BMW X3:n kaltaiset autot

BMW X3

BMW X3 on kuuluisan 3-sarjan sedanin crossover-versio. Tämän kompaktin crossover-maasturin voimanlähteenä on 248 hv ja 258 lb-ft vääntöä. Se on yksi markkinoiden luotettavimmista BMW-maastureista. Mitkä autot ovat kuitenkin BMW X3:n kaltaisia?

BMW X3:n kaltaisia autoja ovat muun muassa Mercedes-Benz GLC, Audi Q5, Jaguar F-Pace, Volvo XC60, Volkswagen Tiguan, Porsche Macan ja Genesis GV70. Tarpeistasi riippuen jokin näistä autoista voi siis olla hyvä korvaaja BMW X3:lle.

Mitkä autot muistuttavat BMW X3:a?

1. Mercedes-Benz GLC

Ensimmäinen BMW X3:n kaltainen auto on Mercedes-Benz GLC-luokka. Tässä autossa on sama perusmoottori kuin BMW X3:ssa, ja myös sen polttoainetaloudellisuusluokitus on lähellä. Lisäksi molempiin autoihin mahtuu viisi matkustajaa, ja ne ovat hyvin käytännöllisiä. Mercedes-Benz GLC-luokka on kuitenkin hieman ylellisempi, ja siinä on kehittyneitä kuljettajaa avustavia ominaisuuksia.

Toisaalta BMW tarjoaa hienostuneemman ja suorituskykyisemmän kyydin. Mitä tulee hintaan, BMW X3 maksaa 46 395 dollaria, kun taas Mercedes-Benz GLC-luokka maksaa 45 000 dollaria.

2. Audi Q5

Mercedes-Benz GLC:n tavoin myös Audi Q5:llä on samanlainen moottorikoko kuin BMW X3:lla, mutta se on myös ylellisempi ja kehittyneempi kuin BMW X3. Se näyttää myös tyylikkäämmältä, mutta BMW X3:n suorituskyky on parempi ja käsiteltävyys parempi. Audi Q5 on kuitenkin myös halvempi, sillä sen perushinta on noin 44 695 dollaria.

3. Porsche Macan

Jos pidät BMW X3:sta, mutta haluat samanlaisen auton, jossa on urheilullinen ulkonäkö ja suorituskyky, Porsche Macan on ihanteellinen valinta. Vaikka Macanissa on samanlainen moottoritilavuus kuin BMW X3:ssa, se toimii paljon paremmin ja on ylellisempi. Siitä huolimatta BMW X3 on käytännöllisempi ja turvallisempi kuin kompakti Porsche Macan.

  BMW 330e - Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

Lisäksi joudut maksamaan enemmän premium-ominaisuuksista ja suorituskyvystä, kun hankit Porsche Macanin. Tämä johtuu siitä, että sen perushinta on 58 590 dollaria, mikä on paljon korkeampi kuin useimpien tämän listan kompaktien luksusmaastureiden.

4. Jaguar F-Pace

Jaguar F-Pace on toinen hyvä lähikilpailija BMW X3:lle. Siinä on 2,0-litrainen moottori, joka tuottaa 247 hv ja 269 b-ft vääntöä. Siinä on myös vakiona nelivetojärjestelmä, mikä on kiitettävää. Jaguar F-Pace on myös X3:a tasokkaampi, mikä selittää sen korkean, 53 675 dollarin hintalapun.

5. Volvo XC60

Volvo XC60 on yksi tämän listan parhaiten muotoilluista autoista. Se on myös turvallinen ja erittäin käytännöllinen, ja siinä on paljon huippuluokan ominaisuuksia. Perusmalli maksaa noin 46 845 dollaria, ja siinä on 2,0-litrainen nelivetoinen rivimoottori. Se tuottaa 247 hv ja 258 lb-ft vääntöä. Siitä huolimatta BMW X3 on suorituskykyisempi ja ylellisempi kuin XC60.

6. Genesis GV70

Genesis GV70 on toinen BMW X3:n kaltainen kompakti katumaasturi. Tämä auto on hiljalleen nousemassa luksusluokkaan, sillä se tarjoaa erinomaista mukavuutta, ylellisyyttä ja tyyliä. Mutta toisin kuin BMW X3:ssa, tässä autossa on hieman suurempi moottori, joka on 2,5-litrainen nelivetoinen rivimoottori. Se tuottaa 300 hv ja 311 lb-ft vääntöä.

Huolimatta siitä, että Genesis GV70 tarjoaa paljon poikkeuksellisia ominaisuuksia, se on melko edullisempi kuin BMW X3, sillä se maksaa noin 43 995 dollaria.

  BMW 225xe - Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

7. Volkswagen Tiguan

Volkswagen Tiguan on tämän listan halvin auto. Siinä on kuitenkin useita huippuluokan ja ylellisiä ominaisuuksia. Se on myös käytännöllinen ja yksi markkinoiden luotettavimmista kompakteista katumaastureista. Tämä 2,0-litraisella nelosrivimoottorilla varustettu katumaasturi tuottaa 184 hv ja 221 lb-ft vääntöä. Tämä on melko paljon vähemmän kuin BMW X3:n perusmallissa.

Koska Volkswagen Tiguan ei ole yhtä ylellinen tai edistyksellinen kuin BMW X3, se on myös melko edullisempi, sillä perusmallin hinta on 34 245 dollaria.

FAQ

Onko BMW X3 luotettava?

BMW X3:n luotettavuusluokitus on keskimääräinen, mikä on hieman parempi kuin useimpien BMW-mallien, sillä ne jäävät keskimääräisen luotettavuuden alle. Kuten useimmat BMW:t, BMW X3 rekisteröi enemmän ongelmia kuin useimmat kilpailijansa. Lisäksi BMW:n osat ja huollot ovat kalliimpia kuin monilla sen kilpailijoilla.

Kuinka monta kilometriä BMW X3 kestää?

Jos BMW X3:a huolletaan asianmukaisesti ja kuljettaja noudattaa hyviä ajotapoja, sen pitäisi kestää 150 000-200 000 kilometriä ennen vakavia korjauksia. Tämä tarkoittaa, että tämä auto voi kestää yli 250 000 mailia 15 vuoden ajan. Mutta jos sitä ei huolleta asianmukaisesti, käyttäjillä on vakavia ongelmia jo 150 000 mailin jälkeen.

Mitkä ovat BMW X3:n tärkeimmät ongelmat?

BMW X3 on yksi markkinoiden luotettavimmista BMW-maastureista. Jos kuitenkin haluat varmistaa, että autosi kestää pidempään, joidenkin yleisimpien ongelmien tunteminen voi auttaa sinua puuttumaan niihin etukäteen. X3:n yleisiä ongelmia ovat ajoketjun ohjaimen vikaantuminen, jäähdyttimen ylikuumeneminen, moottoriöljyvuodot ja kattoluukun vuodot.

  BMW Z4 VS Jaguar F Type - kumpi on parempi?

Onko BMW X3:n huolto kallista?

Kyllä, BMW X3:n ylläpito on todella kallista verrattuna muihin kompakteihin luksusmaastureihin. Tämän auton ylläpito voi maksaa noin 1034 dollaria vuodessa. Ja 10 vuoden aikana saatat joutua maksamaan yli 17 500 dollaria tämän auton ylläpitoon. Huoltokustannukset riippuvat myös siitä, miten hyvin huollat autoasi, sillä ne voivat kasvaa tai laskea.

Kuinka nopea BMW X3 on?

BMW X3 M:n huippunopeus on 174 km/h, kun se on varustettu suorituskykyisillä renkailla. Tämän lisäksi se voi kiihdyttää nopeudesta 0-100 km/h vain 4,1 sekunnissa, mikä on erittäin vaikuttavaa. Huomaa, että tämä nopeus voidaan saavuttaa vain TwinPower Turbo -rivimoottorilla, jonka 6-sylinterinen moottori tuottaa yhteensä 382 hv.

Bottom line

Jos BMW X3 ei miellytä sinua kovinkaan paljon, mutta haluat vastaavia autoja, jotka vastaavat parhaiten tarpeitasi, auton valitseminen yllä olevasta listasta on loistava valinta. Mercedes-Benz GLC-luokka on listan ylellisin ja edistyksellisin auto, kun taas Volkswagen Tiguan on edullisin. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä Volvo XC60 on turvallisin.

Yleisesti ottaen BMW X3 on erinomainen auto, jossa on paljon kiehtovia ominaisuuksia. Se on myös tehokas, käytännöllinen ja siinä on useita eri varusteita valittavana. Mutta kuten odotettua, tämän auton ylläpito on melko kalliimpaa kuin monien listalla olevien autojen.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z