BMW M235I:n yleiset ongelmat

BMW M235I ongelmat

BMW M235I on hauska ajettava, sillä siinä on erinomainen ohjaus ja käsiteltävyys. Sen urheilullinen muotoilu on myös houkutteleva, mikä tekee siitä mukavan auton omistaa. Mutta kuten useimmissa luksusautoissa, myös M235I:ssä on useita ongelmia. Mutta mitkä ovat BMW M235I:n yleiset ongelmat?

BMW M235I:n yleisiä ongelmia ovat moottorivika, VANOS-solenoidin vika, vesipumpun vika, huonot jarrupalat, voimansiirto-ongelmat, venttiilikannen öljyvuoto, sähköongelmat ja öljynsuodatinkotelon tiivisteen vuoto. Huomaa, että useimmat näistä ongelmista voidaan välttää asianmukaisella hoidolla ja huollolla.

Mitkä ovat BMW M235I:n yleisiä ongelmia?

Moottorivika

BMW M235I on varustettu N55-moottorilla, joka on yksi markkinoiden luotettavimmista moottoreista. Käyttäjät ovat raportoineet moottorivioista eri syistä. Yksi moottorin vikaantumisen tärkeimmistä syistä on likaiset, vaurioituneet tai vanhat sytytystulpat. Tämä aiheuttaa myös moottorin syttymishäiriöitä.

Toinen merkittävä ongelma, joka aiheuttaa N55-moottorin vikaantumisen, on laakerivika. Laakerit vikaantuvat yleensä voitelun tai öljynvaihdon puutteen vuoksi. Lisäksi laakereiden korjaaminen on jokseenkin kallista, sillä saatat joutua käyttämään vähintään 8 000 dollaria. Lisäksi saatat joutua vaihtamaan huonot sytytystulpat moottorin vian korjaamiseksi.

Vesipumpun vika

Vesipumppu on tärkeä osa moottoria. Se on vastuussa jäähdytysnesteen kierrättämisestä koko jäähdytysjärjestelmässä moottorin lämpötilojen jäähdyttämiseksi. Vesipumppu kuitenkin vikaantuu myös jonkin aikaa kestäneen käytön jälkeen. Lisäksi vesipumppu voi pettää huonon termostaatin vuoksi. Joitakin merkkejä huonosta vesipumpusta ovat moottorin ylikuumeneminen ja tuulettimen käynti täydellä nopeudella.

  Paras BMW naiselle

Tämän ongelman korjaamiseksi sinun on vaihdettava sekä vesipumppu että termostaatti. On tärkeää asentaa laadukas vesipumppu, jos haluat sen kestävän yli 40 000 kilometriä.

VANOS-solenoidin vika

VANOS eli muuttuva nokka-akselin ajoitusjärjestelmä auttaa parantamaan tyhjäkäyntiä ja tasaista tehoa. Tästä huolimatta tämä osa vikaantuu kulumisen vuoksi useiden kilometrien ajamisen jälkeen. Joitakin VANOS-solenoidin vian merkkejä ovat karkea tyhjäkäynti, limp-tila sekä tehon ja vääntömomentin menetys. Voit korjata tämän ongelman kunnolla vaihtamalla vikaantuneen VANOSin eikä vain puhdistamalla sen.

Vaihteisto-ongelmat

BMW M235I:n vaihteisto voi helposti pilaantua tai pettää. Tämä johtuu siitä, että vaihteiston vikaantumista edistävät useat asiat, kuten moottorin ylikuumeneminen, liukuminen, vuotojen aiheuttama nesteiden puute ja oireileva melu. Merkkejä huonosta vaihteistosta ovat vinkuvat, kolisevat ja humisevat äänet.

Vaihteisto-ongelmien korjaamiseksi sinun on paikannettava ongelma ja vaihdettava kyseinen osa tai osat.

Venttiilikannen/venttiilikannen tiivisteen öljyvuoto

Tämä on yksi yleisimmistä ongelmista, joista BMW M235I:n käyttäjät ovat valittaneet. Venttiilikannen kumitiiviste ja muovinen venttiilikansi kuuluvat BMW:n osiin, jotka hajoavat nopeammin. Kun nämä osat siis murtuvat, ne alkavat vuotaa öljyä. Ne voidaan kuitenkin korjata vaihtamalla huono venttiilikansi ja venttiilikannen tiiviste.

Öljynsuodatinkotelon tiivisteen vuotaminen

Vaikka tämä ongelma on yleinen BMW M235I -mallissa, se ei ole kovin vakava tai kallis korjata. Huono öljynsuodatinkotelon tiiviste on kuitenkin vaihdettava ajoissa, jotta moottorin muut osat eivät vaurioidu. Öljynsuodatinkotelon tiiviste vuotaa kulumisen vuoksi. Vaihda huono öljynsuodatinkotelon tiiviste ongelman korjaamiseksi.

  BMW 8-sarjan Gran Coupe Luotettavuus

Huonot jarrupalat

Jarrupalat ovat ensimmäisiä osia, jotka kuluvat NMW M235I:ssä. Ne on tarkastettava 30 000 kilometrin välein, jotta voidaan varmistaa niiden moitteeton toiminta. Jos jarrupalat ovat vaurioituneet tai kuluneet, ne luistavat ja pettävät, mikä on vaarallista kuljettajalle ja matkustajille. Vaihda huonot jarrupalat uusiin.

Sähköongelmat

Tärkein sähköongelma, jonka BMW M235I:n omistajat kokevat, on johtojen palaminen. Tämä tapahtuu, koska maadoitusjohto ei kestä virtaa ja päätyy palamaan tappiliittimessä, jolloin jarrun varoitusvalot syttyvät peruutusvaloihin. Huomaa, että tämä tapahtuu oikeassa takavalojen johdinsarjassa.

Tämän ongelman korjaamiseksi sinun on kiinnitettävä toinen maajohto. Vie auto mekaanikolle, jos autossasi on tämä ongelma.

FAQ

Onko BMW M235I:n huolto kallista?

Kyllä, BMW M235I:n ylläpito on melko kalliimpaa kuin tavallisen auton. Tämä johtuu siitä, että se ilmoittaa enemmän ongelmia kuin keskimääräinen auto ja myös korjaus- ja huoltopalvelujen kustannukset ovat korkeat. Lisäksi BMW:n osat ovat kalliimpia kuin useimpien sen kilpailijoiden osat, mikä myös nostaa huoltokustannuksia.

Kuinka monen ajokilometrin jälkeen BMW M235I:ssä alkaa esiintyä ongelmia?

BMW M235Ii:ssä on yksi markkinoiden luotettavimmista moottoreista. Jos autoa huolletaan hyvin, siinä ei välttämättä ilmene suurempia ongelmia ennen kuin se on ajanut yli 100 000 kilometriä. Käyttäjä voi kuitenkin kokea pieniä ongelmia jo 30 000 mailin kohdalla.

  Onko BMW X6 sähköinen?

Mikä on BMW M235I:n korkea ajokilometrimäärä?

Kaikissa käytetyissä BMW M235I:ssä, joissa on yli 100 000 kilometriä, on korkea kilometriarvo. Tämä johtuu siitä, että M235I-malleihin alkaa kehittyä vakavia ongelmia 100 000 kilometrin jälkeen. Kuitenkin jotkut autot huolletaan ja ajetaan oikein, joten ne kestävät pidempään ja niissä on vähemmän ongelmia, myös pitkällä aikavälillä.

Jos olet kuitenkin ostamassa käytettyä BMW M235I -autoa, on tärkeää ostaa sellainen, jonka mittarilukema on alle 100 000 kilometriä, jotta et törmää moniin vakaviin ongelmiin muutaman omistusvuoden jälkeen.

Onko N55-moottori kestävä?

Vaikka useimmat BMW:n moottorit eivät ole kovin luotettavia, BMW N55 on yksi luokkansa luotettavimmista moottoreista. Jos huollat moottorin hyvin, se kestää yli 150 000 kilometriä. Jotkut käyttäjät ovat kuitenkin kertoneet moottorinsa kestäneen yli 250 000 kilometriä.

Johtopäätös

BMW M235I voi olla upea ja tyylikäs coupe ajettavaksi, mutta siinä on useita seikkoja, jotka ostajien on hyvä tiedostaa ennen investointia. Siitä huolimatta suurin osa BMW M235I:n ongelmista voidaan välttää pitämällä autosta hyvää huolta.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z