BMW X6:n kaltaiset autot

BMW X6

BMW X6 on maailman ensimmäinen crossover coupe. Vuonna 2008 tapahtuneesta lanseerauksestaan lähtien tämä auto on saavuttanut mainetta, ja se on yksi markkinoiden myydyimmistä crossover coupeista. Mitkä autot ovat kuitenkin BMW X6:n kaltaisia?

BMW X6:n kaltaisia autoja ovat Porsche Cayenne, Genesis GV80, Mercedes-Benz GLE-luokka, Volvo XC90, Audi RS Q8 ja Range Rover Sport. Joitakin samankaltaisia ominaisuuksia, jotka ne jakavat BMW X6:n kanssa, ovat suorituskyky, tyylikkyys, mukavuus, polttoainetaloudellisuus, turvallisuus ja alkuperäinen hinta.

Mitkä autot ovat BMW X6:n kaltaisia?

1. Porsche Cayenne

Porsche Cayenne kuuluu markkinoiden houkuttelevimpiin keskikokoisiin luksusmaastureihin. Vaikka Porsche Cayenne on BMW X6:n tavoin urheilullisen näköinen kompakti, se tarjoaa enemmän sisätilaa ja lastitilaa. Lisäksi sen kyyti on tasaista ja sisätilat ovat viihtyisät, ja niissä on paljon hienostuneita ominaisuuksia.

Perusmalli on varustettu 3,6-litraisella 6-sylinterisellä rivimoottorilla, mutta siinä on myös tehokkaita moottoreita, kuten 4,8-litrainen V8-kaksoisturbomoottori. Tämä katumaasturi jakaa useita ominaisuuksia BMW X6:n kanssa, kuten ylelliset sisätilat, loistava suorituskyky ja samanlainen polttoainetehokkuus.

2. Genesis GV80

Genesis GV80 ei ehkä ole saksalainen tuotemerkki, mutta se antaa niille kyytiä. Sen tyylikkään ulkoasun ja ylellisen sisätilan ansiosta. Genesis GV80:ssä on myös hyvin integroituja teknisiä ominaisuuksia, ja se tarjoaa hienostuneen ajon. Siinä on myös valinnainen kolmas rivi, joka on ihanteellinen isolle perheelle.

Auton perushinta on 56 645 dollaria 2.5T-versiossa, ja se jakaa useita ominaisuuksia BMW X6:n kanssa. Joitakin yhteisiä ominaisuuksia ovat ylellinen sisustus, kehittynyt tekniikka ja tyylikäs muotoilu.

  Onko BMW M235i luotettava?

3. Audi RS Q8

Audi RS Q8 on suorituskykyinen keskikokoinen luksusmaasturi. Vaikka BMW X6 on ylellinen ja tyylikäs, Audi RS Q8 on vielä parempi. Se näyttää sisältä upealta, ja sen sisätiloissa on paljon ylellistä ja edistyksellistä teknologiaa. Lisäksi siinä on erittäin tehokkaat moottorit, sillä perusmallissa on 4,0-litrainen kaksoisturboahdettu V8-moottori, joka tuottaa 591 hv.

Upeasta ulkonäöstään ja suorituskyvystään huolimatta Audi RS Q8:ssa on useita samankaltaisia ominaisuuksia kuin BMW X6:ssa. Näitä ovat suorituskyky, tyylikäs sisustus ja kaunis ulkomuotoilu. Audi RS Q8:n perusmallin lähtöhinta on noin 122 190 dollaria.

4. Volvo XC90

Jos nautit BMW X6:n mukavuudesta ja suorituskyvystä, mutta haluat suuremman ja tilavamman matkustamon ja tavaratilan, Volvo XC90 on ihanteellinen hankinta. Toisin kuin X6:ssa, jossa on vino kattolinja, Volvo XC90:ssä on suuri matkustamo, ja siihen mahtuu jopa seitsemän matkustajaa. Kolmannen rivin istumapaikkojen ansiosta.

BMW X6:n ja Volvo XC90:n yhteisiä ominaisuuksia ovat muun muassa ylelliset sisätilat, tyylikäs ulkomuotoilu, ensiluokkaiset turvallisuusominaisuudet ja samankaltaiset polttoainetaloudellisuusluvut.

5. Mercedes-Benz GLE-luokka

Mercedes-Benz GLE-luokka kuuluu tämän listan edistyksellisimpiin ja pisimmälle kehitettyihin keskikokoisiin katumaastureihin. Tässä autossa on useita varustevaihtoehtoja, joiden avulla käyttäjät voivat valita tarpeisiinsa parhaiten sopivan auton. Perusmallin hinta on 56 600 dollaria, ja siinä on 2,0-litrainen 4-sarjan turbomoottori, kun taas huipputehokas AMG-versio maksaa 76 000 dollaria.

  Onko BMW X6 tyttöauto?

AMG-versio on erittäin tehokas, sillä se tuottaa maksimissaan 603 hevosvoimaa käyttämällä V8-turbomoottoria. Kaiken kaikkiaan näillä autoilla on useita yhteisiä ominaisuuksia, kuten korkealuokkainen sisustus, kaunis ulkomuotoilu ja edistyksellinen tekniikka.

6. Range Rover Sport

Toinen BMW X6:n läheinen kilpailija on Range Rover Sport. Sen lisäksi, että tämä auto tarjoaa erinomaiset maasto-ominaisuudet, se on myös erittäin ylellinen huippuluokan ominaisuuksineen ja tilavine sisätiloineen. Näin ollen se on myös mukava auto perheelle.

Jos Range Rover Sportin tarjoamat ominaisuudet kiehtovat sinua, joudut maksamaan enemmän sen hankkimisesta. Range Rover Sportin perushinta on 84 475 dollaria. Sitä paitsi sillä on useita yhteisiä ominaisuuksia BMW X6:n kanssa, kuten ihastuttava ulkomuoto, kalliit ylläpitokustannukset, mukavat istuimet ja erittäin kehittynyt matkustamo.

FAQ

Onko BMW X6 luotettava auto?

Aiemmin BMW X6 on saanut keskimääräistä huonommat luotettavuusarvosanat. Tämä on kuitenkin muuttunut viime vuosina, sillä uusimmat BMW X6 -mallit ovat saaneet keskimääräistä paremmat luotettavuuspisteet luotettavuuslaitoksilta, kuten J.D. Powerilta. Kaiken kaikkiaan BMW X6 ei ole kovin luotettava auto kalliiden varaosien ja huollon vuoksi.

Mitkä ovat BMW X6:n yleiset ongelmat?

BMW X6 perustuu samalle alustalle kuin BMW X5, joten BMW X6:ssa on samanlaisia ongelmia kuin BMW X5:ssä. BMW X6:n yleisiä ongelmia ovat kuitenkin ovien kolina, moottorin ylikuumeneminen, sähköisen käsijarrun ongelmat, jarrutehon menetys, takaluukun spoilerin irtoaminen ja paljon muuta.

  BMW 325ci vaihteisto ongelmat

Onko BMW X6:n huolto kallista?

Kyllä, BMW X6 on yksi kalleimmista BMW-maastureista huollettavaksi. Keskimäärin tämän auton vuosittainen huolto maksaa noin 1 206 dollaria. Kun verrataan alan standardiin, huomaat, että BMW X6 on paljon kalliimpi ylläpitää.

Kuinka monta kilometriä BMW X6 kestää?

Se riippuu siitä, miten hyvin huollat autoa. Lisäksi ajotottumuksesi määräävät myös sen, kestääkö autosi pidempään vai ei. Jos noudatat BMW:n suosittelemia huoltopalveluja ja noudatat hyviä ajotapoja, BMW X6:n pitäisi kestää yli 200 000 kilometriä. Mutta ilman asianmukaista hoitoa ongelmia voi ilmetä jo 150 000 mailin kohdalla.

Yhteenveto

BMW X6 ei ole vain tyylikäs, vaan se myös toimii erinomaisesti ja on käytännöllinen. BMW X5:n tavoin myös tässä mallissa on erittäin edistyksellisiä ominaisuuksia, ja se on turvallinen. Useimmat edellä esiin nostamistamme autoista ovat kuitenkin samankaltaisia kuin X6 ja jopa parempia joissakin luokissa.

Vaikka BMW X6:ssa on ainutlaatuinen muotoilu, joka saa sen näyttämään urheilulliselta, takaistuimet ovat hieman ahtaat. Lisäksi tämän auton ylläpito on melko kallista. Yleisesti ottaen BMW X6 on mukava auto ja sopii paremmin niille, jotka etsivät ylellistä sporttista coupea.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z