BMW X6 M Luotettavuus

M-mallit ovat BMW:n suorituskykyisiä, vieläpä premium-luokan luksusmalleja. X6 M -mallissa on entistäkin nopeampi moottori ja paremmat jarrut yhdistettynä entistäkin ylellisempiin sisätiloihin. Teknologiaominaisuudet ovat huippuluokkaa, ja se näyttää entistäkin urheilullisemmalta.

Yleiskatsaus

Tämä katumaasturi on paljon nopeampi, siinä on AWD-järjestelmä ja jopa parannetut pyörämallit. Auton vaihteistojärjestelmä on 8-vaihteinen automaattivaihteisto, josta voi vaihtaa myös manuaalivaihteistoon. Lisäksi siinä on kaikkien M-mallien tapaan entistäkin herkemmin reagoivat jarrut 6-mäntäisellä jarrujärjestelmällä ja V8-kaksoisturbomoottorilla.

Luotettavuus

Luotettavuus on tärkeä näkökohta autoa valittaessa, sillä monikaan ei halua viettää aikaansa autotallissa. Kestävä moottori ja laadukkaat osat lisäävät luotettavuutta, mutta myös turvallisuusmittaukset ja huoltokustannukset ovat tärkeitä. BMW sijoittuu 31. sijalle 40 automerkin joukosta.
X6 M:ssä on kaikki ensiluokkaiset laatuosat ja kestävä moottori. Tätä moottoria käytetään monissa muissa BMW:n autoissa, ja se on osoittautunut melko luotettavaksi. Jos tarkastelemme luotettavuusluokituksia, se on myös hyvä, ja J.D Power antoi X6-sarjalle 82 pistettä 100:sta.

Turvallisuus

Turvallisuusnäkökulma on aina täydellinen saksalaisissa autoissa, kuten BMW:ssä. X6 M:ssä itsessään on kaikki aktiiviset ja passiiviset turvavarusteet, ja kaikki ne ovat huippulaatua. Monet törmäystestausorganisaatiot ovat arvioineet X6:n viidellä tähdellä.

Huolto ja korjaus

Huolto on BMW:n ostamisen vaikein osa. BMW:t tarvitsevat usein paljon huoltoa toimiakseen täydellisesti, ja M-mallit tarvitsevat vielä enemmän huoltoa. laadukkaiden osien ansiosta ne eivät kuitenkaan hajoa kovin usein. Silti sinun pitäisi säästää vuosittain lähes 1 200 dollaria huoltoon liittyviin asioihin, kuten öljynvaihtoon tai suodattimen vaihtoon, ja muihin korjauksiin.

  Mitä eroa on BMW 750i:n ja 750Li:n välillä?

FAQ

Onko BMW X6 M etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

BMW X6 M on nelivetoinen auto.

Kuinka monta istuinta BMW X6 M:ssä on?

BMW X6 M on auto, jossa on 5 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Standard SUV 4WD

Kuinka paljon hevosvoimia BMW X6 M:ssä on ja onko siinä turbo?

BMW X6 M:n teho on 567 hevosvoimaa ja vääntömomentti 553 lb-ft. Moottori on Twin Turbo Premium Unleaded V-8, jonka iskutilavuus on 4,4 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Kuinka paljon maavaraa BMW X6 M:ssä on?

8,4 tuumaa ( 21,34 cm )

Minkä tyyppiset pyörät siinä on?

BMW X6 M:ssä on 21 X 10,5 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 21 X 11,5 tuuman alumiiniset takavanteet.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z