BMW M8 Luotettavuus

8-sarja on sarja Grand Tourer coupe- ja avoautoja. M8 on 8-sarjan suorituskykyinen versio. Näiden suorituskykyisten autojen muotoilussa, voimansiirrossa ja jarrujärjestelmässä on muutoksia. M8:ssa on automaattivaihteisto, joka voidaan vaihtaa manuaalivaihteistoksi.

Yleiskatsaus

M8 on jännittävä auto, jossa on entistä nopeammat ja paremmat käsittelyjärjestelmät. Tämän kaunottaren moottori on 4,4 litran S63 twin-turbo V8, joka voi tuottaa jopa 617 hevosvoimaa ja saavuttaa 0-100 km/h -merkin vain 3 sekunnissa. M8 on hiottu jokaisella osa-alueella jarruista auton aerodynamiikkaan.

Luotettavuus

Nämä urheiluautot on tehty kestämään vuosia, ja ne kestävätkin vuosia. M-mallit ovat kuuluisia pahamaineisesta elinkaarestaan, ja teillä näkee helposti vanhempia M-malleja. 8-sarja kuuluu luotettavimpiin BMW-sarjoihin.
Koska M8 kuuluu 8-sarjaan, sen pitäisi olla vielä luotettavampi kuin muiden 8-sarjan autojen, koska M8:ssa käytetään laadukkaampia osia. Nopeampi moottori vaikuttaa kuitenkin siihen, että kuljettajat ajavat vielä kovempaa, mikä voi vaikuttaa moottorin terveyteen, jos sitä ei huolleta kunnolla.

Turvallisuus

BMW:n turvallisuustekijä on aina ollut erittäin hyvä. Monet BMW:n autot ovat turvallisuusluokitusten kärjessä. M8:aa ei ole vielä testattu, mutta voimme sanoa, että se on melko turvallinen auto muiden 8-sarjan autojen ja M8:n omien turvallisuusominaisuuksien vuoksi.

Huolto ja korjaus

Huoltotekijä on aina ollut BMW:n huono puoli. M-mallit jopa lisäävät laskuja huoltokustannuksiin. Moottori ja muut autossa käytettävät osat, kuten voimansiirtojärjestelmä tai jarrujärjestelmät, ovat melko hyviä, mutta ne vaativat hyvää hoitoa toimiakseen hienosti. Siksi sinun kannattaa harkita 2 000 dollarin vuosittaisia huoltokuluja.

  Audi A3 Luotettavuus

FAQ

Onko BMW M8 superauto?

Uusi BMW M8 on enemmänkin uber-GT-auto kuin varsinainen superauto. Se on kaksiovinen, etumoottorinen urheiluauto, joka on kehitetty GT-autosta. Se ei kuitenkaan ole niin jännittävä kuin superauton pitäisi olla. Huolimatta 600 hevosvoiman V8-moottoristaan se ei anna kuljettajalle samanlaista jännitystä kuin Lamborghini tai Ferrari.

Onko BMW M8 etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

BMW M8 on nelivetoinen auto.

Kuinka monta istuinta BMW M8:ssa on?

BMW M8 on auto, jossa on 4 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Pienikokoiset autot

Kuinka paljon hevosvoimia BMW M8:ssa on ja onko siinä turbo?

BMW M8:ssa on 617 hevosvoimaa ja 553 lb-ft vääntöä. Moottori on Twin Turbo Premium Unleaded V-8, jonka iskutilavuus on 4,4 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Kuinka suuri on BMW M8:n tavaratila?

14,8 kuutiometriä ( 0,419 m3 ).

Minkälaiset pyörät siinä on?

BMW M8:ssa on 20 X 9,5 tuuman taotut alumiiniset etuvanteet ja 20 X 10,5 tuuman taotut alumiiniset takavanteet.

Onko BMW luotettava 100 000 kilometrin jälkeen?

Hyvin huolletun ja säännöllisesti huolletun BMW:n pitäisi kestää reilusti yli 100 000 kilometriä. Jotkut BMW:n omistajat ovat omistaneet BMW:nsä yli 250 000 mailia. Ne kestävät pitkään, jos niistä pidetään hyvää huolta.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z