BMW M8 Gran Coupe Luotettavuus

M8 on saatavana kolmessa eri korimuodossa: coupe, gran coupe ja avoauto. M8 on 8-sarjan suorituskykyinen malli. Siinä on monia edistysaskeleita auton moottorissa, jarruissa, jousituksessa ja voimansiirrossa, joten se on paljon nopeampi ja vakaampi kuin muut 8-sarjan autot. myös luotettavuustekijä on autossa kunnollinen.

Yleiskatsaus

Gran Coupe -malli on 4-ovinen coupe-kori. Muuten autossa on sama S63 4,4 L V8 -moottori, joka tuottaa 617 hevosvoimaa ja kiihtyy 0-100 km/h 3,0 sekunnissa. nämä luvut ovat todella vaikuttavia, ja kyseessä on selvästi suorituskykyinen urheiluauto.

Luotettavuus

Monissa huippusuorituskykyisissä autoissa on moottoreiden kanssa ongelmia nopeamman nopeuden vuoksi, mutta ihmiset eivät välitä siitä, vaan keskittyvät auton pelkkään nopeuteen. BMW panostaa kuitenkin parempiin moottoreihin, jotka ovat sekä nopeampia että kestävämpiä.
M8 Gran Coupessa on kestävä moottori, joka kestää monta tuhatta kilometriä. Moottoria ei myöskään käytetä ensimmäisenä ja se on osoittanut arvonsa. Lisäksi autossa käytettyjen tuotteiden laatu on myös erittäin luotettava ja pitkäikäinen.

Turvallisuus

M8:aa ei ole kolaritestattu minkään organisaation toimesta, koska se on vasta hiljattain tullut sarjaan. tarkastelemalla kuitenkin BMW:n ja muiden 8-sarjan mallien aiempia turvallisuusluokituksia voidaan sanoa, että M8 olisi yhtä luotettava kuin ne.

Huolto ja korjaus

Huolto ei ole tämän auton paras osa, mutta jos jollakin on varaa tähän kalliiseen autoon, niin huoltoon kuluvan rahan käyttäminen ei pitäisi olla iso asia. M8 vaatisi noin 2 000 dollaria vuodessa säännölliseen tai satunnaiseen huoltoon. Takuu kuitenkin varmasti auttaisi sinua siinä.

  Alfa Romeo Stelvio Luotettavuus

FAQ

Onko BMW M8 Gran Coupe etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

BMW M8 Gran Coupe on nelivetoinen auto.

Kuinka monta istuinta BMW M8 Gran Coupessa on?

BMW M8 Gran Coupe on auto, jossa on 5 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Keskikokoiset autot

Kuinka paljon hevosvoimia BMW M8 Gran Coupessa on ja onko siinä turbo?

BMW M8 Gran Coupessa on 617 hevosvoimaa ja 553 lb-ft vääntöä. Moottori on Twin Turbo Premium Unleaded V-8, jonka iskutilavuus on 4,4 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Kuinka paljon maavaraa BMW M8 Gran Coupella on?

5,1 tuumaa ( 12,95 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

BMW M8 Gran Coupessa on 20 X 9,5 tuuman taotut alumiiniset etuvanteet ja 20 X 10,5 tuuman taotut alumiiniset takavanteet.

Onko takakontissa vararengas?

Ei, tavaratilassa ei ole vararengasta.

Onko BMW M8 hyvä auto?

M8 on fantastinen auto. Se on nopea ja helppo ajaa, siinä on tehokas V8-moottori ja ylelliset sisätilat. Huonot puolet Hidas ulkopuoli, sisätilat, jarrupoljin tuntuu epäluonnolliselta, etupainotteisuus voi estää leikkimielisyyttä. Tuomio Vaikka M8 coupe/avoauto on tehokas ja tyylikäs, ne eivät ole räiskyviä.

Onko M8 mukava?

Vaikka M8 on yksi nopeimmista neliovisista autoista, se ei uhraa mukavuutta matkustajilleen. Matkustamo on hiljainen jopa suurilla nopeuksilla, eikä matalaprofiilisista renkaista kuulu tieääniä. Myös ajomukavuus on varsin siedettävä.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z