BMW X2 yleiset ongelmat

BMW X2 ongelmat

BMW X2 on pienikokoinen ylellinen crossover-maasturi. Se perustuu samaan alustaan kuin BMW X1, mutta se on suorituskyvyltään parempi. Kuten kaikissa autoissa, myös BMW X2:ssa on joitakin yleisiä ongelmia, jotka kiinnostuneiden ostajien on hyvä tietää, ennen kuin he investoivat tähän tyylikkääseen katumaasturiin.

Joitakin BMW X2:n yleisimpiä ongelmia ovat vuotava öljytiiviste, viallinen jäähdytysjärjestelmä, elektroniikkaongelmat, kampiakselin anturin ohjelmistovika, korkeapaineisen polttoainepumpun ongelmat ja paljon muuta. Huomaa, että useimmat näistä ongelmista voidaan ratkaista käymällä pätevän BMW-huoltoteknikon tai BMW-huoltokeskuksen luona.

Mitkä ovat BMW X2:n yleiset ongelmat?

Viallinen jäähdytysjärjestelmä

Viallinen jäähdytysjärjestelmä on yksi yleisimmistä ongelmista, joita kohtaat BMW X2:ssa. Tämä johtuu siitä, että esimerkiksi huono jäähdytysneste, huono pumppu ja jäähdyttimen sisäiset tukokset voivat aiheuttaa ongelmia jäähdytysnesteen kanssa. Jos kuitenkin noudatat määräaikaishuoltoja, sinun ei tarvitse huolehtia huonosta jäähdytysnestejärjestelmästä.

Ohjelmistovika kampiakselin anturissa

  1. toukokuuta ja 07. kesäkuuta 2018 välisenä aikana valmistetuissa BMW X2 -malleissa on tämä ongelma. Näissä autoissa on asennettu kampiakselianturi, jossa on ohjelmistovirhe. Sen vuoksi kampiakselianturi ei pysty käsittelemään kampiakselin lähettimestä tulevia signaaliarvoja virheellisen laiteohjelmistotason vuoksi. Myös nämä autot kutsuttiin takaisin ja ongelma korjattiin.

Öljyn tiiviste vuotaa

Kun olet ajanut BMW X2:lla useita kilometrejä, kohtaat todennäköisesti vuotavan öljytiivisteen. Tämä johtuu siitä, että öljytiiviste altistuu jatkuvasti korkeille lämpötiloille, korkeille paineille, tärinälle ja kosketukselle kuumien nesteiden kanssa. Siksi on suositeltavaa vaihtaa öljytiivisteet 3 500 kilometrin välein.

  Yleiset ongelmat BMW E90 (3-sarjan sedan) kanssa

Suurjänniteakun oikosulku

Suurjänniteakun oikosulku on ainoa yleinen BMW X2 PHEV. Tämä ongelma tapahtuu alkulatauksen aikana hitsaushelmien muodossa olevien hiukkasten seurauksena. Se voi puolestaan aktivoida akussa ketjureaktion, mikä lisää tulipalon vaaraa.

Huomaa, että BMW X2 PHEV -mallit, joissa on tämä ongelma, on vedetty takaisin. Niihin kuuluvat 19. maaliskuuta ja 6. elokuuta 2020 välisenä aikana valmistetut X2-mallit.

Korkeapaineisen polttoainepumpun ongelmat

BMW X2:ssa on kaksi polttoainepumppua. Ensimmäinen polttoainepumppu on matalapainepumppu, joka kuljettaa kaasun ulos säiliöstä. Kun taas toinen polttoainepumppu on korkeapainepumppu, joka työntää kaasun palotilaan.

Näin ollen BMW X2:ssa on yleensä ongelmia korkeapainepumpun kanssa. Kun nämä ongelmat ilmenevät, ne saavat moottorin räiskimään suurilla nopeuksilla ajettaessa tai aiheuttavat kiihtyvyysongelmia. On siis tärkeää noudattaa määräaikaishuoltoja, jotta korkeapainepumppu toimii aina vaaditulla tavalla.

Ulkoisten ovenkahvojen ongelmat

Kun olet omistanut BMW X2:n useita vuosia, saatat alkaa huomata ongelmia ulkoisten ovenkahvojen kanssa. Tämä on toinen yleinen ongelma, sillä sen vuoksi autosi ovet eivät aukea. Tämän seurauksena saatat joutua vaihtamaan koko ovi- ja lukitusjärjestelmän, joka sijaitsee yleensä oven sisäpuolella.

Elektroniset ongelmat

Elektroniset ongelmat ovat yleisiä BMW:ssä. Jotkut BMW X2:n omistajat saattavat kokea samaa, enemmänkin vialliset elektroniset ikkunat. Viallisen elektronisen ikkunan lisäksi BMW:n järjestelmässä voi olla vika, että siinä on huono sulake. Huomaa, että Yhdistyneessä kuningaskunnassa yli 300 000 BMW:tä vedettiin takaisin viallisen elektroniikkajärjestelmän vuoksi.

  2022 BMW X4 vs. Mercedes GLC Coupe

Takavalojen kokoonpano-ongelma

Tämä ongelma esiintyy vain muutamassa BMW:n X2-mallissa. Jos X2:ssa on viallinen takavalo, huomaat, että moottorin tarkastusvalo syttyy. Se ilmoittaa ”Tarkista takavalo/jarruvalo”. Tämä ongelma johtuu yleensä korroosiosta, joka aktivoi toimintahäiriömerkkivalon.

FAQ

Kuinka pitkän ajan kuluttua BMW X2:ssa alkaa esiintyä ongelmia?

BMW X1:n tavoin BMW X2:ssa alkaa esiintyä pieniä ongelmia 80 000 kilometrin jälkeen. Mutta kun autolla on ajettu yli 150 000 kilometriä, voi alkaa esiintyä vakavia ongelmia. Auton käyttöiän pidentäminen edellyttää asianmukaista hoitoa ja huoltoa. Myös oikeat ajotavat ovat ratkaisevan tärkeitä.

Onko BMW X2 halvempi ylläpitää?

Ei, BMW X2 on erittäin kallis ylläpitää. Sen ylläpito on kalliimpaa kuin BMW X1:n. Tämä johtuu siitä, että siinä ilmenee enemmän vikoja kuin sen vastineessa, ja korjaus- ja huoltokustannukset ovat korkeat. Lisäksi BMW:n huolto ei ole halpaa, samoin kuin niiden varaosat. Varaudu siis käyttämään paljon rahaa X2:n ylläpitoon.

Mikä on BMW X2:n korkea ajokilometrimäärä?

Jos aiot ostaa käytetyn BMW X2:n, on tärkeää tietää, milloin vakavia ongelmia alkaa esiintyä. Niinpä kaikissa BMW X2:ssa, joissa on yli 150 000 kilometriä, on paljon kilometrejä. 150 000 mailin jälkeen BMW X2:een alkaa tulla vakavia ja kalliita ongelmia, ellei autoa ole huollettu hyvin.

  Paras BMW naiselle

Onko BMW X2 luotettavampi kuin BMW X1?

Ei, BMW X2 ei ole luotettavampi kuin BMW X1. BMW X1 on hieman luotettavampi kuin BMW X2. Siitä huolimatta kumpikaan auto ei ole kovin luotettava, sillä molemmat jäävät luotettavuusluokituksissa alle keskiarvon. BMW X1:ssä on kuitenkin vähemmän ongelmia, joten sen huolto- ja korjauskustannukset ovat hieman alhaisemmat.

Säilyttääkö BMW X2 arvonsa 5 vuoden jälkeen?

Ei, BMW X2 ei pidä arvoaan 5 vuoden jälkeen. Tämä johtuu siitä, että auto on hyvin epäluotettava, ja sen arvo laskee noin 52 % viiden vuoden aikana. Vaikka uusi BMW X2 maksaa noin 36 600 dollaria, sama auto voi maksaa noin 21 000 dollaria 5 vuoden kuluttua.

Johtopäätös

Käytetyn auton ostaminen voi olla halpaa, mutta huolto- ja korjauskustannukset voivat nousta huipulle. Siksi on ratkaisevan tärkeää selvittää BMW X2:n yleiset ongelmat, ennen kuin investoit siihen. BMW X2:n yleisiä ongelmia ovat muun muassa vuotava öljytiiviste, viallinen jäähdytysjärjestelmä, kampiakselin anturin ohjelmistovika ja monet muut.

Hyvä uutinen on, että useimmat näistä ongelmista voidaan hoitaa BMW-huoltokeskuksessa ja sertifioiduilla BMW-mekaanikoilla. Lisäksi on tärkeää selvittää, onko käytetyn BMW X2:n omistaja huolehtinut yleisistä ongelmista, jos kyseinen malli on palautettu.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z