BMW X4:n kaltaiset autot

Onko BMW X4 hyvä auto?

BMW X4 on kompakti ylellinen crossover-maasturi, mutta sitä markkinoidaan urheilullisena coupe-mallina. Siksi se näyttää samankaltaiselta kuin BMW X6, mutta X6 on hieman kehittyneempi ja isompi. Mitkä autot BMW X6:n lisäksi muistuttavat BMW X4:ää?

BMW X4:n kaltaisia autoja ovat Mercedes-Benz GLC-Class Coupe, Audi Q5, Porsche Macan, Jaguar F-Pace, Land Rover Range Rover Evoque ja Audi RS Q3. Useimmissa näistä autoista on samat ominaisuudet kuin BMW X4:ssä. Siitä huolimatta jotkut niistä ovat jopa suorituskykyisempiä kuin X4, kun taas toiset ovat X4:ää kehittyneempiä ja mukavampia.

Mitkä autot muistuttavat BMW X4:ää?

1. Mercedes-Benz GLC Coupe

Mercedes-Benz GLC Coupe on hyvin samankaltainen kuin BMW X4, sillä ne ovat molemmat urheiluautoja. Niillä on myös samankaltainen muotoilu, jossa kattolinja on vino, mikä tekee takaistuimesta ahtaan. Lisäksi niissä on 2,0-litrainen nelivetoinen rivimoottori, jossa on vakiona nelivetojärjestelmä.

Mercedes-Benz GLC Coupen moottori on kuitenkin hieman tehokkaampi, sillä se tuottaa 255 hv ja 273 lb-ft vääntöä. Sitä vastoin BMW X4:n moottori tuottaa jopa 248 hv ja 258 lb-ft vääntöä. Hinnaltaan GLC Coupe on hieman kalliimpi, sillä sen perushinta on 54 950 dollaria, kun taas X4:n hinta on 52 795 dollaria.

2. Audi RS Q3

Toinen BMW X4:ää muistuttava auto on Audi RS Q3. Quattro-järjestelmällä varustettu Audi RS Q3 toimii poikkeuksellisen hyvin, ja se on BMW X4:ää mukavampi. Se on myös polttoainetehokas ja tarjoaa huippuluokan ominaisuuksia. Siitä huolimatta BMW X4 on suorituskykyisempi ja helpompi käsitellä.

  BMW M2 Luotettavuus

Audi Q3:n perushinta on noin 37 600 dollaria, eli se on halvempi kuin BMW X4, mutta ominaisuuksiltaan samanlainen.

3. Audi Q5

Jos olet Audi-fani ja haluat samanlaisen mutta hieman paremman auton kuin BMW X4, Audi Q5 on parempi vaihtoehto. Tämä auto on hienostuneempi, kehittyneempi ja mukavampi kuin BMW X4 ja Audi RS Q3. Siinä on myös tyylikäs ja elegantti ulkomuotoilu ja runsaasti huipputeknisiä ominaisuuksia. Siitä huolimatta parempi suorituskyky on parempi ja sitä on helpompi käsitellä.

Hinnaltaan BMW X4 on kalliimpi kuin Audi Q5. X4:n perushinta on 52 795 dollaria, kun taas Audi Q5:n perushinta on 44 695 dollaria. Saat siis paljon enemmän, kun hankit Audi Q5:n verrattuna X4:ään.

4. Jaguar F-Pace

Jaguar F-Pace on paras auto ihmisille, jotka haluavat BMW X4:n kaltaisen auton, mutta hienostuneemmilla sisätiloilla. BMW X4:n tavoin Jaguar F-Pace on varustettu 2,0-litraisella nelivetoisen rivimoottorilla, joka tuottaa 247 hevosvoimaa ja 269 hevosvoiman vääntömomentin.

Vaikka näillä autoilla on useita yhteisiä ominaisuuksia, Jaguar F-Pace on myös melko tilavampi kuin BMW X4. Suorituskyvyn ja tehon suhteen BMW X4 on kuitenkin parempi auto. Myös hinnat ovat samankaltaiset, sillä BMW X4 maksaa 52 795 dollaria, kun taas Jaguar F-Pace maksaa 53 675 dollaria.

5. Porsche Macan

Porsche Macan on yksi markkinoiden kauneimmista keskikokoisista luksusmaastureista. Tässä autossa on lumoava ulkomuoto ja huippuluokan sisätilat. Vaikka se muistuttaa BMW X4:ää, se on hienostuneempi ja siinä on parempi suorituskyky ja teho. Perusmallin Porsche Macanin lähtöhinta on 58 950 dollaria, mikä on paljon kalliimpi kuin BMW X4:n.

  Kuinka monta istuinta BMW iX3 on?

Jos siis haluat urheilullisen ja ylellisen keskikokoisen katumaasturin, joka muistuttaa BMW X4:ää, Porsche Macan on paras korvaaja. Mutta joudut maksamaan siitä enemmän.

6. Land Rover Range Rover Evoque

BMW X4 on mukava sporttinen coupé, ja se suoriutuu erinomaisesti kaupungissa ja maantiellä. Mutta kun kyse on maasto-aktiviteeteista, Land Rover Range Evoque on ihanteellinen valinta. Tässä autossa on 2,0-litrainen nelosrivimoottori, joka tuottaa 246 hv ja jossa on nelivetojärjestelmä, ja se takaa, että voit ajaa maastossa ongelmitta.

Sitä paitsi se on myös edullisempi kuin BMW X4, joka tarjoaa erinomaisen käsiteltävyyden ja tehon. Land Rover Range Rover Evoquen perushinta on noin 46 175 dollaria.

FAQ

### Kannattaako BMW X4:ään investoida?
Se riippuu siitä, mitä etsit. Jos haluat urheilullisen coupén, jossa on huippuluokan sisätilat ja poikkeuksellinen teho, BMW X4 on loistava vaihtoehto. Mutta jos haluat kohtuuhintaisen, käytännöllisen ja luotettavan keskikokoisen katumaasturin, tämä ei ole paras valinta.

Mitkä ovat BMW X4:n yleiset ongelmat?

BMW on kauniisti suunniteltu, mukava ja suorituskykyinen auto. Siinä on kuitenkin useita ongelmia, jotka kannattaa tietää, kuten moottorin käynnistymishäiriöt, turbon hukkaportin ongelmat, pyörän hallinnan menetys, viallinen sähköjärjestelmä viallinen turvavyön lukituksen tunnistus ja hiukkassuodattimen tukkeutuminen. Hyvällä hoidolla ja huollolla useimmat näistä ongelmista voidaan välttää.

  2022 BMW X5 VS Volvo XC90 - kumpi on parempi?

Kuinka monen kilometrin jälkeen BMW X4:ssä alkaa esiintyä ongelmia?

Vaikka BMW X4 on luotettavampi kuin BMW X5 ja X6, se on vähemmän luotettava kuin BMW X3. Siitä huolimatta käyttäjien on syytä varautua pieniin ongelmiin, kuten sytytystulppien vikaantumiseen, jo 40 000 mailin kohdalla. Monet vakavat ongelmat alkavat näkyä vasta 100 000 mailin jälkeen.

Onko BMW X4:n huolto kallista?

Kyllä, BMW X4 on kallis ylläpitää. Tämä johtuu tarvittavista kalliista erikoisosista ja korkeista huoltokustannuksista. Vuosittain BMW X4:n käyttäjän on maksettava vähintään 988 dollaria tämän auton ylläpidosta. Tämä on enemmän kuin keskikokoisen katumaasturin keskimääräiset ylläpitokustannukset, jotka ovat 652 dollaria.

Kuinka kauan BMW X4 kestää?

BMW X4 kestää keskimäärin 150 000-200 000 kilometriä. Mutta asianmukaisella huollolla ja hoidolla BMW X4 voi kestää yli 200 000 kilometriä. Lisäksi tarvitaan asianmukaisia ajotapoja, jotta X4 kestäisi keskimääräistä kauemmin.

Johtopäätös

BMW X4 on toinen niistä kahdesta autosta, joita BMW markkinoi urheilullisena coupe-autona. Toinen auto on BMW X6. BMW X4 on tyylikäs, mukava, käytännöllinen ja poikkeuksellisen käsiteltävä ja suorituskykyinen. Mutta kuten useimmat BMW:t, tämäkin auto on melko kallis ylläpitää, ja sen aloituskustannukset ovat korkeat. Kaiken kaikkiaan se on mukava coupe, jossa on huippuluokan ominaisuuksia.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z