BMW M5:n luotettavuus

M5 on suorituskykyinen 4-ovinen sedan, joka perustuu BMW:n 5-sarjaan. Autossa on korkeatasoinen moottori, ja myös jarrujärjestelmä on paljon herkempi kuin muissa 5-sarjan malleissa. Tämä on täysin urheilullinen auto, ja lisäovet ja -tilat tekevät siitä paljon käytännöllisemmän.

Yleiskatsaus

Auto on muotoiltu tyylikkäästi ja aerodynaamisesti auton tehokkaan moottorin avuksi. Siinä on valtava 4,4 litran 8-sylinterinen twin-turbomoottori, joka tuottaa noin 600 hevosvoimaa ja pääsee nopeudesta 0-100 km/h vain 3,4 sekunnissa. Auto oli jopa esillä videopelissä.

Luotettavuus

Urheiluautojen luotettavuus jätetään usein huomiotta, koska ihmiset keskittyvät yleensä näiden autojen suuritehoisiin moottoreihin ja suorituskykyyn. Nämä autot ovat nykyään jokseenkin luotettavia, jotta niitä voi pitää jopa päivittäisenä ajokkinaan. Ne eivät kuitenkaan ole vieläkään luodinkestäviä, vaan niissä on edelleen joitakin ongelmia.
BMW:n autot eivät ole kaikkein luotettavimpia, ja BMW sijoittui 16. sijalle 37 automerkin joukosta. 5-sarjaa pidetään yhtenä luotettavimmista autoista, ja se saa 4 tähteä 5:stä. Voimme siis sanoa, että M5 on myös riittävän luotettava, koska niissä on paljon samoja asioita lukuun ottamatta paljon nopeampaa ja herkemmin reagoivaa moottoria ja jarruja.

Turvallisuus

Saksalaisten autojen turvallisuustekijöitä arvostetaan usein, koska niiden eteen tehdään todella paljon työtä. M5 on erittäin paljon turvallisempi sedan, jossa on monia hyviä turvallisuusominaisuuksia. Se sisältää monia aktiivisia ja passiivisia turvallisuusominaisuuksia, jotka auttavat ehkäisemään kolareita ja minimoimaan loukkaantumiset.

  Audi S8 Luotettavuus

Huolto ja korjaus

Tällaisten suorituskykyisten ajoneuvojen huolto on usein kallista. Tämä johtuu AWD-järjestelmästä ja monista muista kehittyneistä auton osista, kuten moottoreista ja jarruista. Näitä monimutkaisia järjestelmiä korjataan vain aidoissa BMW-liikkeissä, jotka ovat tunnetusti kalliita. Ilman takuuta näiden autojen ennaltaehkäisevään huoltoon voi kulua vuosittain yli 2 000 dollaria.

FAQ

Onko BMW M5 etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

BMW M5 on nelivetoinen auto.

Kuinka monta istuinta BMW M5:ssä on?

BMW M5 on auto, jossa on 5 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Keskikokoiset autot

Kuinka paljon hevosvoimia BMW M5:ssä on ja onko siinä turbo?

BMW M5:ssä on 600 hevosvoimaa ja 553 lb-ft vääntöä. Moottori on Twin Turbo Premium Unleaded V-8, jonka iskutilavuus on 4,4 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Minkälaiset pyörät siinä on?

BMW M5:ssä on 19 X 9,5 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 19 X 10,5 tuuman alumiiniset takavanteet.

Kannattaako BMW M5 ostaa?

Vaikka vuoden 2020 BMW M5 maksaa noin 100 000 dollaria, se saattaa olla sen arvoinen kaiken sen tarjoaman vuoksi. Tässä sedanissa on kaikkea. Jos etsit käytännöllisyyttä, mutta et kuitenkaan halua uhrata upeaa ajokokemusta, tämä on juuri oikea auto sinulle.

Kuinka kauan BMW M5 kestää?

Uusi tutkimus osoittaa, että BMW M5 on paljon luotettavampi kuin monet luulevat. Autoanalyysiyritys iSeeCarsin mukaan BMW M5 on viidenneksi todennäköisin urheiluauto, joka saavuttaa 150 000 kilometrin pituuden.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z