BMW M4 Luotettavuus

M4 on BMW:n suunnittelema ja valmistama tyylikäs 2-ovinen coupe. M4 on 4-sarjan autojen suorituskykyinen malli. 4-sarjaan kuuluvat yleensä 2-ovinen coupe ja 4-ovinen gran coupe. Tämä M4 on suunniteltu urheiluautoksi, jonka sisätilat ovat huippuluokkaa.

Yleiskatsaus

M4 on suunniteltu vakaimmaksi autoksi, jonka xDrive-järjestelmä on vakiovaruste kaikissa malleissa. Siinä on mahtava 3,0 litran twin-turbo 6-sylinterinen moottori, ja se tuottaa jopa 503 hevosvoimaa. M4 kiihtyy vain 3,4 sekunnissa 0-100 km/h. Tässä suorituskykyisessä mallissa on myös paljon parempi jarrujärjestelmä.

Luotettavuus

Urheiluautoja arvioidaan yleensä niiden nopeuden ja suorituskyvyn perusteella, ei niiden luotettavuuden perusteella. Niillä ei yleensä ole kunnollisia luotettavuusluokituksia. Nykyään yritykset valmistavat kuitenkin monia luotettavia urheiluautoja, joista voi tulla jopa jokapäiväisiä käyttöautoja.
Monet riippumattomat organisaatiot eivät ole tarkastaneet M4:n luotettavuutta, mutta 4-sarjan hyviä luotettavuusarvioita tarkastelemalla voimme sanoa, että se on riittävän luotettava. Myös monet M4:n omistajat ovat kertoneet mielipiteensä autostaan, ja näyttää siltä, että autossa ei ole suuria yleisiä vikoja.

Turvallisuus

BMW:n autot ovat yleensä riittävän luotettavia, ja M-mallit ovat niiden valmistamista premium-malleista kaikkein luotettavimpia. M4:ssä on kaikki tarvitsemasi turvaominaisuudet ja paljon parempi ajo aerodynamiikka. Siinä on kaikki BMW:n standardit, kuten ajonvakautusjärjestelmä, turvatyynyt, lukkiutumattomat jarrut jne.

Huolto ja korjaus

Kaikkien urheiluautojen huolto on erittäin kallista, koska auton moottori on erittäin suorituskykyinen. Yleensä BMW:n autojen huolto on erittäin kallista, ja M-mallit ovat vielä kalliimpia. Ennaltaehkäisevä huolto voi maksaa noin 2 000 dollaria vuodessa takuun jälkeen.
Jos puhutaan auton osista ja korjaamisesta, niin M4 on urheiluauto, ja kuka tahansa, joka ajaisi autoa, ajaisi sitä holtittomasti. Tämä vaikuttaisi varmasti auton kuntoon ja se maksaisi vielä enemmän rahaa.

  BMW 4-sarjan Gran Coupe Luotettavuus

FAQ

Onko BMW M4 etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

BMW M4 on takavetoinen auto.

Kuinka monta istuinta BMW M4:ssä on?

BMW M4 on auto, jossa on 4 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Kompaktit autot

Kuinka paljon hevosvoimia BMW M4:ssä on ja onko siinä turbo?

BMW M4:ssä on 503 hevosvoimaa ja 479 lb-ft vääntöä. Moottori on Twin Turbo Premium Unleaded I-6, jonka iskutilavuus on 3,0 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Kuinka suuri on BMW M4:n tavaratila?

15,5 kuutiometriä ( 0,439 m3 ).

Minkälaiset pyörät siinä on?

BMW M4:ssä on 19 X 9,5 tuuman taotut alumiiniset etuvanteet ja 20 X 10,5 tuuman taotut alumiiniset takavanteet.

Kuinka kauan BMW M4 kestää?

M4 voi kestää pitkään. Oikealla huollolla voit saavuttaa 200 000 kilometriä.

Onko 50 000 mailia paljon BMW:lle?

50 000 kilometriä ei ole kovin paljon BMW:lle. Tämä on hetki, jolloin tehdastakuu päättyy. Monien ihmisten ”Älä osta BMW:tä ilman takuuta” -sääntö. Minun näkemykseni on, että sinun pitäisi tehdä kolme asiaa. Etsi auto, joka on hyvässä kunnossa ja jonka huolto- ja korjaustiedot ovat nähtävissä.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z