BMW X2:n kaltaiset autot

BMW X2

BMW X2 on BMW:n valmistama pienikokoinen ylellinen crossover-maasturi. Se perustuu samaan alustaan kuin BMW X1, mutta se on urheilullisempi ja vähemmän käytännöllinen kuin X1. Näin ollen, mitkä autot ovat BMW X2:n kaltaisia?

BMW X1:n kaltaisia pienikokoisia ylellisiä crossover-maastureita ovat muun muassa Mercedes-Benz GLA, Audi Q3, Volvo XC40, Range Rover Evoque ja Mini Countryman sekä Jeep Cherokee. Useimmat näistä autoista ovat samassa hintaluokassa kuin BMW X2 ja niillä on samankaltaiset ominaisuudet.

Mitkä autot muistuttavat BMW X2:ta?

1. Mercedes-Benz GLA-luokka

BMW ja Mercedes ovat olleet kilpailijoita hyvin pitkään. Siksi niillä on monia samankaltaisia malleja, ja käyttäjien on aina vaikea valita mallista toiseen. Hyvä esimerkki on Mercedes-Benz GLA-Classin ja BMW X2:n samankaltaisuus.

Näillä kahdella autolla on muun muassa sama moottorikoko (2,0-litrainen nelivetoinen rivimoottori), viiden matkustajan tilavuus ja hienostunut tekniikka. Sen sijaan GLA-Class on tilavampi ja edistyksellisempi, kun taas BMW X2 tarjoaa paremman käsiteltävyyden ja poikkeuksellisen ajettavuuden.

Lisäksi BMW X2 on edullisempi kuin Mercedes-Benz GLA-luokka. Mercedes-Benz GLA-Classin perushinta on noin 38 000 dollaria, kun taas BMW X2:n perushinta on noin 37 500 dollaria.

2. Audi Q3

Audi kilpailee myös tiukasti BMW:n ja Mercedeksen kanssa. Audi Q3 on hyvin samankaltainen kuin BMW X2:n pienikokoinen katumaasturi. Näissä autoissa on 2,0-litrainen nelosrivimoottori, ja niihin mahtuu jopa viisi matkustajaa. BMW X2 on kuitenkin jonkin verran Audi Q3:a tehokkaampi, sillä perusmallin teho on 184 hevosvoimaa, kun taas perus-X2:n teho on 228 hevosvoimaa.

  Pitäisikö minun ostaa 10 vuotta vanha BMW?

Hinnan osalta molemmat autot maksavat lähes saman verran eli 37 500 dollaria. Siinä voi olla pieni ero riippuen siitä, mistä ostat autosi.

3. Volvo XC40

Toinen auto, joka pistää BMW X2:lle hanttiin, on Volvo XC40. Kuten BMW X2:ssa, myös Volvo XC40:ssä on tyylikäs ulkomuoto, joka vetoaa katsojiin. Lisäksi siinä on 2,0-litrainen nelivetoisen rivimoottorin kapasiteetti. Moottori ei kuitenkaan ole yhtä tehokas kuin BMW X2:ssa.

Lisäksi XC40:een mahtuu jopa viisi matkustajaa, aivan kuten BMW X2:een. Toisin kuin X2, Volvo XC40 on tilavampi ja turvallisempi. Toisaalta X2 on hienostuneempi ja käsiteltävyydeltään parempi. Ja vaikka nämä autot ovat samassa hintaluokassa, Volvo XC40 on hieman kalliimpi, sillä sen perushinta on 45 000 dollaria.

4. Mini Countryman

Mini Cooper Countryman ja BMW X1 ovat BMW X2:n lähimmät kilpailijat. Tämä johtuu siitä, että ne kaikki perustuvat samaan alustaan. Lisäksi niissä on 2,0-litrainen nelivetoinen rivimoottori ja useita samankaltaisia ominaisuuksia. Mini Cooperissa ja X1:ssä on kuitenkin tilavammat sisätilat kuin BMW X2:ssa.

Jos siis etsit BMW X2:n kaltaista autoa, jossa on kuitenkin käytännöllisemmät ja tilavammat sisätilat, Mini Cooper Countryman on paras valinta. Se on myös halvempi, sillä sen lähtöhinta on 30 000 dollaria.

5. Jeep Cherokee

Toinen BMW X2:n kaltainen auto on Jeep Cherokee. Vaikka hänen autonsa näyttää isommalta ja tehokkaammalta kuin X2, niillä on useita yhteisiä ominaisuuksia. Esimerkiksi Jeep Cherokeen perusmallissa on 2,0-litrainen nelosrivimoottori, joka löytyy myös BMW X2:sta. Jeepissä on kuitenkin tehokkaampi moottori, joka tuottaa jopa 270 hv.

  Kumpi saa enemmän tyttöjä - BMW vai Mercedes?

Hinnaltaan Jeep Cherokee on hieman edullisempi, sillä sen perushinta on noin 33 000 dollaria. Se on myös suurempi ja tilavampi kuin BMW X2. BMW X2 tarjoaa kuitenkin paremman käsiteltävyyden ja suorituskyvyn. Jeep Cherokeen vetokyky on kuitenkin parempi.

6. Range Rover Evoque

Jos haluat samanlaisen auton kuin BMW X2, mutta kehittyneemmillä ominaisuuksilla ja mukavuuksilla, Range Rover Evoque on oikea valinta. Vaikka tässä autossa on 2,0-litrainen nelosrivimoottori, se on vahvempi ja siinä on kehittyneempiä ominaisuuksia kuin BMW X2:ssa. Se on yksi markkinoiden parhaista pienikokoisista luksusmaastureista vetämiseen ja maastoajoon.

Range Rover Evoquen perushinta on noin 46 000 dollaria, eli se on kalliimpi kuin BMW X2.

FAQ

Onko BMW X2 luotettava?

Muihin BMW:n pienikokoisiin malleihin verrattuna BMW X2 on erittäin luotettava auto. Mutta kun sitä verrataan muihin markkinoilla oleviin kilpailijoihin, tämä auto ei ole niin luotettava. Kaiken kaikkiaan asianmukainen huolto voi saada tämän auton kestämään pidempään.

Mitkä ovat BMW X2:n tärkeimmät ongelmat?

BMW X2:ssa voi olla tyylikäs ulkomuoto ja viihtyisät sisätilat, mutta tämä auto kohtaa myös useita ongelmia elinkaarensa aikana. Joitakin yleisimpiä ongelmia, joita BMW X2:n käyttäjien pitäisi odottaa kohtaavansa, ovat vuotava öljyntiiviste, viallinen jäähdytysjärjestelmä, elektroniikkaongelmat, korkeajänniteakun oikosulkuongelmat ja kampiakselin anturin ohjelmistovika.

  BMW 523i - Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

Onko BMW X2:n huolto kallista?

Kyllä, minkä tahansa BMW-mallin ylläpito on erittäin kallista verrattuna useimpiin luksusautoihin. Mercedes-Benz ja Audi ovat suhteellisen edullisempia ylläpitää kuin BMW:t. Keskimäärin joudut käyttämään vähintään 17 602 dollaria ensimmäisten 10 vuoden huoltoon. Tämä

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z