BMW X6 Luotettavuus

Hieman X5:tä suurempi X6 on keskikokoinen crossover-luokan luksusmaasturi. Siinä keskitytään pääasiassa entistä parempaan ajodynamiikkaan, kuten parempiin jousitus-, moottori- ja vaihteistojärjestelmiin. Riippumatta siitä, kuinka kauniita ja urheilullisia autoja BMW valmistaa, ne eivät silti ole luotettavimpia vaihtoehtoja ihmisille.

Yleiskatsaus

X6 on paljon paranneltu versio X5:stä, ja siinä on 3,0 litran turboahdettu 6-sylinterinen moottori, joka kiihtyy 0-100 km/h vain 5,5 sekunnissa. Tämä on vain perusmalli, ja sitten on läsnä M-malli, jossa on vielä suurempi ja nopeampi 4,4 L:n moottori, joka tuottaa 591 hevosvoimaa.

Luotettavuus

Luotettavuus on BMW:n kaltaisten autojen kohdalla hankala asia, koska niissä käytetään äärimmäisen uusinta tekniikkaa ja lopulta kalliita ja harvinaisia osia, mikä aiheuttaa sen, että huoltotiheys nousee, mikä vähentää luotettavuutta. Oikein hoidettuna BMW:t ovat kuitenkin kestävimpiä autoja.
X6:ssa on kaikenlaisia laadukkaimpia osia. Moottori ei myöskään ole täysin uusi, ja se on osoittautunut erittäin tehokkaaksi ja kestäväksi, jos sitä pidetään huolellisesti. Silti X6:n kokonaisluotettavuuspistemäärä on 81 pistettä 100:sta, mikä on itse asiassa hyvä BMW:n vertailussa.

Turvallisuus

BMW-autojen turvallisuusmittaukset ovat aina täydellisiä, ja X6 on turvallisuudeltaan viiden tähden auto. Siinä on kaikki BMW:n vakioturvallisuusvarusteet, jotka ovat osoittautuneet erittäin hienoiksi.

Huolto ja korjaus

BMW:n huoltokustannukset ovat aina korkeammat kuin monien muiden autojen. Myös jälleenmyyjät veloittavat melko korkeita hintoja, ja autot ovat usein liian monimutkaisia mille tahansa yksinkertaiselle korjaamolle. X6 maksaisi noin 1200 dollaria vuodessa ennaltaehkäisevästä huollosta ja muista vioista. Koska autossa on hyvin vähäisiä vikoja, toivottavasti joutuisit käyttämään vain säännölliseen huoltoon.

  Kannattaako ostaa käytetty BMW 3-sarja?

FAQ

Onko BMW X6 etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

BMW X6 on nelivetoinen auto.

Kuinka monta istuinta BMW X6:ssa on?

BMW X6 on auto, jossa on 5 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Standard SUV 4WD

Kuinka paljon hevosvoimia BMW X6:ssa on ja onko siinä turbo?

BMW X6:n teho on 335 hevosvoimaa ja vääntömomentti 330 lb-ft. Moottori on Intercooled Turbo Gas/Electric I-6, jonka iskutilavuus on 3,0 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Minkälaiset pyörät siinä on?

BMW X6:ssa on 20 X 9 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 20 X 9 tuuman alumiiniset takavanteet.

Mitä ongelmia BMW X6:ssa on?

Tämä auto on erittäin vankka ja sillä on ollut hyvin vähän ongelmia. Raportteja sähköongelmista, jotka liittyvät lähinnä käynnistykseen, akun kestoon ja varoitusvaloihin, on raportoitu.

Onko BMW X6 ostamisen arvoinen?

Vuoden 2020 BMW X6 on BMW. Se on tehokas, ylellinen, siinä on uusinta tekniikkaa ja se tarjoaa turvallisen ja mukavan kyydin. Kolmannen sukupolven uudelleensuunnittelun tuloksena syntyi SUV-kupee, joka on tehokkaampi kuin muut tiellä olevat ajoneuvot.

Minkä vuoden BMW X6 on luotettavin?

Vuodet 2019-2021 ovat BMW X6:n parhaat vuodet. Nämä mallit pystyvät hyödyntämään vanhempien mallivuosien oppeja, mikä näkyy lisääntyneenä luotettavuutena, vähäisempinä valituksina ja vähemmän raportoituina ongelmina.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z