BMW X2 Luotettavuus

X2 kuuluu BMW:n pienikokoisten katumaastureiden luokkaan, jossa on paljon urheilullisempi kori. X2 on hyvin samankaltainen kuin X1, mutta X2 on tehty autoharrastajille paremman ajodynamiikkansa ansiosta. Siinä on takavetojärjestelmä, ja valittavana on xDrive-malli, jossa on nelivetojärjestelmä.

Yleiskatsaus

X2 on saatavana bensiini- ja dieselmoottoreilla. Bensiinimoottori koostuu 1,5 litran ja 2,0 litran turbomoottoreista. M-mallissa on myös 2,0 L:n moottori, mutta se on 302 hevosvoimallaan paljon nopeampi. X2:sta on myös plug-in-hybridiversio.

Luotettavuus

Luotettavimpien automerkkien vertailussa BMW sijoittuu hyvin alas, 16. sijalle 37:stä. Tämä johtuu pääasiassa BMW:n keskimääräistä korkeammista huolto- ja käyttökustannuksista. Huoltoa lukuun ottamatta BMW:t ovat kuitenkin melko vankkoja autoja, joiden osat ovat luotettavia.
X2 on esimerkki BMW:n parantuneesta luotettavuudesta, että se sai luotettavuuden osalta 73 pistettä 100:sta. Ihmiset ovat ilmaisseet huolensa autosta, eikä mikään niistä ole mikään suuri ongelma. Kaiken kaikkiaan ihmiset ovat erittäin tyytyväisiä auton ensiluokkaiseen sisustukseen ja vaihteistoon.

Turvallisuus

Jos puhumme vain auton turvallisuus- ja törmäyksenhallintaominaisuuksista, niin X2:lla on Euro NCAP:n täysi viiden tähden luokitus. Myös IIHS on antanut sille hyvät arvosanat. BMW on lisännyt autoon valtavasti turvavarusteita, ja he ovat myös työskennelleet kovasti estääkseen kaikenlaiset kaatumiset.

Huolto ja korjaus

BMW:n omistajat valittavat vain yhdestä asiasta, ja se on korkeat huoltokustannukset. BMW käyttää kaikkia premium-tason osia, ja niiden autot on suunniteltu erittäin monimutkaisiksi. Tämän lisäksi BMW-jälleenmyyjät osoittautuvat erittäin kalliiksi, kun takuu on päättynyt. Se on kuitenkin luotettava auto, jos pystyt maksamaan huoltolaskut.

  Aston Martin DB9 GT Luotettavuus

FAQ

Onko BMW X2 etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

BMW X2 on nelivetoinen auto.

Kuinka monta istuinta BMW X2:ssa on?

BMW X2 on auto, jossa on 5 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Keskikokoiset autot

Kuinka paljon hevosvoimia BMW X2:ssa on ja onko siinä turbo?

BMW X2:ssa on 301 hevosvoimaa ja 331 lb-ft vääntöä. Moottori on Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4, jonka iskutilavuus on 2,0 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Minkälaiset pyörät siinä on?

BMW X2:ssa on 19 X 8 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 19 X 8 tuuman alumiiniset takavanteet.

Kannattaako BMW X2 ostaa?

Vuoden 2020 BMW X2 on edelleen uusi ylellisysauto, mutta se kaipaa hiomista. Jousitus on liian jäykkä luksusajoneuvoksi, eikä tavaratila ole riittävä. Ajokokemus on silti miellyttävä hyvin paritetun 8-vaihteisen automaattivaihteiston ja 2,0 litran moottorin ansiosta.

Onko BMW X2 parempi kuin X1?

BMW X1:stä ei ole suorituskykyistä mallia. Jos etsit maasturin toiminnallisuutta ja suorituskykyä, BMW X2 on ainoa valintasi. Tässä mallissa on vaikuttavia tilastoja, kuten vain 4,9 sekunnin aika 0-100 km/h tehokkaiden 4-sylinteristen twin-turbomoottoreiden ansiosta.

Missä BMW X2 valmistetaan?

X2 valmistetaan Regensburgissa, Saksassa. Sitä valmistetaan X1:n rinnalla. Auto voidaan varustaa myös xDrive- nelivedolla korkeamman hintaluokan malleissa osana BMW X -perhettä.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z