BMW X5 M Luotettavuus

M-mallit ovat BMW-autojen suorituskykyisiä malleja. Näissä malleissa on suuremmat ja nopeammat moottorit ja monia muita parannettuja ylellisyysominaisuuksia. X5 M on keskikokoinen katumaasturi, joka on erittäin tehokas ja vakaa AWD-järjestelmänsä ansiosta. Tämä M-malli on erittäin urheilullisen näköinen ja tarjoaa jännittäviä ajokokemuksia.

Yleiskatsaus

Tyylistään ja perfo4maisuudestaan tunnetussa autossa on 4,4 litran kaksoisturboahdettu V8-moottori, joka tuottaa äärimmäisen paljon 591 hevosvoimaa, ja se kiihtyy 0-100 km/h vain 3,8 sekunnissa. Auton ulkonäkö on myös hieman erilainen ja urheilullisempi kuin yksinkertaisen X5:n. Siinä on myös entistäkin paremmat jarrut 6-mäntäisellä jarrujärjestelmällä.

Luotettavuus

Saksalaiset autot on rakennettu kestämään monta vuotta, koska niiden osat ja moottori ovat korkealaatuisia. nämä huipputekniset autot ovat kuitenkin myös erittäin kalliita ylläpitää, jotta ne toimisivat moitteettomasti. Sama pätee BMW:hen, nämä ovat poikkeuksellisen hyvin valmistettuja autoja, mutta niiden omistaminen maksaa paljon.
X5 M:ssä on tehokas moottori, joka varmasti kestää jopa yli 20 vuotta. Myös osien laatu on huippuluokkaa, mutta huoltokustannusten vuoksi sen luotettavuus on vain keskinkertainen. J.D Powerin luotettavuusarvosanojen keskiarvo on 77 pistettä 100:sta, mikä on BMW-autoille normaalia.

Turvallisuus

Turvallisuus on aina ollut BMW:n vahva osasto, ja ne loistavat turvallisuusominaisuuksissa. X5 M:llä on viiden tähden luokitus kaikilta turvallisuustestiorganisaatioilta. Siinä on myös parempi jarrujärjestelmä, joka jopa parantaa automaattista hätäjarrutusjärjestelmää. Sen lisäksi siinä on kaikki muut vakioturvallisuusominaisuudet.

  Bentley Brooklands Luotettavuus

Huolto ja korjaus

Ainoa osa-alue, jossa BMW:t kärsivät, ovat niiden korkeat huoltokustannukset. Ihmiset rakastavat BMW-autoja, mutta yksi asia, josta he aina valittavat, on niiden korkeat huoltokustannukset. Myös X5 M maksaa paljon, ja sen arvioidut vuotuiset huoltokustannukset ovat 1 200 dollaria.

FAQ

Onko BMW X5 M etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

BMW X5 M on nelivetoinen auto.

Kuinka monta istuinta BMW X5 M:ssä on?

BMW X5 M on auto, jossa on 5 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Standard SUV 4WD

Kuinka paljon hevosvoimia BMW X5 M:ssä on ja onko siinä turbo?

BMW X5 M:n teho on 567 hevosvoimaa ja vääntömomentti 553 lb-ft. Moottori on Twin Turbo Premium Unleaded V-8, jonka iskutilavuus on 4,4 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Kuinka paljon maavaraa BMW X5 M:ssä on?

8,4 tuumaa ( 21,34 cm )

Minkä tyyppiset pyörät siinä on?

BMW X5 M:ssä on 21 X 10,5 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 21 X 11,5 tuuman alumiiniset takavanteet.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z