BMW X7 yleiset ongelmat

BMW X7 ongelmat

Vuonna 2018 tapahtuneen esittelynsä jälkeen BMW X7:stä tuli BMW:n suurin ja kallein katumaasturi. Tämä auto on todellinen määritelmä ylellisyydestä ja runsaudesta, sillä se tarjoaa ylelliset sisätilat, erittäin kehittynyttä teknologiaa, erinomaisen suorituskyvyn ja huippuluokan turvallisuusominaisuudet.

Huolimatta siitä, että tämä BMW:n 7-paikkainen auto tarjoaa paljon hämmästyttäviä ominaisuuksia, siinä on myös joitakin asioita, jotka kiinnostuneiden ostajien tulisi tietää. Yleisiä BMW X7:n ongelmia ovat muun muassa vaihteiston ongelmat, irronneet etuakselipalkit, jarrujärjestelmän oletushydrauliikkayksikkö, jousitusongelmat ja paljon muuta.

Mitkä ovat BMW X7:n yleiset ongelmat?

Jarrutusjärjestelmän oletushydrauliikkayksikkö.

Tämä ongelma on yleinen BMW X7 -malleissa, jotka on valmistettu 14. joulukuuta 2018 ja 1. helmikuuta 2021 välisenä aikana. Jarruyksikön oletushydrauliikkajärjestelmä voi johtaa rajoitettuun jarrutustukeen ja pidempään jarrutusmatkaan. Tämän seurauksena ABS-järjestelmä ei välttämättä ole käytettävissä, mikä lisää onnettomuuden syntymisen riskiä.

Vaihteistoon liittyvät ongelmat

BMW X7:ssä on vaihteistoon liittyviä ongelmia. Tämä ei johdu auton ylikuumenemisesta tai nesteiden puutteesta, vaan BMW:n rakennusvirheestä. On vahvistettu, että joissakin BMW X7 -malleissa on käynnistysmoottorissa ylimääräinen pultti, joka voi pudota vaihteistoon ja aiheuttaa useita ongelmia.

Väärin pultattu ohjauskara

Tämä ongelma löytyy vain vuoden 2020 BMW X7:stä. Jotkut käyttäjät ovat huomanneet, että ohjauskara on saatettu pultata väärin ja se voi irrota. Tämä on vaarallista, koska ohjauksen hallinta voi kadota ja lisätä onnettomuuden mahdollisuutta.

Ongelmia auton sähköjärjestelmässä

Useimmissa BMW-autoissa on ongelmia sähköjärjestelmän kanssa. Yllättäen myös BMW X7:ssä on joitakin sähköongelmia, mikä on jonkinlainen pettymys sen laatuun ja hintaan nähden. Joitakin sähköongelmia ovat muun muassa heikko matkustajan puoleinen sähköikkunamoduuli ja takakameran toimintahäiriö.

  Mikä on BMW:n renkaiden vaihtokustannus?

Lisäksi auton etäsovellus lakkasi toimimasta joissakin BMW X7 -malleissa.

Irronnut etuakselipalkki

Tämä on toinen vuoden 2020 BMW X7:stä löytynyt ongelma. Se koskee kuitenkin vain 29. toukokuuta ja 27. lokakuuta 2020 välisenä aikana valmistettuja vuoden 2020 BMW X7-malleja. Viallisen hitsauksen vuoksi etuakselipalkin työntötangot voivat irrota, mikä voi aiheuttaa onnettomuuden, koska pyörä saattaa menettää hallinnan.

Ajoneuvon rakenteeseen liittyvät ongelmat

Näin korkealla hinnalla myydyssä BMW X7:ssä ei pitäisi olla rakenteellisia ongelmia. Näin ei kuitenkaan ole, sillä useat käyttäjät ovat raportoineet auton rakenneongelmista. Eräs käyttäjä ilmoitti panoraamakattonsa pirstoutuneen, kun taas toinen ilmoitti, että takaheijastimet eivät tuota riittävästi heijastusta, mikä voi heikentää näkyvyyttä tiellä.

Jousituksen ongelmat

Toinen yleinen ongelma, jota BMW X7:n käyttäjät kohtaavat, on jousitusongelmat. Monet käyttäjät ovat raportoineet, että jousitus on hidas ja kääntyy takaisin mille tahansa tasolle, jonka moodit käskevät. Lisäksi joissakin X7-malleissa on ohjaustangon hammastangon hampaat, jotka voivat rikkoutua raskaassa kuormituksessa.
Tämä on erittäin vaarallista, ja jos näin tapahtuu, kuljettaja voi menettää auton hallinnan ja aiheuttaa onnettomuuden.

Ohjaus ja jarrut reagoivat huonommin, kun ajetaan 70 km/h:n nopeudella.

Jotkut 2020 BMW X7 -käyttäjät ovat myös huomanneet, että ohjaus ja jarrut reagoivat huonommin ajettaessa nopeudella 70 km/h. Tämän lisäksi kojelauta sytyttää useita varoitusmerkkejä ja jarrut muuttuvat hyvin heikoiksi. Tämä on vaarallista, sillä se voi johtaa myös onnettomuuteen.

  Onko BMW X6 crossover?

FAQ

Minkä vuosimallin BMW X7:ää kannattaa välttää?

Vuonna 2018 tapahtuneesta käyttöönotosta lähtien BMW on valmistanut joka vuosi uuden BMW X7 -mallin. BMW:n tuottamista malleista vuoden 2020 BMW X7 on kuitenkin kaikkein epäluotettavin. Tänä mallivuonna on ollut useita takaisinkutsuja ja valituksia. Siitä huolimatta se on edelleen erinomainen auto, kunhan ongelmiin puututaan.

Mikä BMW X7:n mallivuosi on luotettavin?

BMW X7 on ehkä vielä uusi markkinoilla, mutta se on julkaissut tarpeeksi malleja, jotta tiedetään, mikä malli on luotettava ja mikä ei. Vaikka vuoden 2020 BMW X7 on BMW:n vähiten luotettava malli, vuoden 2022 BMW X7 on luotettavin malli. J.D. Powerin mukaan sen ennustettu luotettavuus on 91 pistettä 100:sta.

Onko BMW X7:n huolto kallista?

Ei, BMW X7:n ylläpito on kallista. Tämä johtuu siitä, että siinä on paljon uusinta teknologiaa, johon voi tulla helposti ongelmia. Lisäksi tässä suuressa katumaasturissa on käytetty huippuluokan materiaaleja ja ominaisuuksia, joiden uusiminen maksaa paljon. Ja BMW:n korkeiden huoltokustannusten vuoksi sen ylläpito on erittäin kallista.

Onko BMW X7 luotettava?

BMW X7 kuuluu markkinoiden vähiten luotettaviin katumaastureihin. cars.unews.com-sivuston mukaan BMW X7:n luotettavuusarvosana on 83 pistettä 100:sta. Tämä on melko alhainen, kun otetaan huomioon, että muilla autoilla, kuten Mercedes-Benz GLS:llä, on korkeampi pistemäärä. Tämä johtuu pääasiassa kalliista korjauksista ja huipputekniikasta, joita autossa on.

  Mistä tiedän, onko BMW:llä vielä takuu?

Kuinka monen kilometrin jälkeen BMW X7:ssä alkaa esiintyä ongelmia?

BMW X7 -autossa voi alkaa esiintyä ongelmia 80 000 kilometrin jälkeen. Koska BMW X7 on ollut markkinoilla alle 7 vuotta, tähän kysymykseen on melko vaikea vastata tarkasti. Tämä on kuitenkin ajanjakso, jolloin useimmissa BMW:n katumaastureissa alkaa esiintyä ongelmia, eikä X7:n pitäisi olla poikkeus.

Johtopäätös

Ennen kuin investoit ylelliseen ja tehokkaaseen BMW X7 -katumaasturiin, on ratkaisevan tärkeää tietää joitakin ongelmia, joihin törmäät auton ikääntyessä. Joitakin yleisiä ongelmia, joista BMW X7:n käyttäjät ovat raportoineet, ovat jarrujärjestelmän oletushydrauliikkayksikkö, irronneet etuakselipalkit, jousitusongelmat ja paljon muuta.

Kuten kaikissa autoissa, BMW X7:n asianmukainen huolto ja hoito vähentävät useimpien näiden ongelmien esiintymisen mahdollisuutta. On kuitenkin myös tärkeää tietää, onko haluamasi käytetty BMW X7 -malli, jonka haluat ostaa, vedetty takaisin ja onko alkuperäinen omistaja korjannut ongelmat. Kaiken kaikkiaan BMW X7 on yksi markkinoiden parhaista ylellisistä katumaastureista.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z