BMW X7 Luotettavuus

X7 on täysikokoinen katumaasturi, jonka tarkoituksena on tarjota entistä enemmän tilaa matkustajille tai matkatavaroille. Autossa on lisämatkustajia varten 3. rivi, joka voidaan myös taittaa kokoon. Tämä tulee AWD-järjestelmällä, raskaalla moottorilla ja uskomattomilla sisätiloilla. Lisäksi X7:n luotettavuus on myös arvostettava.

Yleiskatsaus

X7:ssä on monia ominaisuuksia, kuten itsetasaava ilmajousitus, joka tarjoaa äärimmäisen tasaisen ajon. Moottori on myös tehokas, ja perusmallissa on 3,0 litran B58 I6 -moottori ja M-mallissa paljon nopeampi 4,4 litran twin-turbo N63 V8 -moottori. Tämän lisäksi sisätiloissa on erittäin huipputeknisiä ominaisuuksia ja mukavat istuimet.

Luotettavuus

Täysikokoiset katumaasturit on tehty ajamaan erittäin vakaasti lumisissa olosuhteissa tai epätasaisella pinnalla. Luotettavuus on näissä autoissa erittäin tärkeää, koska nämä katumaasturit tarvitsevat kaikki ensiluokkaiset ja hienoimmat laatuosat. BMW on kuuluisa moottoreistaan, jotka ovat erittäin kestäviä.
X7 on luotettava katumaasturi sen korkealaatuisten osien ja moottorin ansiosta. J.D Power jopa arvioi sen erinomaisella arvosanalla 83 pistettä 100:sta. Tämä pistemäärä on erittäin hyvä verrattuna sen kilpailijoihin. Muuten myös ihmisten arviot ovat erittäin hyviä autosta.

Turvallisuus

Maastureita pidetään usein paljon turvallisempina kuin sedaneja, koska niiden maavara on suuri ja kori vahva. X7 on saanut 5 tähteä jokaiselta organisaatiolta. Sen mukana tulee myös Proactive Protection, joka sisältää monia vakiovarusteena olevia turvallisuusominaisuuksia, kuten aktiivisen kuolleen kulman tunnistuksen, kaistalla pysymisen avustimen, törmäysvaroittimen jne.

  Onko Tesla parempi kuin BMW?

Huolto ja korjaus

Tällaisten suurten katumaastureiden huoltokustannukset ovat usein erittäin korkeat. X7:n säännöllinen huolto maksaisi noin 2 000 dollaria vuodessa. Tämä korkea huoltokustannus johtuu lähinnä tässä maasturissa käytettävistä kalliista osista. Takuu saattaa kuitenkin kattaa monia asioita ensimmäisten 4 vuoden aikana.

FAQ

Kuinka monta istuinta BMW X7:ssä on?

BMW X7 on auto, jossa on 7 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: All Wheel Drive

Kuinka paljon hevosvoimia BMW X7:ssä on ja onko siinä turbo?

BMW X7:ssä on 523 hevosvoimaa ja 553 lb-ft vääntöä. Moottori on Twin Turbo Premium Unleaded V-8, jonka iskutilavuus on 4,4 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Minkälaiset pyörät siinä on?

BMW X7:ssä on 22 X 9,5 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 22 X 10,5 tuuman alumiiniset takavanteet.

Kuinka monta kilometriä BMW X7 kestää?

Hyvin huolletun ja säännöllisesti huolletun BMW X7:n pitäisi kestää reilusti yli 100 000 kilometriä. Jotkut BMW:n omistajat ovat omistaneet BMW:nsä yli 250 000 mailia. Ne kestävät pitkään, jos niistä pidetään hyvää huolta.

Kuinka mukava BMW X7 on?

BMW X7 on seitsenpaikkainen, joten BMW X7:n takaistuimilla voi istua mukavasti kaksi aikuista pitkillä matkoilla. X5:n valinnainen kolmas rivi on kuitenkin pienempi. Voit muuttaa X7:n keskimmäisen rivin kolmipaikkaisesta penkistä kahdeksi ylelliseksi penkkiriviksi pientä maksua vastaan.

  Audi Q8 Luotettavuus

Onko BMW X7 iso?

X7 on iso ja BMW:n suurin katumaasturi. X7, luksusmaasturi, jossa on kolme istuinriviä ja X5:een lisävarusteena saatava kolmas istuinrivi, on luokkaa keskikokoisen X5:n yläpuolella. X7 on suurempi kuin X5, ja kolmannella rivillä on enemmän tilaa, mikä helpottaa suurperheiden majoittamista.

Onko BMW X7:ssä hierontaistuimet?

Siinä on hierontaistuimet. BMW X7:n mukavuusistuimet1 antavat sinulle täydellisen rentoutumisen ja mukavuuden tunteen. Hierontatoiminto1, 2 voidaan aktivoida painamalla painiketta. Tämä antaa sinulle tunteen kuin olisit kylpylässä.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z