BMW X5 Luotettavuus

Saksalaisilla autoilla on ollut historiaa turvallisten ja ylellisten autojen valmistajana, mutta niiden huoltokustannukset ovat korkeat. BMW on kuuluisa urheilullisesta muotoilustaan, ajodynamiikastaan ja upeista sisätiloistaan. X5 on keskikokoinen katumaasturi, joka kuuluu X-sarjaan, joka valmistaa urheilullisia katumaastureita kaikilla ylellisyysominaisuuksilla.

Yleiskatsaus

X5 on iso katumaasturi, johon mahtuu helposti 5 tai 6 henkilöä ja jossa on 72,3 kuutiometriä tavaratilaa. X5:llä on ollut useita sukupolvia vuodesta 1999 lähtien, ja tällä hetkellä se on neljännessä sukupolvessa. Siinä on AWD-järjestelmä, joka lisää tutkan pitoa, ja siinä on tehokas 2,0 litran 4-sylinterinen moottori, joka voi vaihdella aina X5 M:n 4,4 litran 8-sylinteriseen kaksoisturbomoottoriin asti.

Luotettavuus

Saksalaisten autojen luotettavuudella oli erittäin hyvä maine, mutta se on viime aikoina heikentynyt hyvin paljon. Tämä johtuu pääasiassa korkeista huoltokustannuksista, erityisesti BMW:ssä. BMW:t tarjoavat kuitenkin parhaat ajotilat ja erittäin korkealaatuiset sisätilat ja teknologiaominaisuudet.
X5 ei ole paras katumaasturi, mutta se on parempi kuin monet kilpailijansa. Itse asiassa J.D Powerin luotettavuusarvosana on 77 pistettä 100:sta, jota kutsutaan keskimääräiseksi. Autossa käytettyjen osien laatu ja voimansiirto oikeuttavat kuitenkin auton hypetyksen ja hinnan.

Turvallisuus

Turvallisuus ei ole ongelma saksalaisten autonvalmistajien kanssa. BMW on luokiteltu maailman turvallisimmaksi autoksi, eikä X5 ole poikkeus. X5:llä on viiden tähden luokitus, ja se sai myös IIHS:n ”Top Safety Pick” -palkinnon. Siinä on monia muita aktiivisia turvallisuusominaisuuksia, jotka takaavat matkustajien turvallisuuden.

  Parhaat BMW:n twin-turbomallit

Huolto ja korjaus

Tässä kohtaa BMW:n luotettavuus kaatuu. BMW:t ovat tunnettuja korkeista huoltokustannuksistaan. Osien laatu on kuitenkin hyvä, mutta ne tarvitsevat silti säännöllistä huoltoa ja öljynvaihtoja, jotta ne toimisivat moitteettomasti. X5:n keskimääräiset vuotuiset huoltokustannukset ovat noin 1 100 dollaria, mikä ei ole kovinkaan kallista verrattuna sen kilpailijoihin.

FAQ

Onko BMW X5 etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

BMW X5 on takavetoinen auto.

Kuinka monta istuinta BMW X5:ssä on?

BMW X5 on auto, jossa on 5 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Standard SUV 2WD

Kuinka paljon hevosvoimia BMW X5:ssä on ja onko siinä turbo?

BMW X5:n teho on 335 hevosvoimaa ja vääntömomentti 330 lb-ft. Moottori on Intercooled Turbo Gas/Electric I-6, jonka iskutilavuus on 3,0 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Minkälaiset pyörät siinä on?

BMW X5:ssä on 19 X 9 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 19 X 9 tuuman alumiiniset takavanteet.

Onko BMW X5:ssä ongelmia?

Vaihteisto-ongelma on kallis ongelma, joka on raportoitu BMW X5:ssä. Kuljettajat ovat raportoineet vaihteisto-ongelmista, jotka ovat ilmenneet ailahtelevana vaihtamisena ja varoitusvalona kojelaudassa. Vaihteiston suojaamiseksi vaurioilta auto voi siirtyä hitaaseen tilaan, jos vaihteistoneste loppuu.

Mitkä ovat BMW X5:n huonoja vuosimalleja?

Tämän mallivuoden 2011 moottorin sammuminen on BMW X5 -crossover-maasturin suurin ongelma. Myös vuoden 2008 X5:n sisätiloista vuotaa vettä. Vaihteiston toimintahäiriö vuoden 2013 X5:ssä on kolmanneksi vakavin ongelma. Näitä ongelmia löytyy alle 70 000 kilometrin ajomatkalla.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z