BMW X1 Luotettavuus

X1 kuuluu BMW:n katumaasturisarjaan. Se on pienikokoinen katumaasturi, jonka tarkoituksena on tarjota enemmän tilaa matkustajille ja rahdille. BMW:n katumaasturit ovat kuuluisia tehokkaista moottoreistaan, ja ne on suunniteltu siten, että ne pitävät paremmin tiellä. Saatavilla on AWD-järjestelmämalli.

Yleiskatsaus

X1 on saatavana bensiini-, diesel- ja hybridimallina. Bensiinimoottori vaihtelee 1,5 L:n ja 2,0 L:n turbomoottoreista, ja plug-in-hybridimallissa on 1,5 L:n moottori, jossa on litiumioniakku, joka voi tuottaa 31 mailia puhdasta sähkövoimaa.

Luotettavuus

Maastureiden luotettavuus on usein heikompi kuin muiden sedanin muotoisten autojen. Tämä johtuu siitä, että katumaastureita käytetään usein kovemmassa käytössä kuin sedaneita. X1:n kaltaisilla pienikokoisilla katumaastureilla ei kuitenkaan ole kapasiteettia käyttää karkeilla pinnoilla.
X1 on osoittautunut erittäin luotettavaksi autoksi luokassaan. J.D Powerin luotettavuusarvosana on 75 pistettä 100:sta, mitä kutsutaan keskimääräiseksi arvosana. Tämä on luokassaan kelpo luokitus ja antaa X1:lle selkeän edun. Ihmiset ovat antaneet arvionsa autosta, ja he ovat raportoineet vain pienistä ongelmista.

Turvallisuus

Turvallisuus on erittäin tärkeä tekijä autoissa. Maastureissa on yleensä parempi turvallisuus matkustajille niiden suuren maavaran vuoksi, mutta tämä voi olla ongelma, jos auto ei ole tasapainossa oikein. BMW on työskennellyt insinööriensä kanssa tarjotakseen autolle parhaan mahdollisen kaatumiseneston. Tämän lisäksi autossa on myös kaikki muut vakioturvallisuusominaisuudet.

  Bentley Azuren luotettavuus

Huolto ja korjaus

Huolto voi osoittautua auton negatiiviseksi puoleksi. Keskimääräiset vuotuiset kustannukset kaikista ennaltaehkäisevistä huolto- ja korjaustöistä ovat noin 900-1000 dollaria. Tämä on paljon, mutta se on silti vähemmän kuin muilla kilpailijoilla, kuten Audi Q3:lla tai Jaguar E-Pacella.

FAQ

Onko BMW X1 etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

BMW X1 on nelivetoinen auto.

Kuinka monta istuinta BMW X1:ssä on?

BMW X1 on auto, jossa on 5 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Suuret autot

Kuinka paljon hevosvoimia BMW X1:ssä on ja onko siinä turbo?

BMW X1:ssä on 228 hevosvoimaa ja 258 lb-ft vääntöä. Moottori on Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4, jonka iskutilavuus on 2,0 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Minkälaiset pyörät siinä on?

BMW X1:ssä on 18 X 7,5 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 18 X 7,5 tuuman alumiiniset takavanteet.

Onko BMW X1:ssä ongelmia?

X1:n 2,0-litraisesta dieselmoottorista on tehty paljon valituksia. Jos ajoitusketju katkeaa, se voi aiheuttaa vakavia moottorivaurioita. Tämä edellyttää yleensä koko moottorin vaihtamista.

Kuinka kauan BMW X1 kestää?

BMW X1 on luotettava ajoneuvo. Se voi kestää 150 000-200 000 kilometriä, jos sitä huolletaan asianmukaisesti ja ajetaan huolellisesti. Tämä vastaa 10-13 vuoden käyttöikää, jos ajat 15 000 kilometriä vuodessa.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z