssa on ja onko siinä turbo?

BMW i8:n teho on 369 hevosvoimaa ja vääntömomentti 420 lb-ft. Moottori on Intercooled Turbo Gas/Electric I-3, jonka iskutilavuus on 1,5 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Kuinka suuri on BMW i8:n tavaratila?

5,4 kuutiometriä ( 0,153 m3 ).

Millaiset pyörät siinä on?

BMW i8:ssa on 20 X 7,5 tuuman taotut alumiiniset etuvanteet ja 20 X 8,5 tuuman taotut alumiiniset takavanteet.

Onko BMW i8:lla ongelmia?

Uusi omistaja voi kohdata vakavia ongelmia, jos hänen i8:nsa myydään ilman takuuta. Eräs foorumikäyttäjä raportoi merkittävistä ongelmista BMW i8:nsa kanssa sen jälkeen, kun hän oli ajanut 5 000 kilometriä.

Kuinka kauan BMW i8 kestää?

Consumer Reportsin mukaan BMW i8:n keskimääräinen käyttöikä on 6 vuotta. Jos etsit pitkäikäistä autoa, kannattaa harkita sähköauton ostamista.

  Mikä on luotettavin nelivetoauto?

Kuinka monta kilometriä BMW i8 kestää?

i8 on auto, joka vähentää päästöjä, kuten arvata saattaa. Voit ajaa autoa täysin sähköllä 22 mailia jopa 75 kilometrin tuntinopeudella. Tai voit käyttää sekä sähkö- että hybridivoimanlähteitä, jolloin toimintasäde on 330 mailia.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z